Siste evalueringer (57)

Flytting av alt i bod mm - haster

Meget fornøyd.

Renate, Oslo, 22. april 2019

Flyttebyrå - fra 0552 oslo til 0550 oslo - 0-50m² - så snart som mulig

Styr unna! ! Skulle plutselig ha 1500,- kr ekstra pga et piano jeg hadde som jeg allerede klart og tydelig hadde annonsert i min anbudstekst. Ville kun ha kontanter og fikk ikke kvittering. Ledelsen innrømmet og "beklaget på det sterkeste" i etterkant, men pengene jeg betalte for mye så jeg aldri noe til igjen til tross for at jeg ga dem muligheten til å gjøre opp for seg. Håpløst - aldri mer!

Erik, Oslo, 28. mars 2019

Flytting i oslo ons 01.08

Kom forsent.

Ylva, Oslo, 6. aug. 2018

Flytting fra oslo til sandvika

Finnes ikke bedre enn flytte Trans firma, dem kom en time forsinket, men dem ga beskjed i god tid om dette. Jobbet utført perfekt. Vi er veldig fornøyd. Vi anbefaler firma på det sterkeste.

Brenny, Oslo, 4. juli 2018

Flytte hvitevarer,møbler og pappesker

De kom presist, utførte jobben raskt, og var flinke med tingene. Fornøyd!

Pinar, Sande i vestfold, 28. juni 2018

Flytte fra etterstadgata til etterstadsletta 22.06

Strålende utført arbeid, punktlige, rimelige og hyggelige. Anbefales på det varmeste!

Elisabeth, Oslo, 25. juni 2018

Liten flyttejobb i oslo

Raske og sterke karer.

Espen, Oslo, 14. feb. 2018

Flytting frå berlin til oslo

Profesjonell, effektiv og fleksibel. Flyttinga blei utført på ein veldig god måte, og han som utførte flyttinga var både dyktig og hyggeleg. Flyttetrans kan absolutt anbefalast!

Stener, Oslo, 8. des. 2017

Flytting av store møbler fra røa til son,vestby kommune

Fleksible og løsningsorienterte. Sparte oss for kostbar leie av lift! Alt gikk som smurt.

Anne, Oslo, 19. nov. 2017

Flytting fra bislett til røa mandag 09.10.2017

Punktlig, hyggelige og vel utført jobb.

Mads, Oslo, 23. okt. 2017

Bortkjøring av piano

De var hyggelige og møtte til avtalt tid. Jeg ble bedt om å hjelpe til med å bære en tung tralle hvilket jeg gjorde. Da de skulle ta betaling ville de ha kontant oppgjør. Jeg opplyste at dette ikke var aktuelt. De hadde kortterminal, men da jeg skulle bruke kortet ville de ha en mye høyere pris enn avtalt. Måtte krangle meg til avtalt pris.

Annette, Eiksmarka, 12. okt. 2017

Transportering av piano fra svelvik til vettre (asker).

Flytting av piano fra Svelvik til Asker ble utført på en best mulig måte. Firmaet var tilgjengelig på epost og telefon, og hadde ledig kapasitet akkurat da vi trengte det. To mann med bil og utstyr møtte opp til avtalt tid. I tillegg hadde de den billigste prisen. Det var en god opplevelse å samarbeide med Flyttetrans - anbefales!

Maria, Svelvik, 24. sep. 2017

Flytting fra oslo til bergen

Flytting av stort flyttelass fra Oslo til Bergen. Litt frem og tilbake med avtaling av tidspunkt for henting av flyttelass, da selskapet ønsker å kjøre tur/retur Oslo/Bergen på én dag. Det ordnet seg på en god måte. Flyttetrans var tilgjengelige på telefon og e-post ved spørsmål, også i helg og på kveldstid. De to mennene som utførte jobben var veldig hyggelige og serviceinnstilte. Ingen skader. Veldig fornøyd.

Gina, Oslo, 30. aug. 2017

Flyttingut av av leilighet

STYR UNNA DETTE FIRMAET. Flere av møblene ble ripet opp og ødelagt. Dette nekter firmaet for selv om jeg sendte inn bilder som beviser dette. De tok seg lunsj som vi måtte betale for. Dette var ikke avtalt på forhånd. De var ikke proffesjonelle i det hele tatt Og at firmaet nekter på alt dette er svært dårlig. Bruker dere dette firmaet så blir dere lurt.

Wenke, Finstadjordet, 15. aug. 2017

Transportering av store møbler

Veldig fornøyd med effektiv og smidig flytting. Kontaktet Flyttetrans dagen før flytting og de kom på befaring på timen. Dagen etterpå møtte 3 blide karer opp og fikk flytta 2 fulle lastebiler med møbler og kasser pluss et flygel på 3,5 timer. Etterpå tok de med nesten en full bil med søppel og rydda gårsrommet vårt. Utrolig fornøyd med både gjennomførelse og resultat. Anbefales på det sterkeste!

Jorunn, Oslo, 13. juni 2017

Flyttehjelp

Meget misfornøyd. Vi fikk beskjed om at vi skulle bestille 3 stk for at flyttingen skulle være mer effektiv, men det møtte bare opp 2 stk. De var ikke forberedt på hvor tungt det ville være å flytte fra 5. Etasje, enda dette var oppgitt fra oss ved flere anledninger. De brukte 4 timer på en flyttejobb som tidligere har tatt 2 timer fra et annet firma. Ved betaling oppga de en annen pris enn det som stod i det opprinnelige anbudet. Aldri igjen! ! !

Karen, Oslo, 3. mai 2017

Takk for din evaluering. Det er korrekt som du skriver, det var avtalt 3 flyttekonsulenter og da en av våre ansatte fikk sykdom i familien kom vi med 2. Dette ble beklaget ved ankomst og du gav uttrykk for at du forstod det. Det andre du skriver er naturligvis ikke korrekt; vi har en minstepris på 3 timer. Alle våre tjenester har fornøydgaranti, hadde du ringt oss underveis kunne vi nok helt sikkert funnet en god løsning for deg. Mvh Flyttetrans

FLYTTETRANS 4. mai 2017

Flytte fra oslo til moss

De utførte flyttingen til avtalt tid og sted. De var hyggelige og rutinerte. Velger gjerne disse igjen ved en annen anledning.

Agnete, Oslo, 10. april 2015

Flytting oslo

Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. De gjorde en meget bra jobb både på flytting og flyttevask.

Andreas, Oslo, 16. mars 2015

Flytting av inventar i toroms bolig

Jobben ble gjort raskt og effektivt. Hyggelig service.

Hanne, Oslo, 26. feb. 2015

Flytting av lite flyttelass fra askim til tomter (østfold)

Kom til avtatt tid og utførte flytteoppdraget på en utmerket måte. Ingen skader, alt ble satt på plass på anvist sted. Fullt tempo hele tiden, ingen pauser utover normal lunsjpause.

Øyvind, Askim, 21. feb. 2015

Flytting innenfor oslo 23.11.14

Møtte opp presis med tre mann, sjefen falt ifra underveis. De to jobbet non stop og måtte tvinges til en pause. De skulle ta med 25 flytteesker, hadde med seg 20. Telefoniske uenigheter med sjefen på slutten av flyttingen, han hevdet de ikke visste det var 4. Etg uten heis og de ville ha ekstra betalt, til tross for at dette var oppgitt i bestillingen. Tok også mer per flytteeske enn avtalt. Samlet sett bra jobba men en del organisatorisk rot.

Astrid, Oslo, 23. des. 2014

Flyttebyrå oslo til bærum verk

Kom til avtalt tid, utførte jobben effektivt og skånsom. Hyggelige folk. Kommer til å bruke de ved evn ny flytting. Anbefales.

