Siste evalueringer (79)

Snekkerarbeid

Dyktig og rask.

Per, Seim, 18. april 2020

Oppussing stue

Bra arbeid, men litt trøbbel med kommunikasjonen.

Hanne, Nyborg, 11. des. 2019

Pussing av mur inne.

Ikke heølt fornøyd med arbeidet som ble utført, men vi kom til enighet om dette.

Jens, Godvik, 6. aug. 2019

Lettvegg i stue for å lage to soverom

Veldig fornøyd med jobben utført av Tadek og hans firma! De arbeidet effektivt til avtalt pris og med et svært godt resultat. Anbefales på det sterkeste!

Synne, Bergen, 31. juli 2019

Oppsett av ny innvendig vegg,3,5 m

At gikk veldig bra, alle avtaler ble holdt. De arbeidet hurtig og presist. Resultatet oversteg mine forventninger. Meget fornøyd.

Tom, Bergen, 1. april 2019

Nye parkett

We were very happy with the quality of the work done on our house flooring as well as our terrace. Their finish was very neat and the price for the work was very reasonable. Moreover they were super efficient and all the work as accomplished in one day. I highly recommed them.

Janhavi, Nesttun, 15. mars 2019

Legge sementfliser 50x50 cm på altan

Jobben ble raskt og bra. Meget fornøyd, bruker dem gjerne igjen til andre jobber.

Turid, Nesttun, 15. juli 2018

Pussing av lekamur

Virker som ufaglært innenfor murerfaget.

Jan, Nesttun, 2. april 2018

Legge flis på flis i entre og gang

Veldig flinke folk som gjorde flott arbeid. Kom til avtalt tid, hjalp til med innkjøp av varer, ordentlig betaling, og ble ferdig til avtalt tid. Kan anbefales!

Elin, Brattholmen, 14. mars 2018

Vegg,tak

Treningsrom, gang og bod Gang: Fjerning av gamle fliser, legging av nye, male tak , vegger og listverk. Skiftet ytterdør og innerdører. Treningsrom: Nye vegger, male vinduer + nye tils. Nytt gulv. Røft treningsrom med eksponerte betongvegger. Så utrolig fornøyd med resultatet. Bod + liten bod til v. V. B. Med dør, alt i kryssfiner, fint arbeid og gode løsninger Hyggelige, ryddig og serviceinstilte, møtte presis og utførte jobben til avtalt pris.

Anita, Rådal, 30. jan. 2018

Rehabilitering av bolig

Total rehab av en halv enebolig. Byggefirma Mizaack utførte tømrer, murer og malerarbeid. Vi er meget fornøyd med alt arbeidet som ble gjort! Veldig hyggelige og serviceinnstilte arbeidere! Arbeid som ble utført omfattet blant annet å skifte kledning, etterisolere, ny dampsperre, skifte vinduer, membran og flisearbeid på bad, mure opp rundt peisinnsats og sparkling.

Petter, Follese, 22. nov. 2017

Tilbygg på hytte

Byggfirma Mizaack utførte et ca 34 m2 påbygg på landstedet vårt, innholdende stue, soverom, kott, entre og gang, samt nytt inngangsparti med trapp og avsats. Snekkerne gjorde veldig pent arbeid, og jobben ble gjort på avtalt tid. De fant også gode og smakfulle løsninger på uforutsette problemer, og tok seg på imponerende vis av alt ryddearbeidet etterpå. Vi er meget fornøyde.

Kevin, Bergen, 6. aug. 2017

Maling av leilighet og fjerning av muggsopp / painting of apartment and removing mold

Litt mindre kommunikasjonsproblemer, men pent utført arbeid. Veldig hyggelige folk. Anbefales.

Marius, Bergen, 26. juli 2017

Bytte kledning

Veldig ryddigt og bra firma. Kom til avtalt tid og gjorde jobben til avtalt pris. Fantastisk effektive folk og kan varmt anbefales.

Kristoffer, Nyborg, 19. mai 2017

Bygging av terrasse

Slutt å lete!
Dette er firmaet du skal bruke til dine byggverk. Makan til service, stå på vilje og nøyaktighet skal du lete lenge etter.
Fikk bygget terrasse på 37m2 på under en uke. Raskt, flott og billig.
Spesielt imponert over Tobias som bygde trappen.

Stop searching. This is the company to use for all kind of construction. Good work with an excellent finish at a good price.
A big thanks to Tobias for nice work.

Bjørn, Os, 9. mai 2017

Avrette og legge nytt gulv ca 40 m2

Meget fornøy med utført arbeid! De kom til avtalt tid og utførte jobben effektivt og helt i henhold til avtale. Smilende og bilde arbeidere. Kan absolutt anbefalle denne bedriften - og bruker de gjerne igjen selv til senere prosjekter! !

Tor-Christian, Bergen, 21. mars 2017

Gipse/sparkle/male tak samt helsparkle og male vegger

Meget bra arbeid utført innenfor tidsskjema til avtalt pris. Er nøye og flinke med detaljer. Vi er meget godt fornøyd og bruker de gjerne igjen!

Pedersen, Paradis, 21. des. 2016

Legge parkettgulv (barlinek)

Meget fornøyd med arbeidet! De er høflig, ryddig og vanvittig effektive. De ordner opp og sørger for at jobben blir gjennomført i nesten større grad enn man kan forvente av dem. Uten tvil min beste håndtverker opplevelse. Anbefales på det sterkeste!

Hallvard, Bergen, 3. nov. 2016

Isolere,gipse,fore ut og liste

Kvalitet fra A-Å.

Stein, Eidsvåg i åsane, 29. sep. 2016

Anlegge ca 60m2 treplatting på mark

Meget fornøyd med utført arbeid. De brukte noe tid på å starte, med litt hanglete kommunikasjon før jobben tok igang. Så sørg for å tydeliggjøre forventet oppstart ved tildeling av jobb. Trekker en stjerne pga det. Men når de først satte igang ble jobben gjort raskt og grundig, og sluttresultatet er vi meget fornøyd med.

Pål, Ågotnes, 8. sep. 2016

Bygge bad

Dette firmaet kan jeg trygt anbefale til andre. De gjorde en super jobb, var raske, effektive og sluttresultatet ble meget bra.

Christopher, Salhus, 31. aug. 2016

Legge terassegulv

Arbeidet ble utført kjapt og greit til avtalt tid. De to som utførte jobben snakket ikke norsk og den ene av dem kommuniserte pittelitt på engelsk, så vær forberedt på mye armer, bein og tegnspråk. Ellers var det avtalt med firmaeier hvilken plank og gjerde som skulle brukes. Faktura har ikke kommet ennå, men jobben hadde avtalt fastpris. Det er store muligheter for at jeg velger dette firmaet til å utføre andre jobber.

Hilde, Nesttun, 5. mai 2016

Utvendig bod (ca 10 m2) + gulvplater på loft-(ca 15m2)

Selskapet fulgte godt opp og gjorde jobben raskt og effektivt til avtalt pris. Kan absolutt anbefale de til andre.

Hakon, Rådal, 4. feb. 2016

Oppsett av ca 30m2 støttemur.

Arbeidet ble utført ihht avtale og pris. Godt fornøyd med enderesultatet. Vi bruker de gjerne igjen. Kan anbefales.

Pål, Ågotnes, 1. des. 2015

Listing

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort med listing av huset vårt. Det ble utført til avtalt tid, med pris som vi ble enig om før start! Vil absolutt bruke firmaet igjen.

Espen, Rådal, 22. sep. 2015

Flislegging bad

Flislegging i tre Bad på 5m2, 10 m2 og 8 m2. Jobben er gjort veldig nøye, og innenfør avtalt tid. Prisen var som avtalt. Vi er veldig fornøyd med jobben gjort! Kan absolut anbefalles! ! !

Adolphus, Os, 22. sep. 2015

Sparle tak

Sparkling og maling av tak og veggene I en leilighet til 70 m2. Jobben ble gjort raskt og innenfør avtalt tid. Vi er veldig forøyd med jobben gjort. Kan anbefalles! ! !

Adolphus, Os, 22. sep. 2015

Skifte 5 vindussprosser + 12 vindus-sidelister

Utført som avtalt både på tid og kvalitet.

Rune, Sandsli, 24. aug. 2015

Liste arbeid ,noe på kjøkken gulv og tak,og ett soverrom,taklister.

Jobben ble gjort til avtalt tid og mye raskerer enn forventet! Meget godt utført arbeid. Billig var de også, annbefales ! Liste arbeid på kjøkken og soverrom, både tak og gulv.

Peter, Loddefjord, 5. mai 2015

Bytte kledning og etterisoler fasade på cirka 8qm. bytte vinduer.

Vi er kjempefornøyd med jobben. Arbeidet ble gjennomført på en effektiv, nøyaktig og ryddig måte. Dessuten til en svært konkurransedyktig pris.

Paul, Haukeland, 30. april 2015

Flislegging av bad

Flinke og effektive, rimeligste tilbudet. Det ble noen feil i løpet av renoveringen av badet, men dette ordnet de med engang jeg påpekte dem. Lett å kommunisere med sjefen, litt vanskelig å kommunisere med arbeideren som var hos oss - men dette var egentlig aldri noe problem da det uansett ordnet seg. Og resultatet ble mye bedre enn forventet. Anbefaler dem videre!

Roxana, Bergen, 26. mars 2015

Gulv bad

Meget raskt og presist utført arbeid med flising av gulv på bad. Resultatet ble pent, og prisen som avtalt. Personalet er trivelige og punktlige. Anbefales på det varmeste!

Henrik, Kalandseidet, 17. mars 2015

Legge inn parkett/laminat gulv i perioden 3/1 - 29/1 - 2015

Utrolig godt fornøyd med jobben, de estimerte å bruke 2-3 dager på å legge parkett i huset vårt, men de var raske og effektive og ble ferdige på 1 dag. Resultatet ble veldig fint. Jeg har flere ting som skal utføres i huset, og vil uten tvil bruke dem igjen. Takk for hjelpen Tom og Tadek.

Lene, Ågotnes, 19. jan. 2015

Utbedring/oppretting av mur ved parkeringsplass

Utbedring av mur og grunnarbeid på parkeringsplass. Godt utført arbeid til avtalt tid og pris.

Jan, Ulset, 27. nov. 2014

Mure rundt nyinnsatte vinduer og overflatebehandle trapp.

Veldig fornøyd. . Ble gjort til avtalt tid og pris. Veldig effektive og gjorde en flott jobb med murejobben. Anbefales, og kommer til å bruke de igjen.

Tina, Arnatveit, 14. nov. 2014

Isolere gulv,legge nytt gulv,fjerne vegg og fjerne gammel peis

Veldig fornøyd, god service og hyggelige folk! Kan anbefales.

Dag, Brattholmen, 29. juni 2014

Innvendig snekkerarbeid i 2 etg.

De kom til avtalt tid og gjorde jobben på avtalt tid og til avtalt pris. Arbeidet som er utført er av veldig høy kvalitet. De er ryddige og høflige og det har vært en god dialog oss i mellom hele veien. De svarer alltid på henvendelser og kommer når vi har avtalt. De har også egne forslag til hvordan ting kan gjøres, men lytter også til oss som kunde slik at vi i fellesskap kan finne en god løsning. Vi kan på det sterkeste anbefale de til andre!

Kenneth, Kleppestø, 24. juni 2014

Flising over kjøkken benk.

Meget fornøyd med arbeidet som ble utført. Arbeideren kom til avtalt tid. Alltid presis. Supert! Han utførte jobben veldig raskt og var veldig profesjonell. Han la mosaikk fliser over kjøkkenbenk og måtte demontere ventilator og diverse stikk kontakter. Alt skrudde han på plass på en meget tilfredsstillende måte. Jobben ble utført til avtalt pris. Vi kommer garantert til å bruke Tadek og hans firma igjen. Firmaet kan absolutt anbefales!

