Siste evalueringer (8)

Maling innvending

Jobben ble utført til avtalt tid, avtalt pris selv med noen endringer i arbeidet. Profesrsionelt og hyggelig samarbeid. Får full anbefaling av meg.

Bjarne, Drammen, 31. mars 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og takk for oppdraget med å male hos deg.

Viken Maling, Carl Otto Weisten 10. mai 2022

Skraping og maling av paneltak

Gode tips innledningsvis og utmerket utført.

Tor, Berger, 20. jan. 2022

Takk for hyggelig tilbakemelding og for oppdraget med å male hos deg.

Viken Maling, Carl Otto Weisten 10. mai 2022

Maling av hus og garasje

Fornuftig prissetting. Leverte som avtalt og vel så det. Behjelpelig med småarbeid i tillegg til hovedoppgaven. Ryddig, og utført over ein kortare tidsperiode. God kommunikasjon under prosessen. Brukes igjen ved neste anledning, og anbefales videre!

Dag, Kongsberg, 17. jan. 2022

Slipping og maling

Pålitelig og dyktig. Anbefales!

Christina, Kongsberg, 8. jan. 2022

Takker for hyggelig tilbakemelding og takk for oppdraget hos deg. Mvh Carl Otto

Viken Maling, Carl Otto Weisten 9. jan. 2022

Male tak og vegger i leilighet. drammen

Veldig bra utført arbeid i forbindelse med sparkling grunning og maling av vår Leilighet Tak og vegger, og vindu og dørkarmer. Meget pent utført. Kom til avtalt tid, og jobben var ferdig til avtalt tid. Det samme var prisen. Og han gjorde litt gratis bonus tilleggsjobb med sparkling og maling i vårt nye kjøkken Absolutt anbefalingsverdig. Tor og Randi. Drammen.

Tor, Drammen, 3. des. 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og takk for at jeg fikk oppdraget med å male hos dere. Ønsker dere en fredfull og fin julefeiring😃 Mvh Carl Otto

Viken Maling, Carl Otto Weisten 15. des. 2021

Male tak

Carl Otto kom til avtalt tid. Imøtekommende og veldig hyggelig. Kontrollmålte taket slik at jeg ikke skulle betale mer enn det kostet. ( Jeg hadde oppgitt feil kvm). Han var veldig nøye og var ferdig med jobben til avtalt tid. Jeg kan absolutt anbefale Carl Otto videre. Dere kommer ikke til å angre!

Gunn-Karin, Lier, 23. nov. 2021

Male 3 tak

Ryddig og god kommunikasjon, fint arbeid, bare 2 dager på å betale faktura er vel litt lite 🙂.

Bent, Drammen, 6. nov. 2021

Takker for oppdraget med å male hos dere Bent😃 2 dager på å betale beklager jeg. Forrige kunde jeg fakturerte før dere ønsket kort betalingstidspunktet på sin faktura og jeg glemte å rette på det når jeg sendte faktura til deg. Du skulle hatt 14 dager på deg som normalt😃 Mvh Carl Otto

Viken Maling, Carl Otto Weisten 20. nov. 2021

Male tak ca 55kvm

Kjempegod jobb til en fornuftig pris. Carl Otto er en virkelig god håndverker og er samtidig veldig hyggelig. Kom til avtalt tid og ble ferdig før enn antatt også. Anbefales på det varmeste. Topp kvalitet hele veien.

Thor, Åros, 6. nov. 2021

Takk for kjempe hyggelig og fin tilbakemelding og takker for at jeg fikk oppdraget med å male hos dere. Ønsker dere en fin julefeiring. Mvh Carl Otto

Viken Maling, Carl Otto Weisten 23. des. 2021

Vis flere evalueringer

Kart