Siste evalueringer (8)

Forsterkning av forstøttningsmur

Hyggelige posetive og løsningsorienterte folk. God kommunikasjon . Kan trygt anbefales. Hilsen ove falch i gamlekjøkkelvikveien 90.

Ove Einar Falch, 18. feb. 2019

Forskalingsmur/støttemur + 40m gjerde + utjevning av hage

-Gjorde en god jobb til en ok pris, så ville derfor ikke nølt med å velge de igjen. -Kan murerfaget, gjorde en profesjonell jobb -Bygget fint gjerde -Kunne vært noe bedre på kommunikasjon, men i det store og det hele godt fornøyd med jobben de gjorde.

Erlend Torgnes, 10. feb. 2019

Forskalingsarbeid i forbinnelse med oppføring av garasje

Kjempefornøyd. Jobben ble utført effektivt å til avtalt pris. Veldig bra utført arbeid å hyggelige folk å ha med å gjera.

Øystein-andre Langhelle, 30. mars 2018

Betongarbeid til garasje på 45 m2

Gjorde en god jobb. Punktlig, effektivt og med godt resultat. Absolutt et selskap jeg kunne benyttet igjen både på små og store oppdrag.

Eirik Grønstøl, 4. mai 2015

Kjeller til garsje ca. 50m2 i betong ønskes oppført i holmemarka,meland kommune

Arbeidet med å støpe høy grunnmur med gulv og toppdekke ble gjennomført meget bra! Arbeidet startet og ble gjennomført til avtalt tid med god dialog underveis. Vi er meget fornøyd med gjennomføringen og resultatet av arbeidet!

Ronny Borgen Hansen, 5. april 2013

Forskaling,støping av betongtak / dekke over uteboder.

Støping av selværende betongdekke på 27m^2 over garasje. Jeg var Svært godt fornøyd med jobben J. Tangerås gjorde. Raskt og profesjonelt utført til forhåndsavtalt pris. Pris lå i mellomskiktet av de som svarte på anbudet, men kvaliteten på produktet forsvarte definitivt å ikke gå for den aller rimeligste tilbyderen. Ta kontakt hvis ønske om utfyllende info / anbefaling; tlf 47664339.

Øyvind Lavoll, 2. april 2013

Støping av badegulv,samt membran og flislegging gulv og vegg

Raskt utført arbeid til en grei pris Flinke folk.

Ted Andreas Mollan, 25. feb. 2013
Vis flere evalueringer

Kart

Kart