J TANGERÅS MURERSERVICE AS

4.9 (8 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Klubbelivegen 32, 5281 Valestrandsfossen

J TANGERÅS MURERSERVICE AS

J.Tangerås har fra dag en hatt en visjon på å være best på pris, kvalitet og dyktighet. Det har vi opprettholdt helt fra begynnelsen. Derfor kan vi garantere deg som kunde et bra sluttprosjekt når du velger J.Tangerås Murerservice AS.


J.Tangerås Murerservice ble etablert i 2001 og fram til i dag hatt stor vekst. Vi er et stolt firma, med våre 10 ansatte som har flere års kompetanse og erfaringen innenfor faget.

Vi tar alle jobber innenfor betongfaget. Enten det er ringmur til hus, store leiligheter eller bare ei pipe til ditt hus. Det har ikke noe å si om det er offentlige eller det private markedet.

Etter flere år på markedet har vi jobbet opp et godt rykte på oss. Velger du oss velger du eit firma som leverer høy standard og kvalitet på dine prosjekter. Vår filosofi er å at DU som kunde alltid skal få det beste av det vi kan tilby til avtalt tid og pris. Det er ingen jobb som er for liten eller for stor for oss.

HMS:

I dette yrket kan ulykker forekommer. Derfor er sikkerhet høyt prioritert hjå oss. Vi har godt opparbeide rutiner innen for HMS. Vi driver også aktivt innenfor at våre ansatte alltid skal være oppdatert med de nyeste kursene innenfor sikkerhet, prosesser, rutiner og anna informasjon som kan være nytting innenfor faget. Sikkerheten til våre ansatte kommer først fremfor alt.

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften