Siste evalueringer (38)

Flyttevask liten enebolig

De møtte på tid og gjorde en fantastisk jobb. Hyggelige folk, god pris og ryddige forhold. Anbefales uten forbehold.

Marianne, Røyken, 23. nov. 2013

Flyttevask enebolig

Firmaet kom til avtalt tid,brukte en dag på flyttevasken. Men ved kontroll, var ikke rengjøringen utført tilfredsstellende. Det var slurvete utført. Luktet ikke rent, så aner ikke om det ble brukt såpe etc. Gulvene var ikke vasket,ikke under badekar og inni skap på badet, ikke trapp, ikke dører/håndtak inne, ikke lister under kjøkkeninnredning, støv på enkelte lister. Men de kom tilbake og vasket på nytt, men dette skulle vært helt unødvendig.

Camilla, Tranby, 24. okt. 2013

Jeg ber alltid om at oppdragsgiver kommer og godkjenner vaskingen når jeg er ferdig. Faren Din var til stede og godkjente vasking. Det står på anbud og flyttevask avtale at badene skal ikke vaske skikkelig, de skal pusses opp. Men fortsatt jeg kom tilbake på tiden da Du ba meg om å vaske under badekar. Det er ikke så lett å fjerne røyklukt fra et gammelt hus spesielt med peis, det krever flere forsøkt. Bra vi har ikke fått klage fra ny eier:)

Flyttevask Oslo - DITT RENHOLD 24. okt. 2013

Flyttevask av leilighet på 54 kvadratmeter

Møtte til avtalt tid og gjorde en god jobb med flyttevasken. Ville absolutt ha brukt disse igjen. Anbefales.

Monica, Oslo, 8. okt. 2013

Flyttevask av leilighet 49 kvm

Ditt Renhold gjorde en kjempefin jobb i leiligheten jeg solgte. Da det ble trøbbel med det første firma jeg valgte hev de seg rundt på kort varsel og gjorde en veldig bra jobb. Kjøper var veldig nøye da han sjekket vasken, men fant ikke noe å klage på. Takk for hjelpen!

Trond, Oslo, 23. sep. 2013

Flyttevask sinsen,liten leilighet

Jeg trodde det var Alena selv som skulle komme, men de guttene som møtte opp istedenfor gjorde en glimrende jobb. De kom til riktig tid, hadde med seg alt de trengte, og brukte omtrent så lang tid som avtalt. Veldig hyggelige var de også, og det er alltid et pluss. Ingenting å utsette på dette.

Henrik, Oslo, 12. juli 2013

Flyttevask av liten leilighet - ~35 kvadratmeter

Helt grei service. Ikke noe å klage på, men heller ikke ekstraordinært. Verdt pengene og hadde ikke hatt noen kvaler ved å velge de igjen.

Johan, Oslo, 3. april 2013

Flyttevask av 150 m2 vertikaldelt bolig

Flyttevask av vår vertikaldelte bolig på 150 m2 ble utført på en meget god måte. Fire menn kom til avtalt tid, og etter 8 timer var boligen - inkludert hvitevarer og vinduer- skinnende ren. Vi bruker gjerne Ditt renhold ved en senere anledning.

Anne, Yven, 29. des. 2012

Flyttevask - rekkehus 140 m2 - drammen

Meget fornøyd med utført jobb! Bra dialog og de som vasket var veldig positive og hyggelige. Vaskingen var grundig og bra gjennomført, de pusset også vinduer utvendig selv om dette ikke var med i anbudet. Jeg kan på det sterkeste anbefale dette firmaet. Mvh Espen.

Espen, Drammen, 22. nov. 2012

Flyttevask

Har aldri vært borti en mer useriøs aktør. Etter å ha avtalt oppdraget over en måned før det skulle utføres trekker de seg plutselig fra jobben kort tid før den skal gjøres. Grunnen som oppgis er at man har tatt på seg for mange oppdrag. Da jeg kontakter dem med spørsmål om man bare kan løpe fra en avtale på den måten er svaret enkelt og greit. "Beklager, vi kan ikke hjelpe deg. Lykke til videre" Styr unna dette firmaet!

Espen, Tranby, 13. nov. 2012

Vi alltid møter opp til avtalt tid, evalueringer fra alle våre kunder bekrefter at vi har lykkes med dette. Din kontaktinformasjon var ikke troverdig i forhold til fakturering, derfor bestemte jeg å avbryte kontrakten. Beklager, jeg måtte svare:( Mvh

Flyttevask Oslo - DITT RENHOLD 14. nov. 2012

Flytting: ut/inn,flyttevask og mellomlagring 5 mnd

Gjorde en fin jobb med flyttevask. Brukte lenger tid en fortalt, men det er vel ikke et dårlig tegn. Jeg kan anbefale Ditt Renhold til andre .

Tomas, Oslo, 15. okt. 2012

Nedvask av 75 kvm leilighet på høyenhall

Vi er veldig fornøyde med arbeidet som ble utført i forbindelse med flyttevasken vår. Vi kan i hvert fall anbefale disse. Søte og blide folk som kom, han ene hjalp oss til å med å få ut siste rest av leiligheten som absolutt ikke var hans jobb :) Hilde.

Hilde, Oslo, 7. sep. 2012

Vask av dødsbo

Dette firmaet gjorde en veldig bra jobb. De møttes opp til avtalt tid og var raske, effektive og grundige. De pusset til og med vinduer utvendig, selv om det ikke var med i anbudet.

Jens-Erik, Gjerdrum, 1. sep. 2012

Renhold ved flytting

De som gjorde jobben kom tilrett tid. Var hyggelige og omgjengelige. Utførte jobben tilfredsstillende. Kvalitet og pris var som ønsket. Godt fornøyd og vil anbefale dem til andre.

Ivar, Oslo, 6. juli 2012

Vaske ut etter flytting

En plettfri jobb utført av fantastiske karer. Jeg kan tryggt annbefale Ditt Renhold. Stian.

Stian, Finstadjordet, 5. juli 2012

Flyttevask av enebolig

Valgte dette renh. Byrået pga gode ref. De kom til avtalt tid,god kommunikasjon med de ansatte og leder av bedriften. Arbeidet de gjorde var ok-2pers brukte snaut 4 t på flyttevask på 110 kvm. Synes ikke jobben var tilfredstillende i fht pris. Vindusvasken var dårlig.

Brita, Sørumsand, 20. juni 2012

Vask før visning av bolig

Veldig profesjonelt firma. Kom til avtalt tid, gjorde avtalt jobb innenfor OK tid, og fakturerte avtalt beløp på en proff måte. Rimelig og bra. Ikke 100% støvfritt i alle hjørner og på alle lister, men alt i alt svært akseptabelt til en rimelig pris. Hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere, ingen problemer. Skriftlig kontrakt, registrert i MVA-registeret, tilfredsstillende faktura - alt i orden. Anbefales, og vil bruke igjen selv.

Jan, Hakadal, 18. juni 2012

Flyttevask 5. eller 6. juni

Bedriften gjorde en overalt grei jobb. De svarte på henvendelser raskt og kom til avtalt tid. Prisen var helt grei med mva og fornøyd garanti. De sendte faktura med 1 ukes frist etter at vask var foretatt. Kjøper av leiligheten var fornøyd med vask så sånn sett er det ikke noe å utsette, men jeg måtte lete etter en list som de hadde tatt ned og ikke satt tilbake og det var ikke 100% rent i alle kroker osv.

Petter, Oslo, 15. juni 2012

Flyttevask 55 kvm leilighet

Veldig fornøyd, møtte opp til avtalt tid og gjorde en god jobb! Bruker gjerne bedriften igjen, og anbefales absolutt!

Anne, Moss, 24. april 2012

Flyttevask av 68 kvm leil

Meget fornlyd.

Christine, Oslo, 24. mars 2012

vask til foto/visning/flytting

Oppdr. Var visn. Vask. De sendte ut en meld. Om bekr. Av oppdr. Dagen før. Fikk ikke svart før tidlig neste morgen, men de møtte opp som avtalt (sønd). De var hygg. Og blide. Jeg viste dem hva og hvor, og de var veldig fleksible. Det var avtalt fastpris. De brukte lang tid på kjøkk. Som var veldig nedfettet. De tok avtalte flekker. De tok vinduer inne og ute + mer. Res. Ble bra. Hadde anl. Til å se over og ev. Be om fiks. Trengtes ikke. Fornøyd!

Steffen, Oslo, 30. jan. 2012

Vaskehjelp

Jeg skulle ha vask av leilighet dagen før visning. Det kom tre mann som luktet stramt svette, og lukten satte seg i huset. De vasket noen områder i huset bra, og noen områder ble utelatt. Det stod i beskrivelsen: Skrubbing av fliser og polering av alle kraner. Det var akkurat dette jeg likte siden jeg skulle ha visning. Viktig for meg at det ser rent og skinnende ut. Verken kranene eller flisene ble vasket. Jeg brukte tre timer på å vaske etterpå.

Sunniva, Oslo, 24. jan. 2012

Fint når man deler sin erfaring med andre men dette er litt vel overdrevet evaluering.Mangel på samarbeid er grunnen til at noen områder ble utelatt. Vi vet i visningsvask boligen er ikke helt tomt men huset var svært uorganisert og rotete når vi begynte å vaske,fikk vi ingen respons fra mann Din når vi flere ganger bedt ham for litt rydding.Må jeg si, det er også ganske naturlig at leverandøren ikke skal være ansvarlig for et dårlig resultat.Mvh

Flyttevask Oslo - DITT RENHOLD 24. jan. 2012

Flyttevask oslo; 38kvm toroms

Positivt: - Rimelig - Fleksibel på tidspunkt på døgnet for vask - Utbedrer evt manglende vasking ved inspeksjon - Vask som forventet Forbedringspotensiale: - Språkproblemer førte til misforståelse ved endring av oppmøtetidspunkt ønsket av renholder - Renholderne så ut til å ha dårlig utstyr, bl. A. Ikke dobørste.