Per, Laksevåg, 27. mars 2014

Pusse fasade på garasje og tilbygg

Jobben var godt utført, de var raske og effektive. Godt fornøyd!

Petter, Ågotnes, 13. feb. 2014

Flislegging av ca 10 kvm bad

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Firmaet kunne gi en fastpris og de var behjelpelig med å kjøpe inn materialer som var for store for vår egen bil. Flisleggingen, som besto av forskjellige fliser i dusjnisje i forhold til resten av badet ble gjort på en meget profesjonell måte. Vi har allerede anbefalt firmaet videre i vår krets.

Bjørn, Fyllingsdalen, 8. feb. 2014

Skifting av vinduer,kledning og rep. av reisverk.

Firmaet ble valgt fordi det kunne gi en fast pris på alt arbeid, og kunne henvise til en billig leverandør av vinduer. Vinduene måtte lages etter mål så det tok nødvendigvis en del tid, men da vinduene ble levert kom firmaet raskt på plass for montering. Noe forsinkelse på ferdigstillingen p. G. A. Reisefravær. Kvaliteten på arbeidet er jeg fornøyd med, prisen likeså. Anbefales !

Adlar, Knarrevik, 31. okt. 2013

Murer: legge skiferflis i støp

Vi er veldig fornøyd med jobben som er gjort (støpt platting, lagt skifer og bygget levegg)! Språk var en liten utfordring men de må ha forstått hva vi mente for det ble akkurat som bi hadde tenkt! Kan absolutt anbefales til andre!

Elin, Strusshamn, 8. okt. 2013

Renovering av tomannsbolig 2 etasjer,164m2. ønsket startdato 23.04.13

Veldig fornøyd, bra kvalitet til meget god pris . Det var en stor jobb, total renovering over 2 etasjer. De jobbet ekstra når det var nødvendig slik at prosjektet ble ferdig til avtalt tid. Arbeidet ble utført etter fastpris og alt innenfor budsjett. Ingen ekstrautgifter eller andre overraskelser. Kan anbefales!

Philip, Paradis, 2. sep. 2013

Diverse listing

Benyttet disse først til en liten listejobb, men engasjerte dem etterpå til å overta flise-legging av to bad og et inngangsparti i huset vårt. Strålende fornøyd med hvordan de gjorde jobben og hvordan de håndterte det når jeg påpekte en feil som var blitt gjort. Gir dem mine beste anbefalinger og vil benytte dem igjen ved anledning. Rafal som gjorde brorparten av jobben hadde stålkontroll på det han holdt på med.

Trond, Hauglandshella, 26. aug. 2013

Flislegging av vegger på kjøkken - b.218 x h.145cm og b.202 x h.55cm.

Kvaliteten på arbeidet var topp, og personen som utførte jobben stod på, og jobbet effektivt. Kommunikasjonen foregikk på engelsk, noe som gikk helt greit. Lederen for firmaet kom på slutten av dagen og inspiserte arbeidet, og for å høre om man var fornøyd, en meget god ting. Jeg kom med noen småforandringer underveis, og det tok de på strak arm. Utførte jobben raskt, og til avtalt pris. Veldig fornøyd, og skal bruke dem igjen på annet arbeid.

Liv, Kleppestø, 5. aug. 2013

Riving av vegger,montering,sparkling og maling av ny himling 52m2 - nesttun

Tadek og karene hans gjorde en god jobb til en grei pris. Ryddige forhold mht. Fakturering og avtaler. Kommunikasjonen gikk greit til tross for at ikke alle snakker engelsk. Anbefales!

Øivind, Nesttun, 18. juli 2013

Fliselegging,garasje

Veldig hyggelige og flinke håndverkere. Nydelig arbeid, og god pris. De kom sågar tilbake og sa det ville bli billigere enn avtalt fordi flisene var kommet på tilbud. :-) Bare vær nøye med å spesifisere hva du ønsker gjort. Skal de f. Eks. Ta med boss, ta det med anbudsforespørsel. Men som sagt, nydelig arbeid, flinke og hyggelige. Og dønn ærlige.

Cato, Kleppestø, 4. juli 2013

Skifte av 7 eller 11 vinduer og 1 gatedør i gammelt bergenshus ved skansen. alt antas å kunne skiftes uten stillas.

Byggefirma Mizaack ble valgt fordi prisene var svært konkurransedyktige uten å være billigst. Klare avtaler ble inngått og alt er gjort i henhold til avtale. Opprinnelig avtalte vi kun skifte av 11 vinduer, men da jeg så hvor godt firmaet leverte, fikk det i tillegg oppdrag å male hele huset og reparere sprekker i grunnmur, med ny puss og maling. Imponerende arbeidsmoral. Kvalitet, fornuftig pris og god fremdrift gjør det lett å anbefale firmaet.

Gunnar, Bergen, 12. juni 2013

Fliselegge

Nice people , good work. De gjorde et tilfredsstillende arbeid og til en grei pris.

Miriam, Hauglandshella, 25. april 2013

Bygge leilighet i kjelleren 55m2. eidsvågveien 51 i bergen

Totalrenoverte kjeller til utleieleilighet. Firmaet tok seg av alt av arbeid utenom rørlegger og elektrikerarbeid. Gjennomført solid arbeid. Lette å samarbeide med, flinke håndverkere og bra pris. Kan absolutt anbefales. Tomas Nesset.

Tomas, Eidsvågneset, 18. mars 2013

Oppgradering av anneks ca. 40 kvadratmeter

Rehabilitering av gammel hytte (anneks) Firmaet leverte det billigste anbudet, alt angående regninger og fakturaer var ryddig. De ansatte var positive og samarbeidet gikk greit enda ikke alle var like gode i engelsk. Alt arbeid ble skikkelig utført og innen avtalt tid. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet de utførte og kan trygt anbefale dem. Anne-Karin Venge.

Anne-Karin, Bjørøyhamn, 2. jan. 2013

Renovering av bad 6,9 m2

Renovering av bad 7 m2 m/ varmekabler og fliselegging. Firmaet ga det rimeligste tilbudet. Det begynte etter kort tid og jobbet sammenhengende. Det gjorde en tilfredstillende jobb til fastsatt tid og pris. Kommunikasjonen var bra (de var bedre i engelsk enn oss), Karene var greie. Alt i alt er vi fornøyd med resultatet. Kan anbefales. T Pedersen, Bønes.

Thorbjørn, Bønes, 28. nov. 2012

Rehabilitering av rom og garderobe

Hyggelige folk, men arbeidet tok mye lengre enn avtalt. Ikke 1 uke men nærmere 6 uker. Som tidl. Også beskrevet fikke man i nærmere 2 uker ikke kontakt da alle var reist . Hva som var årsak ble aldri avklart. Jobben ble utført tilfredsstillende, men ikke bedre. Språkmessig god kommunikasjon med sjef ellers heller verre. Vi fikk dessuten en del skader på nytt renovert hus under arbeidet som riktig nok utbedret, men heller ikke 100 %.

Alexander, Paradis, 12. nov. 2012

Oppussing av hus

Arbeidet omfattet både innvendig og utvendig arbeid i forbindelse med oppussing av hus. De har gjort et veldig godt arbeid hos oss. Sjefene er veldig ryddige og nøye med å følge opp arbeidet som gjøres. Veldig ryddig også med fakturering og dokumentasjon av utlegg. Jeg kan trygt anbefale firmaet for andre.

Jan, Bergen, 12. nov. 2012

Oppussing av eldre tomannsbolig

En krevende jobb. Full rehabilitering av tomannsbolig, ble gjort på en meget god måte. Super kvalitet og hyggelige arbeidere til å stole på. Jobben krevde også endringer som dukket opp underveis, men som Mizaack tok på strak arm. Huset er blitt virkelig flott! ! ! ! Anbefales på det sterkeste! !

