Siste evalueringer (42)

Rehabilitering av pipeløp

Kjempe fornøyd med Skorsteinsspesialisten AS. De Utkonkurrerte de andre firmaene på pris og gjorde en fantastisk jobb med å rehabilitere pipe våre i gården . Anbefaler dette firmaet på det sterkeste!

Kim-Robin, Oslo, 29. mai 2019

Piperehabilitering (6 pipeløp i eldre oslobygård)

Skorsteinsspesialisten AS gjorde en glimrende jobb i vår bygård. Høydepunkter: - God pris. - Tilsvarende bra pris på ekstraarbeid som ble identifisert underveis, inkludert ekstra pipeløp. - Kjappe svar på telefon både før jobben ble gitt, underveis i jobben og da vi kom med noe småpirk etter både gjennomføring og betaling var ferdig. - Skorsteinsspesialisten AS tok seg av all kontakt med beboerne på en måte som gjorde oppfølgingen grei.

Andreas, Oslo, 7. juni 2017

Muring av pipe

Meget fornøyd med utført arbeid. Hyggelige folk og rimelig i pris!

Jannike, Nordre frogn, 27. okt. 2016

Peismontør

Effektive gutter. Kort og konkret på befaring, konkurranse dyktig pris. Monterte den nye peisen på plass og tilpasset alt etter mitt ønske, imøtekommende. Er svært fornøyd. Anbefales på det høyeste.

Vinu, Oslo, 5. okt. 2016

Rehabilitering av pipe

Raskt og effektivt utført, vennlig og hjelpsom. Veldig fornøyd.

Wenche, Bekkestua, 11. sep. 2015

Fjerne peis og sette inn ny

Vi fikk et godt inntrykk av gutta fra Skorsteinspesialisten fra befaring til fullføring av jobben. Profesjonelle folk som visste hva de gjorde, og fullførte til avtalt tid og pris. Anbefaler Skorsteinspesialisten pga godt utført jobb og de som jobber der.

Kerstin, Oslo, 17. mars 2015

Røykrøren utbedres/feiemulighet

Rask og tilfredsstillende arbeid! ! !

Amir, Oslo, 17. feb. 2015

Stålrør i pipeløp + div. i oslo nordøst

Anbefales på det sterkeste, hyggelig karer som jobbet raskt og effektivt :) Hilsen Roger.

, Oslo, 1. jan. 2015

Oppgradering av tre piper/ skorstener

Dyktige. Presise. Korrekte i forhold til inngått avtale. Vennlige, flinke til å kommunisere. Anbefaler dem gjerne til andre.

Kaspara, Oslo, 19. des. 2014

Montering av peis i oslo

Hei, de hadde tid til å utføre arbeid mens alle andre var travle. De stilt opp litt før den avtalt tiden og var ferdig på forventet tidspunktet. Vi fikk gode råd, jobben ble gjort sykelig og de var veldig hyggelig. Anbefales!

Alistair, Oslo, 18. okt. 2014

Rehabilitering av piper i bygård

Godt fornøyde med både samarbeid, sluttresultat og pris. Raskt, effektivt og seriøst.

Halvard, Oslo, 24. aug. 2014

Tegelskorstein 25x25cm - pipeløp må settes i forskriftsmessig stand

Jobben ble gjort effektivt og hyggelig. Litt minus for treig besvarelse av spørsmål om trekk i pipa, men omsider og etter en befaring fikk vi oppklart det, og vi er fornøyd med resultatet.

Vincent, Oslo, 5. sep. 2013

Renovering og forlenging av pipe

Renoverte og monterte pipeløp iht avtale på en kvalitetsmessig, effektiv og god måte.

Ole-Martin, Asker, 26. aug. 2013

Rehabilitere pipe med nytt rør,samt kopple på 2 varmekilder

Fikk rehailitert pipa her i huset. 180mm syrefast/rustfritt rør. . . Eller noe i den duren. Gikk fort og greit. Hammer brukte sikkerhetsutstyr på taket og ryddet opp etter endt oppdrag. Off. Myndighet skal ha fått brev om at pipa er rehabilitert. Mas.

Beatrizgrondahl, Drammen, 12. aug. 2013

Tilkoble peisinnsats. (nordpeis n20)

Kom til avtalt tid og utførte jobb slik vi avtalte. God service og grei pris. Anbefaler.

