Siste evalueringer (19)

Ombygging og rehabilitering av enebolig

Rett og slett, dette er super folk som vet hva de holder på med og vet hvordan de skal behandle en kunde slik at vi kan gi en utelukkende positiv vurdering.

Erik, Hjellestad, 10. mai 2020

Rehabilitering av rekkehus/leilighet

Lett å samarbeide med.

Ivar, Loddefjord, 18. jan. 2020

Skifte tak fra skifer til betongstein

Raskt i gang etter inngått avtale, og jobben ble utført til avtalt pris. Gor kommunikasjon underveis i prosessen.

Egil, Strusshamn, 15. jan. 2020

Bygging av leilighet inne i enebolig

Greie folk. Lett å omgås. OK jobb. Pris iht tilbud.

Rolf-Erik, Paradis, 19. des. 2019

Snekring

Er kjempefornøyd med arbeid til 3H Bygg AS. E. M Torsvik.

Elisabeth, Florvåg, 4. sep. 2019

Trelast til en garasje på 850x 400x400

Hei. Jeg hadde 3 unge gutter som bygget meg en garasje til bobil. Disse guttene var flinke og samarbeids villige. Gjore en bra jobb så disse er å anbefale på det sterkeste. Ønsker de lykke til videre i faget .

Johnny, Kjerrgarden, 13. aug. 2019

Oppussing av bad.

Kjempe fornøyd med valg av håndverker. De var behjelpelig underveis når ting måtte endres på og kominikasjonen var på topp. Hjalp også til å purre på rørlegger som eg brukte til jobben som ikkje leverte helt som forventet. Takk for tålmodigheten.

Rune, Ågotnes, 2. juli 2019

Skifte av kledning

Vi er veldig fornøyd med arbeidet. Hyggelige folk å forholde seg til, god kommunikasjon, ryddige og proffe. Vil gjerne benytte 3H Bygg AS en annen gang.

Bodil, Florvåg, 17. juni 2019

Lage to soverom,loftstue og bad.

Veldig fornøyd med utførelse og oppfølging.

Frank, Kolltveit, 29. sep. 2017

Påbygg ny etasje på tomannsbolig

Vi er kjempefornøyd med jobben 3H bygg har gjort for oss. En stor jobb som har krevd mye planlegging. Gutta i 3 H bygg sammen med rørlegger, elektriker og ventilasjonsinnstalatør har utført denne jobben strålende, og ferdig produkt bærer preg av flott håndverk. Eier Åge Hetlevik har koordinert jobben på en god måte og er alltid tilgjengelig for spørsmål og oppfølging. Spesielt må vi fremheve jobben de har gjort med nytt bad. Anbefales! ! !

Solveig, Kleppestø, 3. feb. 2017

Reparasjon av skifertak utbygg ca. 18m2.

Jobben var å ta ned gammelt skifertak, skifte takbelegg, nye lekter og feder og legge skiferen tilbake. Dessuten å skifte ut en gammel sinktakrenne med ny aluminiumsrenne. Det ble under arbeidet oppdaget en del råteskader på sutak, som ble skiftet ut. Det var en meget bra gjennomføring av oppdraget, og etter min vurdering ser det ut til å være profesjonelt utført. Jeg er meget fornøyd med resultatet.

Arne, Ask, 16. mars 2015

Legging av takpanel

Fikk gode forslag til løsninger under befaringen, noe jeg satte stor pris på. Tilbudet med fast-pris som vi ønsket , var godt spesifisert og med en pris vi var fornøyd med. Vi fikk jobben utført til ønsket tidspunkt , og firmaet holdt avtaler . Håndverkere som var dyktige og løste utfordringer med skjevheter etc. I gammelt hus på en glimrende måte. Vi kan anbefale dette firmaet til denne typen arbeid.

Jarle, Nesttun, 17. nov. 2014

Lister på stuegulvet

Jeg kan på det varmeste anbefale 3h bygg as. Norske, svært grundige folk som har utført godt håndtverk til en god pris. Holdt avtaler tidsmessig, utførte arbeidet svært raskt og fint.

Birgitte, Bergen, 20. okt. 2014

Skifting av kledning.

Fikk skiftet kledning på 3 vegger, satt inn et vindu, 2 inngangsdører og en terrassedør, samt overbygg over inngangsdører. Er meget fornøyd med arbeidet. Dyktige tømrere som utførte nøyaktig og pent arbeid. Var opptatt at jeg som kunde var fornøyd. Godt fornøyd med pris. Ryddig og grei gjennomføring av prosjektet. Kan absolutt anbefale 3H Bygg.

Øyvind, Loddefjord, 27. sep. 2013

Anbud på garasjetilbygg til bolighus.

3H BYGG fikk anbudet, da de lå godt under konkurentene i pris, og kunne ta seg av både mur og tømring. De brukte ca 3 uker på garasje med oppsett av mur og reising av bygg på ca. 30 kvadrat, med 2 tømrere i drift. Materiale ble kjøpt lokalt, med rask levering. De var også veldig hjelpsome med innspill på byggetegning, og benytter byggmester som er lett å kommunisere med, så endringer og innspill ble justert underveis.

Bjørn, Olsvik, 3. mai 2013

To vinduer ønskes byttet

Innehaver Åge Hetlevik kom på befaring og ga oss et godt tilbud på skifting av to vinduer og utvendige hjørnekjøler. Da det viste seg at det ble aktuelt å skifte to vinduer til, fikk vi nytt tilbud der dette var inkludert. Håndtverkerne som kom var kjappe, høflige og flinke og gjorde en svært god jobb. Hetlevik kom selv på befaring etterpå og kontrollerte kvaliteten på arbeidet. Jeg kan bare anbefale firmaet på det varmeste.

Ole, Fyllingsdalen, 31. des. 2012

Bytte vinduer og karmer

Vi valgte 3H BYGG ifm bytte av flere vinduer samt en ny skyvedør. Når oppdraget var ferdig hadde vi fått dem til å hjelpe oss med flere andre ting. 3H BYGG består av meget kompetente, løsningorienterte og yrkesstolte personer. De tok seg flid i arbeidet og ryddet etter seg fra dag til dag. Vi er veldig fornøyd med jobben 3H BYGG utførte. Vi håper flere gjør som oss, gir dem en sjanse for så å få god valuta for pengene.

Anne, Fyllingsdalen, 28. nov. 2012

Bytte av vindu og balkongdører

3H Bygg AS skiftet store stue vinder, balkongdører, kjøkkenvinduer, soveromsvinduer innsatt i mur, samt etterisolering og bytting av kledning på deler av huset. Daglig leder var selv på befaring, og gav gode råd og veiledning. Tilbudet ble utarbeidet til avtalt tidspunktet. Jobben ble utført av to ansatte som var flinke og hyggelige, og utførte jobben meget tilfredstillende. Daglig leder fulgte opp med regelmessig kontakt. Firmaet anbefales!

Atle, Loddefjord, 17. nov. 2012

Skifte balkongdør og lite vindu

Vi brukte 3H Bygg AS til å skifte en balkongdør og et lite vindu. Daglig leder kom selv på befaring, gav pristilbud og etter aksept fra oss kom en veldig flink ansatt og gjorde jobben. Jobben ble utført så bra at vi ble enig om at firmaet skulle få et nytt oppdrag med å skifte inngangsdøren også. Hele opplegget passet oss veldig bra, og vi kan absolutt anbefale andre å bruke 3H Bygg AS.

Ronny, Bergen, 5. okt. 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

3H Bygg AS

4.8 19 evalueringer Strusshamn

Fasade & Interiørgruppen AS

4.5 82 evalueringer Kleppestø