Frode, Rådal, 25. okt. 2012

Montering av gipsplater i tak. ca 40 m2

Ypperlig arbeid, på tid på pris og godt utført håndtverk.

Svein, Mathopen, 24. sep. 2012

Skilting av stuetak

Flinke og pålitelige folk. Vi var så tilfreds med arbeidet på taket, at de også fikk jobben med å legge parkett samt pusse og male vegger. Kan anbefales!

Stian, Bergen, 14. sep. 2012

Legge laminatgulv ( alloc) ca 60 m2. 2 rom litt nivåforskjell + 1 trapp

Kommunikasjon på mail- hovedsakelig på engelsk. Holdt avtaler og ga beskjed dersom problemer. Grei pris, pent arbeid og jobbet lenge sammenhengende( fort ferdig). Ryddet pent etter seg. Vi er fornøyde!

Inger-Johanne, Paradis, 11. sep. 2012

Sparkling,maling av tak og tapetsering av soverom.

Veldig godt fornøyd med arbeidet,greie priser,hyggelige arbeidere,litt språkproblemer men det gjekk bra. Dei var raske og og gjorde eit bra resultat. Kan anbefales.

Jan, Loddefjord, 5. aug. 2012

Rivning av terrasse.

Firmaet utførte en forholdsvis enkel riving og borttransport av en terrasse med fundament, alt i betong, samt rekkverk på terrassen. Prisen var god, arbeidet godt utført og jeg er svært fornøyd med all kontakt med dette firmaet. Jeg kan trygt anbefale firmaet for denne type arbeid, både til venner og familie.

Adler, Indre arna, 24. juni 2012

Bytte av vinduer

Veldig godt fornøyd med jobben. Ble utført til avtalt tid og pris. Fint arbeid. En liten misforståelse underveis, men ble fort ordnet opp i. Kan anbefales. .

Cato, Hordvik, 19. juni 2012

Reparasjon av mur til kjellernedgang

Oppdraget var å reparere nedgangen til en kjeller. Den opprinnelige muren var i ferd med å rase sammen. Firmaet kom på befaring og mente at den gamle muren burde rives, og ny mur bygges opp fra bunnen. Firmaet virket svært profesjonelt og fikk oppdraget. Etter en imponerende arbeidsinnsats - lange dager og omtrent ingen pauser, er vi svært fornøyde med resultatet (inkludert fin opprydning til slutt). Firmaet anbefales !

Helge, Mathopen, 12. juni 2012

Belegningsstein ca 70m2

Meget godt utført arbeid! Kan trygt anbefales, kom til avtalt tid og høy arbeidsmoral. Vi kommer garantert til å bruke dette selskapet igjen ved flere andre prosjekt.

Bjørn, Ulset, 12. juni 2012

Oppussing av bad i bergen vest

Pent arbeid og rask utførelse i kombinasjon med god pris, med andre ord godt fornøyd :).

Kjetil, Loddefjord, 5. juni 2012

Vinduer og etterisolasjon,22 vinduer totalt + verandadør

This was not a small job ! 22 windows and some doors to change. Isolation and cladding was remove and new put in place. A complete wall was build in the place of 5 huge windows from the 60'. The entrance door and to side windows took place on that wall. Drainage around the house, with an impressive 3*6*2meter deep hole BY HANDS ! Amazing flexibility from those guys, friendly and HARD worker. No problem ! ! ! They say No problem it was !

Eric, Hagavik, 2. juni 2012

Flislegging altan,bergen sentrum

Er kjempefornøyd med jobben de gjorde (flislegging på min altan). God oppfølging før jobben ble gjort, hyggelig og meget profesjonell flislegger. FIkk dessuten en meget god pris. Herved anbefalt!

