Siste evalueringer (8)

Bygge bod

Valgte å bruke alan-bygg på nytt pga tidligere god erfaring. Denne gangen et litt større prosjekt der alan bygget et bod. Super fornøyd igjen! Anbefales!

Roy, Nesttun, 19. mai 2022

Fundament til drivhus

Alan bygget en terrasse fundamentert med betongsøyler. Arbeidet ser veldig pent og solid ut, og jeg er godt fornøyd. Vil absolutt bruke Alan-bygg igjen hvis vi får brukt for denne typen tjenester.

Roger, Kleppestø, 2. mai 2022

Fikse fuktskade i vegg og karmer

Arbeidet ble gjennomført ordentlig, og kommunikasjonen var god hele veien. Resultatet ble tipp topp! Kan anbefales!

Roy, Nesttun, 24. april 2022

Bygge sykkelbud

Høy kvalitet til fornuftig pris. Veldig fornøyd med resultatet. Raskt og effektivt til avtalt pris og tid. God kommunikasjon og gode råd. Anbefaler dette firma på det sterkeste. Erik.

Erik, Bergen, 15. mars 2022

Flislegging

Grundig og bra arbeid! Effektiv jobbing, god kommunikasjon og en hyggelig pris😊 Utfordringer underveis ble løst på en lur og estetisk fin måte, Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, tar gjerne kontakt igjen, og kan absolutt anbefale hjelp fra Alan😊.

Inga, Bergen, 12. mars 2022

Bytting av vannbord og maling

Gjennom hele prosessen har Alan-bygg vært profesjonelle og pålitelige. Alan har foreslått løsninger som innehar høy estetikk og kvalitet, og vært lydhør for hva vi har ønsket, og levert dette, men enda bedre. Vi kommer til å benytte dette firmaet igjen. Du er heldig hvis Alan-bygg kan jobbe for deg.

Lise, Bergen, 11. mars 2022

Gipse vegg

Hyggelig kommunikasjon, og fint utført arbeid til ein god pris😊👍🏻.

Marte, Bergen, 6. mars 2022

Fasadevask - når som helst

Hyggelig, rask og flink.

Pia, Rådal, 5. mars 2022
Vis flere evalueringer

Kart