Siste evalueringer (10)

Legge nytt tak på 100år gammelt hus

Flinke folk. Godt utført arbeid etter avtale. Veldig bra resultat. Problemer som dukket opp ble løst greit, og de virket genuint interesserte i at alt skulle bli perfekt. Raske og hyggelige arbeidere. Ryddet godt etter seg.

Margarita Medina, 25. jan. 2020

Skifte tak

Vi er fornøyd med jobben,litt justeringer underveis,men vi hadde en god dialog.

Ole Christian Andreassen, 7. mai 2014

Sjekk av takrenner

Jobben ble utført en uke senere enn avtalt. Måtte ringe for å purre. Ellers ble jobben utført tilfredsstillende. Prisen ble avtalt muntlig og fakturaen samsvarte med avtalen.

Qui H. Solberg, 23. okt. 2013

Pipebeslag

Jobben ble utført raskt, bra og til avtalt pris. Kjempefornøyd.

Frank Schmidt, 10. okt. 2013

Skifte takrenner

Godt fornøyd. Jobben ble utført raskt og til avtalt pris.

Karin Bruun, 19. juli 2013

Tekking av ca 70kvm flatt tak på rekkehus i oslo

Bedriften var seriøs. De kom på befaring når de skulle, drøftet ulike pris- og materialalternativer med meg. Kom med et muntlig tilbud som ble fulgt opp skriftlig med tilhørende kontrakt. Det tok litt lenger tid å få utført jobben enn avtalt, men det viktigste var at det ble gjort skikkelig og at de ryddet opp etter seg.

Øyvind Hanssen, 25. juni 2013

Tetting av lekkasje på tak i enebolig

Veldig fornøyd med denne bedriften. De hadde utmerket service og stilte opp på kort varsel, da vi hadde veldig hastverk. De virket veldig proffesjonelle og vi har ingenting å utsette på jobben. Prismessig var det også bra. Man kan oppleve mye variert på service og kundehåndtering i håndverkerbransjen, men jobber alle som disse så hadde det vært lett å være kunde.

Jørn Rudi Bjerkan, 12. feb. 2013

Blikkenslager. levere og montere sort plastbelagt pipebeslag på enkel leca-pipe på enebolig.

Jobben ble utført raskt og etter min mening veldig bra. Jeg vil derfor kunne anbefale dette firma. Opplegget til "mittanbud.no" virket også meget bra.

Svein Harald Østensen, 2. nov. 2012

Ønsker blikkenslagerarbeid

Veldig fornøyd med jobben som ble utført av Buskerud Tak og Blikk. Blikkenslageren var både veldig dyktig og hyggelig. Gav en god pris som han holdt seg til. Gjorde et par tilleggsjobber som også ble pent utført. Ville gitt han 12 stjerner hvis det var mulig! Skal anbefale han til alle venner og kjente:) Mvh Thuy Christensen.

Thuy Ngo, 22. mars 2012

Tette lekkasje på tak

Skriftlig tilbud med spesifisert pris per. Post. Raske og klare tilbakemeldinger på fremdrift. God avfallshåndtering. Alt i alt meget fornøyd! Anbefales!

Jan Rusvik-moe, 28. mars 2011
Vis flere evalueringer

Kart