Siste evalueringer (10)

Hjelp trengs med montering av pergola på terrasse

Jobben utført rask , i veldig god kvalitet. Hyggelige og profesjonelle fagfolk med utmerket norsk. Veldig god kommunikasjon. Vil gjerne ha de på neste oppdrag . Anbefaler dette firma.

Liana, Stavanger, 16. okt. 2021

Oppgradere skap til tak

God jobb og komunikasjon.

Jadranka, Stavanger, 11. okt. 2021

Fuging og maling ifbm. benkeplate

Jeg hadde Simion fra Sbygg innom for å reparere en fuge på en ny benkeplate vi har fått levert fra Ikea. Han var kjapp med å komme på befaring og ga pris på jobben samme dag. Han har hold meg oppdatert underveis og arbeidet som er utført er av topp kvalitet. Vi har akkurat bygget nytt hus og har hatt flere håndtverkere innom i forbindelse med det og dette er den desidert beste opplevelsen jeg har hatt med håndtverkere. Anbefales på det sterkeste.

Thomas, Sandnes, 5. okt. 2021

Skifte vinduer,gipse,sparkle

Ciuciu Sbygg var frempå, enkle å forholde seg til, kom til avtalte tidspunkt og responderte raskt på spørsmål - det gjorde valget enklere for oss. Arbeidet som ble utført var skifte av 3 vindu pluss sette inn 1 nytt vindu, samt gipse og sparkle. Kom til avtalt tid, god kommunikasjon underveis, godt utført arbeid til en god pris. Velger gjerne Ciuciu Sbygg igjen på lignende jobber.

Arne, Stavanger, 29. sep. 2021

Listing av gulv,vinduer,dører og i tak

Vel utført arbeid med vekt på detaljene og finishen. Sluttpris samsvarte med estimat og de var behjelpelige med andre ting vi trengte hjelp til. Resultatet var til forventning og som avtalt, og kommunikasjonen har vært topp underveis. Vi vil gjerne fortsette samarbeid ved neste anledning😊 Anbefales på det sterkeste.

Martin, Stavanger, 20. sep. 2021

Ny ytterdør

Veldig bra utført arbeid! Anbefales!

Stian, Stavanger, 8. sep. 2021

Skifte av dør og karm,installering av katteluker

Fikk satt inn en sidedør til garasjen og to katteluker. Flott utført arbeid og en løsningsorientert snekker. Bruker ham gjerne neste gang også.

Synøve, Stavanger, 7. sep. 2021

Snekker til montering av pergola!

Fantastisk god bedrift mtp kvalitet, pris og ikke minst kommunikasjon. Flinke til å gjøre jobben til avtalt tid, flinke til å holde kunden oppdatert underveis under montering samtidig som åpne for kommentarer. Anbefales på det sterkeste.

Gustavo, Stavanger, 27. aug. 2021

Handyman til å montere småting

Veldig fornøyd med tømrer selskapet. Arbeidet ble utført på en effektiv måte hvor gode løsninger måtte improviseres frem til pga gammel leilighet og mange utfordringer. Dermed er jeg spesielt fornøyd med deres "ja det fikser vi" innstilling og gode resultat i hver utførelse. Verdt hver krone. Håper på å bruke dem igjen ved neste oppgradering. 😃👏.

Amy, Stavanger, 25. aug. 2021

Skifte utforing på ett vindu

God kvalitet på arbeid, god pris, god kommunikasjon underveis og veldig rask levering. Fikk utført utforing av vindu bare få dager etter at jeg hadde lagt ut på anbud. Anbefales!

Anders, Sandnes, 25. aug. 2021
Vis flere evalueringer

Kart