Siste evalueringer (31)

Montering av takstige

Dyktig og ærlig firma. Fornøyd med jobben som ble utført.

Fatma, Lierstranda, 27. juli 2022

Male vindskier og tette hull etter hakkespett

God kommunikasjon underveis, ryddig! Bra kvalitet på arbeidet, men prisen noe for høy - det tok rundt 3-4 timer å få utført jobben.

Ellen, Borgen, 29. juni 2022

Takstein blåst av møne. reparasjon.

Godt arbeid utført.

Sjur, Oslo, 3. juni 2022

Takvask med fjerning av mose + bytte vindskier. på hus og garasje.

Veldig fornøyd med jobben. God kommunikasjon og gjorde jobben som avtalt. Kan trygt anbefales.

Espen, Hagan, 17. april 2022

Vask/rens av tak

Jobben ble utført etter avtale og til avtalt tid. Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Det vi hadde å innvende ble rettet opp med en gang. Vi kan anbefale Joakim Nilsen og Vike Tak & Boligservice. Vi kommer til å bruke dette firmaet ved en senere anledning.

Nina, Sande i vestfold, 11. april 2022

Vask og impregnering av takstein

Ryddig og effektiv utført jobb med god kvalitet og pris.

Thor-Erik, Saltnes, 31. mars 2022

Bytte takrenne og takhatt

Det drypper fra takrennen som ble byttet når det regner. Dette ble det meldt fra om, men problemet er ikke fikset. De ryddet ikke etter seg og gamle takrenner og rester av emballasje lå igjen langs husveggen etter at jobben var avsluttet.

Carina, Lier, 18. feb. 2022

Fikse lekkasje tak

Vi er utrolig fornøyd med Viken Tak & Boligservice AS. Utrolig bra utført arbeid i forbindelse med fiksing av lekkasje på taket. De tok kontakt, befaring og gav pris på prosjektet, samt start -og sluttdato, og alt ble overholdt. De ryddet også ordentlig opp etter seg som er en ekstra stjerne i boka. Skulle ønske jeg kunne krysset av for hver eneste punkt på listen iht hva vi er fornøyde med. De utførte jobben på en utrolig bra måte. Dokumentasjon, god kommunikasjon underveis og en topp sluttrapport. Vi velger definitivt dere igjen. Takk for hjelpen! Imponerende 😊.

Ida, Moss, 11. feb. 2022

Bytte gjenstående kledning på «utstikk».

God service, kvalitet i arbeidet og raskt gjennomført. Meget fornøyd med dette firmaet! :-) De var også ærlige underveis i arbeidet om hva som burde byttes og ikke. Fikk god gjennomgang av det dem fant av råte og fikk raskt pristilbud på dette. Det er også ordentlig gjort! 👏🏻.

Bente, Halden, 27. jan. 2022

Takklekkasje

Vi var kjempefornøyd med jobben som ble gjort på vårt tak (tetting av lekkasje og montering av pipebeslag). Vi la ut jobben på en fredag og Viken Boligservice kom på befaring allerede på mandag. Vi fikk en pris på jobben samme dag og allerede torsdag samme uke var jobben gjort. De skiftet også noen ødelagte takstein i samme slengen. Kommunikasjonen under veis var veldig ryddig og jobben ble gjort innenfor avtalt pris og avtalt tid.

Jarl, Oslo, 25. okt. 2021

Utett yttertak rundt pipe

Rask til å svare og utføre. Pålitelig.

Bjørn, Heggedal, 22. okt. 2021

Legge nytt tak

Jeg inngikk en kontraktsavtale med Viken boligservice for å legge nytt tak på huset mitt. Eier av selskapet Joakim Nilsen var veldig høflig og interessert i arbeidet før kontraktsinngåelse. Etter inngåelsen svarte han ikke på telefonen eller meldinger ved flere anledninger. Han møtte heller ikke opp til avtalt tid for utførelse av arbeidet. Jeg var nødt til å sende han en melding om at kontrakten ville opphøre grunnet mislighold innen 48 timer dersom jeg ikke hørte noe fra han. Tre dager senere hadde jeg heller ikke hørt noe fra han.

David, Gressvik, 22. sep. 2021

Lekkasje

Hadde god kommunikasjon hele veien. Proffe karer som kan sitt fag, fikk råd og anbelfalinger om taket som skulle repareres. Jobben ble utført etter avtale, så bare gode ord og abefalninger videre. Terningkast 6.

Kai-Morten, Gan, 16. sep. 2021

Skifte av vindski nederste planke.

Takker for hurtig respons og for godt arbeid.

Bjørn, Skjetten, 10. sep. 2021

Bytte av 20-30 takstein

Veldig fornøyd! Jobben ble utført raskt, til avtalt tid og kostnad. De er pålitelige, har god kommunikasjon underveis, og gir gode råd underveis når noe oppstår. Glimrende service og godt utført håndverk. Kommer helt klart til å bruke Viken Boligservice igjen! 😊.

Kent, Oslo, 7. sep. 2021

Bytte av kledning

Vi kan ikke anbefale dette firmaet til noen. Vi hyrte dem inn til å foreta oppussing av vårt hus. De kom godt igang, men så var det noe ventetid på vinduene. Dette var heilt tilbake i februar/mars måned. Vi har fått vinduene men Viken Boligservice har fortsatt ikke kommet for å sette dem inn. Vi har purret på dem mange ganger, med fleire lovnader ifra Viken Boligservice om at de skal komme. De har per dags dato (september) fortsatt ikke kommet til oss. Nå kommer vi til å gå til sak mot det firmaet. Vi hadde inntrykk av at dette var folk man kunne stole på, dessverre så brant vi oss på det. Håper det at ingen andre gjør den samme tabben som vi gjorde ved å hyre inn dette firmaet.

Knut, Solbergelva, 14. juni 2021

Skifte takstein og legge nytt undertak

Jobben ble gjennomført så fort været tillot det. Når de fikk startet opp var de raske, effektive og det ble dyktig utført. Flink til å kommunisere underveis. Hyggelige å snakke med, og det virket som de trivdes med å jobbe. Noe de kan bli bedre på er å rydde raskere opp etter seg når de er ferdige. Ellers kan jeg anbefale gutta på det sterkeste.

Ann, Yven, 19. april 2021

Bytte takrenner

God og ryddig prosess. Kvalitet på arbeidet til en veldig god pris. Anbefales.

Stian, Halden, 14. april 2021

Bytte kledning i høyden - horten

Flott gjeng som har jobbet med å utbedre to stk arker på mitt tak. De jobbet effektivt, og kom med gode råd. Nå har jeg tak som ikke lekker! Kan anbefales!

Jon, Horten, 11. april 2021

Bytte av tak over bod og kledning på gavelvegger

Rask og godt utført arbeid. Anbefales!

Marius, Moss, 31. mars 2021

Tette lekkasje i tak på utebod.

Hyggelig, effektiv og dyktig. Kom raskt på befaring, utførte jobben til ønsket tid og med god kvalitet. Anbefales på det sterkeste!

Charlotte, Vinterbro, 12. feb. 2021

Blikkenslager - beslag/pipehatt

Bra utført jobb. God pris. Hyggelig å ha med å gjøre. Anbefales.

Bjørn, Fetsund, 1. des. 2020

Tak

Jobben ble gjort raskt og effektivt og han utbedret også noen mindre skader på taket uten tillegg i prisen.

Tina, Asker, 30. nov. 2020

Utskrifting av vindskier

Viken Boligservice byttet ut vindskier på ene siden av huset og monterte nye beslag. Jobben er meget bra og ryddig utført. Kommunikasjon i forkant og underveis var også veldig bra. Bruker gjerne Viken Boligservice igjen. Anbefales!

Inger, Oslo, 25. nov. 2020

Bytte tak og takrenner inngangsparti

Veldig fornøyd. God kommunikasjon og pålitelig. Rask og effektiv i utførelsen med høy kvalitet. Fornuftig pris. Anbefaler Viken Boligservice/Nilsen.

Thomas, Drammen, 17. nov. 2020

Tak- monter sklisikring i taket for stige.

Job done efficiently!

Gareth, Eidsvoll verk, 14. nov. 2020

Bytting av panel utvendig

Vi har fått revet av gammel panel, etterisolert og lagt ny panel. I tillegg har vi fått stor og fin platting ved inngangsparti. Viken Boligservice kan absolutt anbefales. De er flinke og nøye i jobben. God kommunikasjon underveis slik at vi får det sånn som vi vil ha det. Vi kommer absolutt til og bruke de igjen ved flere anledninger.

Stine, Slemmestad, 11. nov. 2020

Lekkasje på tak.reparasjon og legging av nytt tak

Flott bekjentskap. Ryddige, profesjonelle og på alle måter i henhold til forhåndsavtale/kontrakt.

Per, Skui, 8. nov. 2020

Lekkasje fra luft utakk på taket.

Raske å flinke. Effektivt arbeid! Kan sterkt anbefale dem videre 😊.

Mariwan, Heggedal, 3. nov. 2020

Kledning 2 stk gavl vegg

Vi er meget fornøyd. . Flinke hyggelige karer som kom når dem skulle og gjorde en fin jobb. Kan anbefales ! !

Frank, Oslo, 2. nov. 2020

Reparere tak etter vanngjennomtrengning

Vi er veldig fornøyde med vel utført jobb. Den har blitt gjort profesjonelt, effektivt og innenfor avtalt tidsramme.

Aiwei, Jar, 30. okt. 2020
Vis flere evalueringer

Kart