FLYTTETRANS

4.4 (57 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

FLYTTETRANS

Velkommen til Flyttetrans

Flyttetrans er en flyttebedrift med hovedkontor sentralt i Oslo. Med erfaring siden 1996 og profesjonelt utført arbeid er vi i dag blitt et av landets ledende byrå ibransjen.

Flyttetrans utfører flytting for bedrifter og privatpersoner over hele landet, og har lang erfaring fra flyttebransjen. Vi vet at dine private eiendeler er det kjæreste du har og tilbyr derfor en rekke tilleggstjenester for å gjøre flyttingen så enkel og effektiv som mulig for deg.

I tillegg til flytting- og transporttjenester tilbyr vi også nedpakking og lagerhotell (både korttids- og langtidsleie)

Ring oss gjerne for en hyggelig flytteprat.

Spør oss gjerne om referanser:

- "Kjempe fornøyd med gutta dine. Pianoflyttingen gikk så lett som bare det"

- "God service og trivelige karer. Prisen ble enda mindre enn avtalt da jeg ble tipset om å hvordan jeg kunne løse problemet selv. Slik ærlighet setter jeg stor pris på! En stor stjerne i boken"

- "Noen sier at det du betaler for er det du får. Hos Flyttetrans føler vi at vi fikk mye mer enn det vi betalte for. Service fra første kontakt og kvalitet gjennom alle ledd. De ønsket heller ikke å motta penger før min mann hadde godkjent alt. Jobben er utført til vår fulle tilfredstillelse"

Vi er kanskje Norges største - hva angår fornøyde kunder!

Stikkord: Flytting, Flytte, Transport, Flyttetjenester, Flytte Oslo, Pianoflytt, Flytte Piano, Handymann, Ikea, Ikea Transport, Flyttegutter, Flyttebyrå

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften