Renova - Gjenvinning, Anlegg & Transport AS

5.0 (4 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Gullbakkveien 9D, 1363 Høvik
  • Åpent i dag til klokken 16

Renova - Gjenvinning, Anlegg & Transport AS

RENOVA er et firma som tilbyr et bredt spekter av tjenester innen Gjenvinning, Anlegg og Transport. Vi har 20 ansatte. Org.nr. 988 460 486.

Vi ønsker å tilby våre kunder den beste kvalitet, til de rimeligste priser i markedet. Vår målsetting er å ha bare fornøyde kunder, ved nettopp dette.

DET ENKLESTE FOR DEG SOM KUNDE ER Å GÅ RETT TIL VÅR HJEMMESIDE, der PRISLISTER og detaljert informasjon om alle våre tjenester fremgår.


Dette er vår hjemmeside, der du også kan se OVER 260 OMTALER:

WWW.RENOVA.NO

Der kan du også kontakte oss direkte, ved å ringe vårt kundemottak, på : 22 10 10 10, eller klikke på "Forespørsel" eller "Bestilling".


(Vi er nye på Mitt Anbud, fra nyttår 2022, så vi har bare rukket å få tre omtaler der foreløpig. Vi får for øvrig nesten alle oppdrag direkte på hjemmesiden, så Mittanbud er bare en ekstra-tjeneste vi nå abonnerer på, for å nå enda litt flere kunder.)


DETTE ER VÅRE TJENESTER:

BETONGSAGING/FJELLSKJÆRING: Dette har vi frem til desember 2021 bare utført i forbindelse med våre kjellerutgravings-oppdrag, men nå har vi utvidet kapasiteten, slik at vi når også tar på oss separate oppdrag med å skjære ut dør- og vindusåpninger mv. på eneboliger og rekkehus. Vi kan skjære vegger som er opptil ca. 1 meter tykke. Her kan normalt gi en hyggelig fast forhåndspris, inkludert bortkjøring av betongen, med våre kranbiler. Vi kan i en del tilfeller klare oss med færre kutt enn andre, siden våre kranbiler kan trekke ut store, tunge biter direkte fra veggen. Færre kutt gjør det rimeligere.


MASSETRANSPORT: Vi leverer / henter pukk, jord, stein, betong, bark, osv. med kranbiler, med grabb eller vi leverer / henter med våre Renova-kransekker. Effektivt og prisgunstig.

STORSEKKER/KRANSEKKER: 1) Vi leverer Renova-storsekker rett hjem til deg, uten fraktkostnad. 2) Fyll opp avfall, betong, masser osv. 3) bestill henting. Vi har antagelig de laveste prisene i markedet på dette.

RIVING: Vi møter med mannskaper med som river det du ønsker innvendig eller evt. garasjer, uthus osv. og kjører bort avfallet med komprimatorbiler eller kranbiler. Vi river ikke hele hus.

UTGRAVING AV KJELLERE: Vi har tre team som arbeider med dette. Vi har tre minigravere som benyttes inne i kjellere, transportbånd for uttransport av massene, fjellsplittingsutstyr, kompressorer, aggregater, betongsager og mye annet spesialutstyr for dette. Vi har lave timesatser og lave satser for utstyret, samt effektive metoder. På slike arbeider utarbeider vi normalt en 8-siders detaljert avtale. På litt mindre arbeider benytter vi vår standard-avtale. Be gjerne om referanser samt kopi av disse avtalene, der mye nyttig informasjon fremgår.

BORTKJØRING AV AVFALL: Vi henter med store komprimatorbiler, og kunden betaler pr. kilo. Bilene har digitale veieanlegg, som veier "på kiloen". Veldig prisgunstig og enkelt. Alternativt henter vi storsekker som kunden har fylt opp, med kranbil.

HAGEAVFALL: Vi henter mindre mengder med komprimatorbil og større mengder med kranbil med klo. Effektivt og prisgunstig.

BYGGAVFALL: Vi henter med storsekker, med komprimatorbil eller kranbil med klo, på en effektiv og rimelig måte.

TØMMING AV BO: Vi møter med mannskaper som bærer ut i komprimatorbil + skapbil, Fine gjenstander gis til gjenbruksstasjon. Vi fakturerer etter medgått tid og vekt, Siden vi henter med store komprimatorbiler, som kan ta inntil 5 tonn, blir dette svært effektivt og prisgunstig.

FLYTTEBYRÅ: Vi har store flyttebiler, med hhv. 48 m3 og 65m3 lasterom, og lave priser.


Du kan gjerne kontakte oss ved å ringe vårt KUNDEMOTTAK på tlf. 22 10 10 10,

Eller sende en mail til POST@RENOVA.NO,

Eller gå til vår hjemmeside, www.renova.no og klikke på "FORESPØRSEL" eller "BESTILLING".

Evalueringer

  • Åpent i dag til klokken 16

Kontakt bedriften