Siste evalueringer (8)

Legge nytt gulv i leilighet

De la nytt gulv i utleieleiligheten min. Tok av det gamle, la på nytt og kastet det gamle gulvet. De gjorde en god jobb til avtalt tid og til en bra pris.

Marita, Kvaløya, 11. april 2022

Utvendig maling av enebolig

Jobben er utført som forventet.

Tord, Kvaløysletta, 7. april 2022

En nøyaktig maler søkes til enebolig

Sparkle og male jobb i enebolig. Ble utført meget godt arbeid. Alle flater ble helsparklet og resultatet ble kjempe bra. Kan anbefale dette firmaet.

Jonas, Moen, 5. april 2022

Ombygging yttervergg

RT Renoveringstjenester leverer kvalitet til avtalt tid og pris. God kommunikasjon og tett oppfølging gjennom hele prosjektet. Sluttproduktet var veldig bra. Anbefales 👍.

Stian, Gibostad, 23. mars 2022

Male tak,lister og vegg

Dyktig maler som kom med gode ideer underveis, var effektiv og nøyaktig. Ordna med maling og utstyr, noe som passer bra for meg som ikke har bil. Spesielt fint resultat på maling av tak, dette kan Gregor. Også vegger og lister ble fint malt. God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Ryddet godt etter seg. Alt dette til en konkurransedyktig pris. Anbefales absolutt til andre.

Elfrid, Tromsø, 12. mars 2022

Bygge 2 vegger + tak/hems

Jeg fikk bygd inn et soverom med sovehems i stua. Det var et prosjekt med mye detaljer. Den ene veggen var skrå med kompliserte vinkler, spilevegg på sovehemsen, tilpassede hyller og stige opp til hemsen. Alt ble veldig nøye og godt gjennomført. Jeg er superfornøyd med arbeidet og vet godt hvem jeg ønsker å bruke igjen dersom jeg skulle trenge det. Hvis jeg skal nevne noe negativt så må det være at de gikk over avtalt tid. Men pga det gjorde han ekstra arbeid for meg, så det var vinn vinn. Veldig god pris og tydelig kommunikasjon gjennom arbeidsperioden også! !

Martine, Tromsø, 5. mars 2022

Listing av soverom og stue (gulv)

Profesjonellt utført arbeid til en konkurransedyktig pris. Vi ble veldig fornøyd med resultatet!

Fredrik, Tromsø, 3. mars 2022

Rive panelvegg

Veldig fornøyd med arbeidet. Kunne stille på kort varsel og resultatet ble veldig bra.

Emilie, Tromsø, 3. mars 2022

Vi er veldig glad for at du er fornøyd med arbeidet. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

RT Renoveringstjenester AS 12. mars 2022

Vis flere evalueringer

Kart