Lars, Oslo, 2. juli 2014

Flyttehjelp til innbo .

Kom til avtalt tid, jobbet jevnt og fikk frem alt - helt og til avtalt pris!

Irene, Oslo, 24. mars 2014

Flytting av innbo

Gjorde en grei jobb. Men hvorfor foretrekkes kontant istedenfor kort?

Roy, Fetsund, 16. des. 2013

Flyttetjenester

De gjorde en bra jobb. Presis oppmøte og stod på uten pauser. Anbefales!

Hans, Haslum, 11. des. 2013

Trenger noen som tilbyr pakking,vask og flytting innenfor grüneløkka

Møtte opp til tide og var ganske effektive. Prisen var også god og etter avtale. De pakket/flyttet/vasket og kjørte bort søppel. Det meste var gjort etter avtale, tilogmed å montere ned/opp en seng. Det eneste jeg ikke var fornøyd med var pakkingen, det var bare å hive ting oppi esker uten noe system eller beskyttelse.

Niclas, Oslo, 6. des. 2013

Flytting internt i oslo

Flyttetrans gjorde en utmerket jobb; møtte til avtalt tid, var hyggelige og hjelpsomme og gjorde jobben til avtalt pris. Jeg har ingenting å utsette på jobben og anbefaler dem gjerne!

Kari-Anne, Oslo, 20. nov. 2013

Flyttevask av tom leilighet

Effektive, hyggelige og serviceinnstilte.

Grethe, Lillestrøm, 10. okt. 2013

Flyttebyrå ønskes i forbindelse med flytting fra rykkinn til rygge den 10.08.13

VelDig fornøyd, gutta kom presist og sto på hele dagen. Anbefaler gjerne disse gutta.

Magnus, Rykkinn, 16. sep. 2013

Flytting fra leilighet på carl berner i oslo til hus på ski

Meget bra, serviceinnstilt og rask til å både flytte og transportere.

Stein-Bjarne, Oslo, 19. aug. 2013

Flyttelass fra majorstuen til haslum,bærum

Kunne ikke vært mer fornøyd med disse gutta. Kom på befaring samme dag som jeg kontaktet dem, møtte opp 15 min FØR avtalt på flyttedag, og kjørte to turer slik at alt ble med. I tillegg kom de tilbale med gods som var gjenglemt i bilen. Rimelige og verdt hver eneste krone. Anbefales så absolutt.

Christian, Oslo, 18. juli 2013

Flytting fra fredrikstad til oslo

To hyggelige menn dukket opp. De var hele tiden positive og fant gode løsninger på ting som dukket opp underveis. Vi valgte dem fordi de hadde en god pris samt mange gode omtaler. Vi valgte fastpris, et tilbud vi syntes var greit å forholde seg til. Alt ble utført akkurat slik som forventet. Det eneste å sette fingeren på var at de kom én time for sent til avtalen, men dette ble sagt ifra om i grei tid, og gjorde meg ingenting. Anbefaler dem gjerne!

Tonje, Kråkerøy, 4. juli 2013

Flytteoppdrag drøbak-nærsnes

Vi brukte Flyttetrans i forbindelse med flytting fra Drøbak til Nærsnes. Vi vil gjerne gi uttrykk for at dette for vår del var en svært positiv opplevelse. Konkuransedyktig pris og god dialog hele veien. De to fra Flyttetrans var svært positive, forsiktige og hyggelige. Absolutt alt gikk som planlagt og vi har ingen betenkeligheter med å anbefale Flyttetrans til andre som skal flytte. Anbefales derfor på det varmeste.

Thor, Drøbak, 3. juli 2013

Flytting fra konnerud (drammen) til torshov (oslo) privatbolig

Vi kunne ikke bedt om mer: To veldig hyggelige gutter møtte presis opp, bar som helter, fant gode løsninger på problemer og fikk alt trygt frem til ny leilighet. I det hele tatt en veldig bra utført jobb. Kan anbefales!

Simon, Drammen, 28. juni 2013

Flyttelass fra drammen til oslo

Hyggelige folk! Raske, flinke og billige! Flyttet alt mulig rart fra en enebolig i Drammen til leilighet i Oslo. Det ble en del venting med heisen i Oslo, men ingen sure miner eller ekstra betaling. Vi ville brukt de igjen om vi skulle flytte! !

Marte, Drammen, 25. juni 2013

Flytting fra fagerheimsgaten 11 b( grønerløkka) til gina krogsgate 14 (lambertseter)

Jeg er ganske fornøyd med innsattsen og gav dem ekstra belønning. Fant ut etterpå at noen gjenstander ble ødelagt, og noe ble igjen glemt i leiligheten Dessuten klaget Sameiet på at feste til utgangsdøra ble ødelagt.

Tor, Oslo, 13. juni 2013

Flytting av piano fra vestli til holmlia-haster

Jobben ble godt utført,de kom raskt og effektivt. Veldig fornøyd med jobben selv om de var litt dyrere.

Brenny, Oslo, 21. mai 2013

Flytting

De gjorde en helt grei jobb. Kom som avtalt, gjorde som avtalt. De tok også vaskejobben etter flytting og det gikk også som vi var enige om. Kan anbefales. Prisen var også helt OK.

Morten, Oslo, 11. mai 2013

Flytting fra hovinveien i oslo til persbråten ved skui i bærum

Bedriften møtte presis med tre personer og gjorde en god jobb. De var dessuten hyggelige. Jeg ser egentlig ingen forhold som burde vært gjort annerledes. Gir derfor beste karakter.

Bernt, Oslo, 30. april 2013

Flytting fra majorstuen til asker

Møtte presis på flyttedagen og arbeidet raskt. Hadde dog, til tross for befaring i forkant, undervurdert flyttelasset og tatt på seg nytt flytteoppdrag senere på dagen. Det medførte unødvendig stress, og flyttebilen var omtrent på vei ut oppkjørselen før alt var båret inn i nytt hus. Pluss for god pris.

Lars, Oslo, 24. april 2013

Transport av innventar fra jessheim og lillestrøm til fjærdingby i rælingen

Vi er fornøyd med jobben som ble gjort. De var punktlig, startet og avsluttet jobben som avtalt, og de behandlet inventaret vårt pent. De kunne med fordel brukt en større bil så at de hadde sluppet å kjøre flere turer. Alt i alt er vi godt fornøyd med flytteprosessen.

Ringen, Jessheim, 12. april 2013

Flytte fra 3-roms leil. til rekkehus

Flyttet fra en 3-Roms leil i 4. Etg (2 boder),til rekkehus (fastpris). De var effektive,men selv om vi sa fra at vi ikke var klare for innflytting før overtakelse var helt ferdig - stod de utenfor og ville flytte inn. Vi hadde en del ting, så de måtte kjøre to runder. På andre runden tok de ikke med seg alt fra innvendig bod. Ringte og klagde,men de hadde fått penger og kunne ikke ta det før dagen etter pga 2 oppdrag til. Vi måtte da ta dette selv.

Lena-Marie, Oslo, 30. mars 2013

Flytting av piano

Alt gikk bra. De gjorde en tilfredsstillende jobb. Grei pris, punktlige og presise.

Ingeborg, Oslo, 25. mars 2013

Flytting fra oslo ved ryen,til drammen ved gulskogen

Ikke billigst, men virket seriøse på tlf. Flyttet fra 75kvm i 4etg u. Heis til enebolig. Flytterne klaget fra de møtte opp til de var ferdig om hvor tung jobb de hadde. De ville slutte før jobben var ferdig (fastpris) Selv om de var avklart at de kunne bli flere turer, var de meget motvillige, og jeg måtte mase på å ta et par flere ting. Til slutt dro de bare med halvfull bil (lass 2) når jeg var oppe i leiligheten. Anbefales ikke, velg noen andre.

Stian, Oslo, 23. mars 2013

Flytting av piano

Vårt piano er flyttet til vår fulle tilfredshet. To karer som møtte opp nøyaktig på tid og sted som avtalt. Prisen var også gunstig. Kan absolutt anbefales.

Lars, Eiksmarka, 11. mars 2013

Flytting fra persbråtan (oslo) til nedre berglia (bærums verk)

Flytting m/pakking gikk raskt og effektivt, men det var en del vi måtte ta separat (bilder etc). Flyttevasken var utmerket.

Daniel, Oslo, 8. mars 2013

Flytting av møbler fra majorstua til ensjø

Veldig bra, effektive og pålitelige. Og hyggelige! Tungt piano fra 4. Etasje gikk fint.

Nils, Oslo, 18. feb. 2013

Flytting av 1 mans kontor

Kom noe sent, rotet litt med adressen, men resten var bra; effektiv og skånsom behanling av møblene.

Terje, Sandvika, 29. des. 2012

Henting og bortkjøring av avfall etter oppussing

Kom som avtalt og gjorde jobben effektivt og for en god pris. Veldig fornøyd!

Nora, Oslo, 17. des. 2012

Flyttetransport

Flyttetrans gjorde en helt utmerket jobb. Der sto på som helter, uten å bli andpustne engang! Ingenting ble ødelagt på turen, de var imøtekommende og serviceinnstilte, og prisen var det absolutt ingenting å si på heller. Da vi spurte om ekstrajobb på slutten sa de ja med et smil. Det perfekte flyttebyrå som jeg anbefaler alle å benytte seg av!

Johanne, Oslo, 14. des. 2012

Help moving my personal belongings from storo to grønland,on dec 8th,9th,15th or 16th

Good and efficient. It took them 3 hours to move all my stuff (no big furniture).

Anita, Oslo, 14. des. 2012

Flytting av piano og møbler

Strålende utført arbeid. Kom når de skulle, hyggelige, raske. Flyttet alt frem og tilbake uten problemer, bare smil.

Karl, Rykkinn, 7. des. 2012

Flytting ca 2 km.

Gjorde jobben effektivt og bra. God pris.

Åse, Fredrikstad, 28. aug. 2012

Flytting fra blokk til rekkehus,ca 5 min å kjøre.

Guttene møtte opp presist og gjorde en glimrende jobb. De var effektive og ingen av tingene mine ble skadet. Kan trygt anbefale Flyttetrans :).

Vxz-Christina, Oslo, 9. juli 2012

Haster! trenger flyttebil idag

Jobbet effektivt og var hyggelige selv om de var søkk våte etter at jobben var ferdig. Praktiskt med alt i ett, da vi lagret noen møbler hos dem også. Fornøyd og anbefaler gjerne.

Tom-Eric, Oslo, 11. mai 2012

Flyttebil oslo -bømlo

God pris,hyggelige folk,alt kom vel fram til avtalt tid. Anbefales.

Svein, Oslo, 11. mai 2012

Flyttevask 38 kvm. kjøper/selger garanti

Fikk nærmere 15 ulike tilbud. Etter telefonsamtalen med Flyttetrans var jeg aldri i tvil. Effektiv og god kommunikasjon, både jeg og ny eier meget godt fornøyd. Prisen var det ingenting å si på heller. Anbefales!

Mentor, Oslo, 10. mai 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

ACTIV TRANSPORT & FLYTTEBYRÅ AS

4.7 557 evalueringerBetalt Oslo

AYLA TRANSPORT OG FLYTTEBYRÅ KELI

4.9 37 evalueringerBetalt Skedsmokorset

BRØDRENE ROSENQUIST AS

4.9 84 evalueringerBetalt Lillestrøm