Siste evalueringer (8)

Utgraving og planering

Utgraving for tilbygg og drensgrøft, planering av 300kvm, utfylling mot 23m støttemur, opplasting og transport av 150kubikk jord og små andre ting ble utført på 3 dager. Det var Jhon som gravde og han er veldig dyktig. Jobben kunne ikke ha blitt utført på en bedre eller raskere måtte.

George, Drammen, 4. aug. 2022

Anlegge oppkjørsel med pukk og grus

Greie karer som jobbet effektivt og bra.

Tom, Heggedal, 27. juli 2022

Planering og utlegg av jord

De utførte jobben iht avtale og tid. Jeg hadde ett par kommentarer underveis og de tilbakemeldingene ble tatt imot og ivaretatt på en god måte. Veldig hyggelige karer.

Stefan, Sylling, 18. juli 2022

Fjerne røtter,planere ut med jord,ny plen og reparere skadet mur

Hvis du får muligheten til å benytte deg av Skinnes & Hoel er det bare en ting å si: gjør det! Mer effektive og flotte gutter skal du lete lenge etter. SÅ fornøyd.

Celine, Kolsås, 15. juli 2022

Gravearbeid/rørarbeid utendørs

Veldig fornøyd fra begynnelse til slutt. Pålitelige, profesjonelle, arbeidsomme og hyggelige. I en bransje hvor pristilbudene spriker voldsomt var også dette det beste. Bedre kan det ikke bli!

Birgitte, Oslo, 6. juli 2022

Bytte,grave og koble til ny stikkledning

Fremstår profesjonelle, effektive og løsningsorienterte. Imponerende gravemaskinfører som holdt det gående lange dager over lengre tid. Naboer kom til og med for å skryte av ham. Tilgjengelig og imøtekommende kundeansvarlig/prosjektleder som løste problemstillinger underveis. Jeg opplevde at de hadde en plan og kontrakt som jeg forstod og at de gjennomførte arbeidet etter den. De koordinerte alt med kommunen, rørlegger, asfaltering, elektriker, snekker så jeg slapp å gjøre så mye. Opplever at de tok hensyn til oss som skulle bo midt i gravingen og tilpasset arbeidet slik at vi kunne leve her. Jeg er fornøyd med arbeidet de har gjort og kan anbefale de til andre.

Chris, Drammen, 25. mars 2022

Rydde bort del av hage til parkeringsplass

Oppdraget var gravearbeid for å utvide parkeringsmuligheter på tomten vår. Vi er veldig fornøyde med resultatet 🌼Profesjonelle, imøtekommende og hyggelige folk. Ryddige, løsningsorienterte og pålitelige. Vi er imponerte over rask avtale og effektivt arbeid. Bjarklind.

Bjarklind, Oslo, 15. mars 2022

Grave for å koble til avløp

Har tidligere også brukt Skinnes og hoel via entrepenør til tilbygg og har kjempegod erfaring med dem! Service innstilt, stiller opp til avtalt tid, gjennomfører og står på som planlagt og alt med ett smil og glimt i øyet. Disse gutta kan jeg anbefale på det varmeste for de kan yrket og litt til 👍 skal bruke dem til flere oppdrag i fremtiden😁.

Alejandro, Mjøndalen, 21. jan. 2022
Vis flere evalueringer

Kart