Siste evalueringer (7)

Maling av ny enebolig

Malerarbeid utført etter forventingene. MEN, de griset til en dyr dobbel svart ytterdør med maling som ikke lot seg fjerne. Etter utallige mailer og tlf samtaler skulle de få døren lakkert. Det ble selvfølgelig ikke bra, og fikk etter mye frem og tilbake lovad om at de skulle kjøpe ny dør. Det tok 13 - tretten - mnd fra malerjobben startet til dør var byttet. Når ting gikk galt blir det straks værre å få svar på mail etc etc. Derfor pass opp! ! !

Roger, Molde, 8. sep. 2014

Maling av yttervegg

Bedriften gjennomførte malerarbeid på utvendig panel og treverk i BRL Varnestunet 2 på Stjørdal i perioden 3. - 26. Juli 2013. Bedriften brukte utenlandske (Litauiske? ) arbeidere, men det oppsto ingen kommunikasjonsproblem, da noen snakket godt engelsk. Bedriftens ledelse snakket godt norsk. Arbeidet ble utført 100 % tilfredsstillende med dyktige fagfolk, og topp kvalitet både på rigging og arbeid. Vi anbefaler bedriften på det varmeste.

Iver, Stjørdal, 27. juli 2013

Utvendig maling av 230 kvm enebolig

Fikk malt de to høyeste veggene på huset mitt. Jobben ble bra utført, og ville blitt ferdig til avtalt tid hvis det ikke hadde regnet. Forbedringspotensial ift kommunikasjon, særlig i forkant av jobben. Litt travelt på slutten, slik at enkelte detaljer ble malt to ganger samme dag. Tilbød kontrakt, fakturering som avtalt. Fornøyd.

Erik, Trondheim, 25. juni 2013

Skifte av tak enebolig orkanger

Skifte av tak. Firmaet gjennomførte skifte av tak raskt og effektivt. Ryddig prosess i forkant med blant annet inngåelse av kontrakt. Anbefales.

Erlend, Kattem, 18. mars 2013

Maling av enebolig

Vi fikk vasket og malt hus og garasje av dette firmaet. Vi er meget fornøyd med det som ble utført. Vi hadde kontrakt og oppstart / fullføring av arbeidet ble utført til riktige tider. Vi hadde to malere i arbeid og begge var meget raske og nøyaktige i utføringen av jobben. Vi har ingen problemer med å anbefale dette firmaet til andre .

Steinar, Steinkjer, 4. sep. 2012

Maling 315 kvadratmeter tomannsbolig

Malerjobben ble utført meget godt og nøyaktig av to polske arbeidere. Den ene var engelsktalende, så kommunikasjonen gikk greit. Daglig leder er norsktalende.

John, Stjørdal, 9. juli 2012

Legge nytt ambassadør platetak sam skifte takrenner.- legging av 110m2parkett

Tomas Bygg & Service har lagt nytt 350m2 Armat Ambassadør tak samt 125m2 parkett og mdf takpanel og veggpanel. De har også skiftet ut takrenner og nedløp. Alt arbeidet er utført meget bra.

Hans, Verdal, 28. mai 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Tomas Bygg & Service AS

4.4 7 evalueringer Vevang

AA Byggservice AS

  Vevang