Siste evalueringer (6)

Bygge garage

Jobben ble påbegynt til avtalt tid og utført med god kvalitet. Ryddig med tanke på kontrakt og oppgjør. Entreprenøren var løsningsorientert og hold meg løpende informert om framdriften. Meget godt fornøyd med prosjektet.

Sven, Trondheim, 14. april 2020

Drenering av borettslag

Jobben i seg selv ble gjort på en god måte, men det tok uendelig lang tid og det var store kommunikasjonsproblemer underveis.

Daniel, Trondheim, 21. jan. 2020

Graving,membransveising,asfaltering

Dan hos totalmaskin gav god oppfølging gjennom hele prosessen. Nøye gjennomgang ved befaring og godt oppsatt kostnadsoverslag. Budsjettet ble ikke overskredet og jobben ble raskt gjennomført med høy kvalitet. Anbefales.

Ole, Trondheim, 10. april 2019

Bytte ut støttemur

Tok litt tid før oppdraget ble utført, men gjorde veldig bra jobb. Gode innspill og forslag i forhold til utførelse.

Knut, Sjetnemarka, 21. nov. 2018

Tusen takk for evalueringen og takker for oppdraget. Vi kommer så snart vi kan neste uke å har justerer med 0 - 20 subbus. Ha en fin dag Knut Helge :)

TOTALMASKIN AS 22. nov. 2018

Trenger fyllmasse til tomt i trondheim

Totalmaskin og Dan, som jeg hadde kontakt med, leverte over all forventning. Dan er veldig lett å kommunisere med, serviceinnstilt, løsningsorientert og arbeidet/finishen etterpå var av topp kvalitet.

Jostein, Trondheim, 14. nov. 2018

Drenering og isolering av enebolig

Velg dette firmaet hvis du sover for godt om natten og ønsker noe å holde deg opptatt med noen år fremover. Lover og lover, men til syvende og sist blir ikke jobben fullført. Kommer billig ut på budsjett men når man ikke vil fullføre oppdraget fordi det er for billig blir det rett og slett for dumt. Anbefaler dette firmaet til nød kun til Arsenal-fans. Selv heier jeg på Tottenham.

Kenneth, Saksvik, 5. jan. 2018
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Melhus Utleie og Vaktmester AS

4.8 23 evalueringer Melhus

Egip Bygg AS

4.7 22 evalueringer Kvål

BVT Entreprenør AS

4.7 10 evalueringer Melhus