Lars, Oslo, 1. juli 2013

Rehabilitering av pipe og reparasjon av pipeløp

God kommunikasjon fra start til slutt. Væravhengig arbeid; klar og tydelig melding om et døgns utsettelse på oppstart pga regn; veldig bra (mange ville bare latt være å dukke opp uten å gi beskjed). Raskt gjennomført arbeid, gir de beste anbefalinger!

Ole, Oslo, 26. juni 2013

Riving av peis i stue

Jobben besto i å rive en gammel peis i stua. Andreas utførte jobben på en utmerket måte. Kom til avtalt tid og gjordr kobben til avtalt pris. Uten at leiligheten ble nedstøvet. En hyggelig opplevelse. Bruker han gjerne igjen. Og anbefaler han til andre.

Gro, Oslo, 21. juni 2013

Montering av nordpeis quadro peisovn,ca 20.000 kroner

Leverte og monterte en Quadro 1 peisovn til avtalt pris. Ingenting noe å utsette på jobben.

Allon, Hosle, 10. juni 2013

Tilkobling av peis

Hyggelig og positiv. Han fulgte alle mine instruksjoner til punkt og prikke, og utførte oppdraget dagen etter avtaleinngåelse. Jeg er veldig fornøyd.

Ola, Oslo, 30. mai 2013

Montering av norpeis duo 1

Topp service. Kom samme dagen, utførte jobben raskt. Blide og fornøyde. Helt ok pris ift andre hendvedelser jeg fikk. Anbefales!

Børge, Oslo, 28. mai 2013

Piperehabilitering

Entreprenør som kunne starte raskest og som var billigst av de vi spurte. Vi hadde enkelte leietagere som var mindre fornøyd med hvor skitten leiligheten var i etterkant (her kan det nok være lurt å være føre var). Alt i alt en positivt opplevelse.

Øyvind, Oslo, 21. feb. 2013

Rehabilitering av pipe

Hammer tømrer og varmeservice gjennomførte piperehabilitering på mitt hus. Hammer gjorde en god jobb til avtaltpris. Hammer er lett og forholde seg til og kommer til avtalt tid. Jeg anbefaler gjerne Hammer tømrer og varmeservise til andre. Ove Holstangen.

Ove, Bekkestua, 30. nov. 2012

Rehabilitering av pipe

Vi kan trygt anbefale Andreas hammer Sameiet Sexesgate 2.

Raymond, Oslo, 28. nov. 2012

Montering av vedovn og mure vegg

Møtte presis, gjennomførte til avtalt pris og ryddet opp etter seg :) - og kom til og med innom meg i etterkant på ekstra befaring fordi det var noe jeg lurte på vedrørende ovnen som ble montert.

Janniken, Oslo, 20. nov. 2012

Bæring vedovn til leilighet i annen etasje

Kom på dagen og utførte arbeidet kjapt og utmerket til avtalt pris. Enkelt og greit slik det skal være. Anbefales.

Kristoffer, Oslo, 17. okt. 2012

Justere pipeløp for vedovn

Det er nå under et døgn siden jeg innså at jeg trengte litt hjelp, og hele jobben har vært ferdig en stund. . Hammer dukket opp til avtalt tid for en befaring og kunne starte omgående. Jobben er utført til avtalt pris. Jeg fikk flere andre tilbud med lavere kostnad så jeg har kanskje betalt nok, men vi er veldig fornøyd.

Svein, Asker, 7. aug. 2012

Fjerning av peis

Flott, real, og ærlig type som gav et veldig godt inntrykk. Merket at han la seg i selen for å gjøre ting raskt og ordentlig. Anbefaler Andreas for mine venner og bekjente.

Malise, Oslo, 31. juli 2012

Lag hull i gipsvegg

Grei jobb, men litt dyrere enn antatt, men sånn er det vel alltid. .

Asif, Oslo, 23. juli 2012

Fjerne eksisterende vedkamin

Veldig bra jobb - anbefales!

Siri, Oslo, 26. juni 2012

Bytte av takrenner og vannbord

Utført punktlig til rett tid og avtalt pris.

Bjørn, Oslo, 15. mai 2012

Ny pipeinnsats i teglsteinspipe enebolig.

Utført punktlig på avtalt tidspunkt og til avtalt pris.

Bjørn, Oslo, 15. mai 2012

Fjerne parafinovn og sette inn en vedovn

Veldig lett å kommunisere med. Positiv og i godt humør. Hyggelig kundekontakt.

