Siste evalueringer (13)

Sparkling av en vegg

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort . Veldig flott arbeid. Det var også god kommunikasjon og rask problemfri kontakt fra start til ferdig arbeid. Kom som avtalt . Jeg anbefaler Souleres på det sterkeste.

Bjørg, Fyllingsdalen, 23. sep. 2020

Maling

Andreas hos Souleres Malerkost kom raskt på befaring og leverte deretter tilbud/ prisoverslag. Han er høflig, pålitelig og effektiv.

Lena, Bergen, 23. sep. 2020

Vi ønsker å få malt en leilighet sentralt beliggende i bergen sentrum så snart som mulig

Meget profesjonelt utført. Et behagelig bekjentskap😊.

Tor, Bergen, 18. juni 2020

Male vegger og gelender i trappeoppgang

Jeg anbefaler Soulères Malerkost på det varmeste. De har vært lette å kommunisere med hele veien, profesjonelle å forholde seg til, veldig hyggelige, og ikke minst har de gjort strålende arbeid.

Sunniva, Bergen, 25. mars 2020

Male velux vindu og list bad.

God kommunikasjon. Effektiv og bra resultat.

Ole, Rådal, 3. jan. 2020

Maling kjøkken og stue i leilighet på totalt 68 kvm

God kommunikasjon under hele prosessen. Gjennomførte oppdraget som planlagt og til avtalt tid. Høy kvalitet på malearbeidet.

Mathias, Bergen, 26. april 2019

Maling av enebolig 200 kvm og garasje

Jeg er meget fornøyd. Svært god kommunikasjon underveis, og arbeidet ble utført helt i henhold til avtalt kvalitet og pris. Anbefalles.

Ove, Bønes, 28. mars 2019

Sparkling og maling av tak

Veldig bra resultat og god pris.

Stine, Bønes, 14. jan. 2019

Maling av diverse rom i leilighet,ca 50 m2.

Andreas har sparklet og malt alle tak og vegger i leiligheten vår, inkludert helsparkling av noen områder. Han møtte alltid opp som avtalt, og var lett å kommunisere med gjennom hele prosessen. Prisen var veldig konkurransedyktig, og jeg anbefaler Andreas på det varmeste. Thomas Flesland Bergen, 05. 12. 2018.

Thomas, Godvik, 5. des. 2018

Maling av lister og dører

Veldig effektiv, rimelig og dyktig maler. Vi er svært fornøyde med arbeidet som ble utført! Han gav oss god service og kom med gode løsningsforslag underveis. Han var fleksibel, møtte til avtalt tid og holdt skissert fremdriftsplan. Særlig godt resultat på dørene våre, som ser helt nye ut. Vi ville brukt Soulères Malerkost igjen, og anbefaler ham gjerne.

Ingvill, Bergen, 21. nov. 2017

Maling av ca. 30m2 leilighet og evt. flyttevaske

Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Det er lett å kommunisere og diskutere med ham. Jeg anbefaler ham sterkt. Hilsen, David Siagian.

David, Bergen, 12. nov. 2017

Helsparkling av vegg med glassfiberstrie og maling

Souleres Malerkost utførte helsparkling og maling av glassfiberstrie i stue. Meget godt fornøyd. Arbeidet ble utført til avtalt tid, til avtalt pris og med høy kvalitet.

Ragnar, Bergen, 7. sep. 2017

Sparkling og maling av 37kvm vegg

Andreas sparklet og malte to rom for oss. Han er grundig, effektiv og kommer til avtalt tid hver dag. En veldig hyggelig fyr som er lett å kommunisere med. Alt i alt gjorde han en veldig god jobb og vi bruker han gjerne igjen på neste prosjekt!

Kine, Nesttun, 28. mars 2017
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER