Buskerud Byggrådgivning AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Buskerud Byggrådgivning AS

Buskerud Byggrådgivning ble etablert i 2017. Har 2 ansatte. tilbyr bistand med byggesaker/byggesøknader (ansvarlig søker), teknisk tegning og prosjektering av småhus og lignende, uavhengig kontroll, tilstandsrapport, verditakst,?[taksering](https://no.wikipedia.org/wiki/Takstmann)?skade/reklamasjon, Trykktesting, termografering, byggelånskontroll og oppfølging av ditt byggeprosjekt.
Over 20 års erfaring fra byggebransjen og lang erfaring med utarbeidelse av byggesøknader og kommunal saksbehandling. (jobbet 10 år som kommunal byggesaksbehandler) Nedslagsfelt i Viken, med hovedvekt av jobber i Drammen, Lier, Asker, Bærum, Øvre Eiker, Modum og Kongsberg. Sentral godkjenning tiltaksklasse 1 for SØK, PRO (arkitektur, konstruksjonssikkerhet, bygningsfysikk og miljøsanering) UTF (tømrer, mur, betong) og KONTROLL (uavhengig kontrollerende våtrom og lufttetthet).

Din lokale takstmann! Vi utfører alt innenfor takst, ta?[kontakt](https://bbrgas.no/kontakt-oss)?med oss for en samtale om hva vi kan gjøre for deg!
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften