Siste evalueringer (8)

Montering av loftstrapp

Skulle gjerne ha trykket på fler valg av denne bedriften. Monterte opp en loftsluke for meg. Veldig fornøyd med alt, fra kommunikasjon her inne ,til oppmøte hjemme. Jobber raskt og effektiv, veldig hyggelig, ryddig. Løsningsorientert og nøye. Anbefaler Norderuds oppussingsservice og kommer definitivt til å bruke han neste gang jeg har noe som må gjøres.

Shahin Rode, 14. mai 2020

Støp av såle for drivhus

Vi er strålende fornøyd - høy kvalitet og rask gjennomføring.

Ketil Hylland, 6. mai 2020

Reparasjon av mur,hytte.

Han har utført reparasjon av eldre mur på uthus og utbedret/pusset overflate på grunnmur på hytta hos meg. Jeg er veldig fornøyd med både kommunikasjon underveis og utført arbeid. Ryddig og seriøs. Kan absolutt anbefales.

Barbro Sæther, 18. mai 2018

Støping av gulv - våtrom

God kommunikasjon, grundig og effektivt utført arbeid! Seriøs håndverker, fikk fastpris og befaring for å se at alt var i stand før utførelse av jobb. Ryddet også opp etter utført arbeid.

Stine Renate Nygårdsmoen Sletta, 8. nov. 2015

Forblending av vegger i skifer

Vi engasjerte Erling Norderud til å kle 15 kvm Lecamur med Ottaskifer. Jobben ble meget profesjonelt utført til avtalt tid og pris og vi er veldig fornøyd med resultatet. Vi sto for skiferen selv, men underveis viste det seg at vi ikke hadde nok og Erling skaffet mer, uten å ta noe for merarbeidet. Vi kan anbefale Erling Norderud på det varmeste - han er en dyktig fagperson og dessuten usedvanlig hyggelig og grei å ha med å gjøre.

Digel Design - Randi B. Klemp, 15. juli 2015

Snekkerarbeide utvendig skifte av noe panel samt vindu (er)

Riktig mann som har valgt rett yrke. Behagelig, puntktlig og etter avtale. Jeg er godt fornoyd med levert stykke handtverk og kan anbefalle Norderuds tjenester videre.

Arne Sletbak, 24. juni 2015

Diverse småjobber - snekkerarbeid/bad/mur

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort, til riktig tid og til avtalt pris. Kan anbefales!

Beate, 9. april 2015

Flislegge bad på ca. 10kvm

Veldig fornøyd med resultatet, jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Ikke noe og klage på!

Therese Enger, 5. mars 2015
Vis flere evalueringer

Kart

Kart