Celine, Oslo, 16. april 2012

Fjerning av kamin

Avtalen var at de skulle fjerne en kamin og mure igjen hullet. Meget rask respons og effektivt utført arbeid! De gjorde også litt ekstra arbeid på en annen vedovn, dette uten ekstra kostnader. Meget hyggelige og serviceinnstilte, kan absolutt anbefales!

Inger, Oslo, 19. mars 2012

Hull i pipeløp må utbedres

Rask, dyktig og pålitelig. Kan absolutt anbefales. Magne Eggen.

Magne, Oslo, 1. mars 2012

Montering peisovn

Montering av peisovn. Meget fornøyd med utført arbeid. Veldig hyggelig og ryddig. Oppdaget sprekk i pipa ved montering av peisovn, som ble bekreftet av brann/feier-vesen. Avtalte derfor rehabilitering av pipa i tillegg. Alt utført raskt og ordentlig, til fornuftig pris. Kan anbefales!

Kent, Oslo, 21. feb. 2012

Peismontør

Monterte peis i henhold til avtalt pris, utførte jobben raskt og kom presis til avtale. Leverte godkjenning ca 1 uke etter at jobben ble utført. Er nesten dobbelt så dyr på montering av peis som 2 andre bedrifter som tok kontakt, men ble valgt pga tilgjengelighet.

Christian, Bærums verk, 16. des. 2011

Vi leverer kvalitets arbeid, og har nok aldri vært dobbelt så dyre som noen andre. Så de du har fått tilbud av der var nok veldig seriøse. :)

SKORSTEINSPESIALISTEN AS 16. des. 2011

Montering av vedovn

Meget fornøyd med jobben som ble gjort med installering av peisovn. De var raske og effektive og gjorde en utmerket jobb. Skaffet det som trengtes av rør og deler og sendte godkjenning til kommunen. Rask respons på anbud og problemfri levering ihht avtale !

Tonje, Oslo, 2. des. 2011

Montering av peisovn

Fikk montert en peisovn av Hammer Tømmerservice. Jegg opplevde å bli møtt med meget god service og raskt utført jobb. Jeg er også godt fornøyd med kvaliteten på jobben som ble utført. Tilbudet jeg fikk på monteringen var uten mva. De andre tilbudene jeg fikk var med mva. Burde selvsagt sjekket dette selv. Alt i alt godt fornøyd med Hammer Tømmerservice og kan anbefales til andre.

Ole-Marius, Oslo, 18. nov. 2011

Innsetting av peis jøtul f373

Vi skulle sette inn vår Jøtul peisovn og la ut jobben på mitt anbud men det var ingen respons i ca 10 dager. Så fikk vi en hyggelig telefon fra Hammer Tømrerservice som hadde ledig tid mellom andre jobber og som kunne ta jobben med en gang. De sendte også nødvendige godkjenninger ang illstedet til riktige instanser etterpå. De fikk jobben og utførte den på en MEGET god måte. De var effektive, og gjorde et pent arbeid både med å skjule rester etter den gamle ovnen og finish rundt nytt røkrør. De hadde også med seg alle materialer de trengte til jobben. Vi er veldig fornøyde med jobben og prisen var det ikke noe å si på. Vi kan på det varmeste anbefale Hammer Tømrerservice til alle andre som skal sette inn illsted. Dere blir garantert fornøyd! ! !

Espen, Skedsmokorset, 15. nov. 2011

Installering av peisovn

Jobben ble raskt og glimrende utført. Kommunikasjonen var bra, de var presise, raske og i det hele tatt fantastisk trivelige karer. Vi vil absolutt bruke dem igjen og har ingen problemer med å anbefale til andre. Prisene vi fikk på installering av peisovn var stort sett den samme fra alle som kom med tilbud så regner med at det ikke ville blitt noe billigere andre steder.

Silje, Bekkestua, 14. nov. 2011

Innsetting av ovnsrør i pipe

Jobben med innsetting av ovnsrør ble raskt og fagmessig utført !

Jan, Vinterbro, 4. nov. 2011

Montering av peisovn - jøtul f373

Meget rask respons, leverte på tid og pris og ryddet godt etter seg. Ovnen er testet, ingen problemer. Meget godt fornøyd! ! !

Eirik, Jar, 22. okt. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

NORSK BOLIGVENTILASJON V PER SNOPESTAD

4.9 40 evalueringerBetalt Slattum

Skorsteinspesialisten AS

4.7 42 evalueringer Fredrikstad

Murerfirma Borge & Karlsen AS

5.0 10 evalueringer Torp