Siste evalueringer (6)

Skifte kledning 35kvm vegg

Bjørn og hans team ga gode råd og gjennomførte jobben på en ryddig, profesjonell og effektiv måte. Anbefales!

Kyrre Bakke, 5. nov. 2019

Innredning av oppholdsrom

Jobben ble utført innenfor estimert tidsramme og kostnad. Dyktige fagfolk som imøtekom mine krav og forventninger til utførelse og nøyaktighet på en god måte. Jeg føler meg godt ivaretatt og vil med dette anbefale denne bedriften til andre som er opptatt av utførelse og forutsigbarhet.

Odd Are Prestegård, 23. mai 2018

Ferdigstille nytt trapperom

Tømmermester Bjørn K Ekrem ble valgt da han virket veldig pålitelig og kunnskapsrik om gamle hus. Jeg og min frue, vinglet fælt i oppdragsformulering, men Bjørn var veldig tålmodig og veiledet oss i riktig retning. Jobben ble gjort fort og effektiv og vi er meget godt fornøyd med arbeidet. Vi kommer til å bruke Bjørn til flere oppdrag her i vårt hus fra 1750 i Son.

Geir Otto Myrann, 22. mars 2018

Utskifting av panel på to yttervegger

Jeg valgte tilbud fra tømrermester Bjørn K. Ekrem etter mitt inntrykk av hans faglig kyndighet, ikke pris. Jeg angrer ikke! Mitt hus er nesten to hundre år gammelt og det var viktig for meg at reparasjonene ble pent utført og at det løste fuktighetsproblemer som hadde oppstått i ytterveggene. Meget solid faglig utført arbeid innenfor pristilbud og tidsramme som var satt for arbeidet.

Erik Andreas Underland, 6. jan. 2015

Ny kledning utvendig med tilleggsisolering samt nye vinduer

Vi fikk flere svar på vårt anbud, men valgte Bjørn da han virket som en mann å stole på og som kunne faget. Arbeidet ble utført over våre forventninger. De forvandlet gatas styggeste hus til gatas peneste innenfor angitt tid og pris. Bjørn holdt oss også godt informert under tiden arbeidet pågikk. Ønsker man hyggelige folk som er flinke på detaljer og kvalitet velger man Bjørn og hans kollegaer! Kan varmt annbefales.

Isak Larsson, 28. mai 2012

Skifte av vindu og utbedring av råteskade i vegg.

Jobben gikk ut på å skifte 2 vinduer og utbedre råteskade i vegg. De utførte en god og pen jobb til avtalt tid og pris. De svarte godt på spørsmål og henvendelser og kom med råd til hva som burde gjøres. Vi følte oss godt fulgt opp. En bedrift som har stolthet til faget sitt.

Stein Egil Drevdal, 5. jan. 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Brannsæther Bygg & Eiendomsservice AS

4.4 7 evalueringer Heer

Bjørn K Ekrem,tømrermester

4.8 6 evalueringer Heer