Mesterbedriften LUND As

 • OM OSS
 • EVALUERINGER
 • ANSATTE
 • KVALIFIKASJONER
 • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
 • Osloveien 717, 1914 Ytre enebakk
 • Åpner Mandag kl. 08:
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Mesterbedriften LUND as

Mesterbedriften LUND as er en kvalitetsbevisst maler- og tømrermesterbedrift med sentralgodkjenning i tiltaksklasse 1. Vi tilbyr våre tjenester til kunder innenfor næringsliv, offentlig sektor og borrettslag/boligsameier.

Vi har over 40 års erfaring på våre maler- og tømrertjenester, og alt vi gjør skal utføres med høy kvalitet, profesjonalitet og kundetilfredshet. For oss er det viktig at alle oppdrag skal ferdigstilles i henhold til inngåtte avtaler og til avtalt tid.

LUND lover kvalitet. Vi er opptatt av høy kvalitet på våre tjenester og i alle ledd ovenfor våre kunder. Dere vil derfor få deres egen dedikerte prosjektleder som gjør at dere får deres faste kontaktperson som håndterer all kommunikasjon og som vil sikre at prosjektet utføres i henhold til avtalen. I tillegg ønsker vi å poengtere for dere at vi har en unik og sterk vilje til å alltid tilfredsstille våre kunders forventing til vårt arbeid. Det er svært viktig for oss å styrke ryktet til bransjen, ved å alltid være seriøse, ærlige og å holde orden i alt vi gjør. Vi gjør ingen kompromisser eller raske løsninger på kant med myndighetskrav, forskrifter eller faglige standarder.

Referanser fra tilsvarende prosjekter kan fremlegges eller dere kan gå inn på vår hjemmeside www.mesterbedriften-lund.no og lese mer om oss.

Håper at våre tjenester kan være av interesse og vi håper og høre fra dere!?

Vi kan kontaktes på følgende:

Christine Tlf 994 77 898 christine@mesterbedriften-lund.no
Peder Tlf 957 08 793 peder@mesterbedriften-lund.noMed vennlig hilsen

Mesterbedriften LUND as

Christine Lund & Peder Sethern
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Ansatte

Kvalifikasjoner

 • Åpner Mandag kl. 08:
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

Kontakt bedriften