Marius, Oslo, 11. jan. 2012

Takk for tilbakemeldingen:) Det var bare misforståelse ikke språkproblem for endring av oppmøtetidspunkt:), vi prøver å være alltid oppdatert og bruker kun profesjonelt utstyr og rengjørings midler fra Lilleborgprofesjonell.no, Tingstad.se og Renholdsbutikken.no som er blant de mest seriøse i bransjen. Vi beklager, vi hadde visst glemte å hente dobørste:( Vi ønsker å bli bedre - tilbakemeldinger taes imot med den største TAKK. Ha en god helg Mvh

Flyttevask Oslo - DITT RENHOLD 14. jan. 2012

Flyttevask 100 kvm,sørumsand

Gjorde en svært god jobb. Møtte til avtalt tid til med 3 mann. Vasket i 6 timer, Flyttevask.

Terje, Sørumsand, 26. des. 2011

Flyttevask

Veldig fornøyd med vel utført jobb! Kom til avtalt tid, hyggelig og profesjonell - kan anbefales!

Ingrid, Drammen, 18. des. 2011

Flyttevask

Veldig bra jobb!

Vigleik, Oslo, 28. nov. 2011

Flyttevask av leilighet i asker med garanti

Vi hadde ganske skitne vegger i stua som de ikke kunne love om de klarte. Det klarte de heller ikke, men det viste seg at alt som skulle til var en fuktig klut. De sa at de hadde gjort så godt de kunne, og at de ikke tok ansvar da de hadde sagt på forhånd at de ikke kunne love noe. "Fornøyd-garanti: Vi møter opp til utbedring innen 24 timer dersom det skulle være misnøye. " Mottoet til firmaet er "Din renhold vårt ansvar". Det ble ikke utbedret.

Petter, Asker, 24. nov. 2011

Flyttevask

Alt fungerte bra. Jeg er fornøyd.

Isabelle, Oslo, 8. nov. 2011

Flyttevask - 0561

Grundig og god jobb!

Alexander, Oslo, 7. nov. 2011

Flyttevask av 104 kvm stort rekkehus

Dette er et godt alternativ hvis du er opptatt av firmaet skal komme til avtalt tid, og du ønsker et rimelig firma. Men du må ha tid til å sjekke renholdet. Men alt i alt et greit firma.

Hanne, Oslo, 7. nov. 2011

Flyttevask

Utmerket utført. Ingenting å klage på. Kom til avtalt tid, og var ferdig til avtalt tid. Utførte noe mer arbeid enn opprinnelig avtalt, uten tillegg i prisen.

Bjørn, Finstadjordet, 3. nov. 2011

Ønsker flyttevask - drammen

Ok pris. God kontakt og oppfølging før jobben. Men litt misfornøyd med vaskingen, hadde ikke vasket over alt. Ok tidsbruk. Virket seriøst.

Karianne, Drammen, 26. aug. 2011

Flyttehjelp og vask for 50kvm i sentrale oslo,qvadraturen

De kom till avtalad tid, och gjorde jobben på 6timmar. Jag trodde att efter att ha brukt så lang tid på 45kvm, så borde det vara rent - men ikke! Väggarna var fortfarande skitne, jag prövde själv å få bort fläckarna och det behövdes bara vann för å fixa det. Latskap! Vi sa ifrån om det och de kom tillbaka vid ett senare tillfälle och skulle skrubba väggarna, men det såg precis likadant ut efter att de hade vart där för 2a gången. De hade inte tagit stearinfläckar på golvet, som enkelt kunde fjernes med riktig utstyr. Jag hade inte valt denna bedrift igen, grunnet att de faktisk fick chansen att komma tillbaka och rätta upp i vad som inte var riktigt gjort, men inte gjorde det.

Ronny, Oslo, 15. aug. 2011

Flyttevask Oslo - DITT RENHOLD 24. aug. 2011

Hovedrengjøring (flyttevask) av møblert leilighet på adamstuen (torsdag 11.august)

De kom til avtalt tid. Kontrakten ble undertegnet. 3 mann satt i gang umiddelbart. Jeg har ingen ting å utsette på jobben. Din Renhold kan absulutt anbefales.

Marit, Oslo, 13. aug. 2011

Sommer rengjøring

Resultatet var ikke helt slik jeg forventet ,måtte gå over gulvene selv ikke helt helt.

Saeedeh, Oslo, 3. aug. 2011

Flyttevask grunerløkka,oslo

Best på pris, og godt utført arbeid.

Øyvind, Oslo, 3. aug. 2011

Flyttevask

Ingenting å utsette på jobben. Meget god service og hyggelig dialog.

Vidar, Oslo, 2. aug. 2011

Flyttevask lambertseter oslo - 67 kvm leilighet

3 mann møtte opp til avtalt tid og utførte vasken akkurat som avtalt. Kan anbefales!

Espen, Oslo, 31. juli 2011

Nedvasking av leilighet

De kom med 3 mann og gjorde jobben som avtalt. Huseier så også over leiligheten da jobben var gjort. Hun var strålende fornøyd med både vasking og service fra Din Renhold. Jeg kan trygt anbefale disse.

Johnny, Årnes, 31. juli 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER