Siste evalueringer (5)

Skifte deler av tak

Godt fornøyd med jobben som ble gjort. Ryddig, enkelt og effektivt!

Frank, Oslo, 22. nov. 2021

Haster: nytt tak grunnet lekkasje

Vi fikk lekkasje i taket rundt pipen. Vi bestemte oss for å legge ut et anbud for å bytte hele taket, da taket nærmet seg 40 år. Etter å hatt relativt mange på befaring, endte vi opp med å gå for Tak og Fasade sitt tilbud. Vi er strålende fornøyd med arbeidet gjort av Egidijus og hans kollegaer. De overholdt de tidsfristene de lovet med vær tatt i betraktning. Kommunikasjonen var veldig god, de kom både med tips og råd som var velmente! Det viktigste av alt er kvaliteten på arbeid, dette var over all forventning og vi har nabolagets flotteste tak. Vi ble så fornøyd at vi booket dem inn for fornying og maling av fasade til sommeren. Anbefales på det sterkeste! Hilsen takknemlig familie.

Frederic, Vestby, 10. jan. 2021

Legge nytt tak på enebolig

Jeg brukte firma til å legge nytt tak på huset mitt, prisen var bra , jeg skulle egentlig få 2 mann til jobben, men mange av dagene var de flere, den gjengen der er så effektive og så arbeidsvillige att jeg har aldrig sett på maken, de kom når de skulle hver dag, alt gikk på skinner, de la schingel og vindskier og takrenner og nye pipehatter , alt ble veldig fint, ingen ting å sette finger på, og sjefen selv er altid imøtekommende, jeg anbefaler de varmt vidre, jeg kommer helt klart til å bruke de ganske snart igjen, det her var proff fra start til slutt.

Tove, Løken, 18. des. 2020

Lekkasje i tak,reparasjon,nesøya asker

Positiv, hyggelig og etterrettelig, kunnskapsrik med god løsning, og rask levering, fint arbeid. Konkurransedyktig pris. Dette er håndverkere du kan stole på og som kan anbefales.

Halvard, Nesøya, 7. des. 2020

Utbedre vannlekkasje på tak. eventuelt bytte tak.

Veldig positivt førsteinntrykk ved befaring. Da de gjorde en veldig grundige utredning under problemsøk. De var raske med tilbakemelding, og vi føler vi betalte en veldig grei pris.

Torill, Oslo, 30. okt. 2020
Vis flere evalueringer

Kart