Øyvind, Bergen, 31. mai 2012

Støpe platning+trapp

Firmaet utførte støping av trapp og terasse med skifer . De var først på befaring, hvor vi ble enig om hvordan jobben skulle utføres. Fikk sendt pris på jobb og matrialer. De skaffet alle matrialene. Arbeidet ble utført effektiv, nøyaktig og iht planen. Ryddig og rent under hele perioden. Meget flott legging av skifer. Kommer til å benytte dette firmaet også til andre jobber, og kan absolutt anbefales.

Guri, Morvik, 22. mai 2012

Ny buet trapp i betong ønskes satt opp.

Meget bra utført arbeid til avtalt tid og pris. Gode språk kunnskaper på engelsk. Dialogen gjennom prosjektet har vært bra slik at rettledning og forandringer lett kunne gjøres underveis. Anbefales!

Tore, Knarrevik, 18. mai 2012

Legging av fliser på terasser

Veldig fornøgd med arbeidet de gjorde. De var nøyaktige og det ble veldig pent det de gjorde. Naboene bemerket det fine arbeidet.

Solfrid, Kleppestø, 10. mai 2012

Forstøtningsmur

Firmaet utførte oppsetting av forstøttningsmur, samt flieslegging av fire terasser. De var først på befaring, hvor vi ble enig om hvordan jobben skulle utføres. Arbeidet ble utført effektiv, nøyaktig og iht planen. Meget ryddig, og rent under hele perioden. Kommer til å benytte dette firmaet også til andre jobber, og kan absolutt anbefales.

Bård, Kleppestø, 7. mai 2012

Rehabilitering av eldre kjellerrom.

Bedriften utførte en total rehabilitering av betong gulv og vegger i eldre kjeller. Jobben besto i fjerning av gammelt gulv og oppbygging av nytt, med grovstøp og finstøp. Dårlig puss på murvegger ble fjernet, og ny puss ble lagt over hele veggen. Fliser ble lagt på gulvet. Malingsarbeider og montering av glassbyggestein ble også utført. Bedriften har dyktige-arbeidsomme! Ansatte! Jobben ble utført til avtalt pris og tid! Bedriften anbefales!

Jan, Steinsland, 29. april 2012

Trenger utskifting av vinduer!!

Very thorough and well performed work. Did the job better than expected, and within the price that was offered, even as the job was a bit more extensive than first assumed. Great work!

Alf, Os, 17. april 2012

Flislegge 20 kvadrat utendørs

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort, effektive, punktlige og nøyaktige. Jobben med å flislegge ble lagt ut på "mittanbud" fredagen og en uke etter var jobben gjort. Anbefaler dette firmaet tli både familie og venner.

Terje, Frekhaug, 9. april 2012

Pusse opp bad

Ved totalrenovering av bad gjorde de alt utenom rørlegger- og elektrikerarbeidet. De gjorde en utmerket jobb (vi var spesielt imponert over flisearbeidet), til en uslåelig prisog vi har alle intensjoner om å bruke de igjen ved neste jobb. Kan absolutt anbefales!

Tale, Bergen, 24. feb. 2012

Oppussing av studioleilighet

Raskt og meget effektiv jobb. Kom som avtalt til hvert møte. Hyggelige karer! Ryddet og vasket fint etter seg. Gjorde en glimrende jobb, til avtalt pris og tid. Kan anbefale de på det sterkeste og vurderer disse for en senere jobb! Kristoffer. Laksevåg.

Kristoffer, Laksevåg, 21. feb. 2012

Montering av ny peis,legging av gulv etc

Jobben ble utført med svært høy kvalitet. Prisen var som avtalt og tidsfristene ble holdt. Anbefales på det sterkeste.

Ole, Bønes, 20. feb. 2012

Skifte balkongdør

Bra på pris og utførte jobben innen avtalt tid. Pent arbeid. Har tenkt å spørre om de kan ta på seg et annet prosjekt i huset. Anbefales!

Bjarte, Bergen, 12. jan. 2012

Gipse et tak legge gulv,varmekabler,montere vifte i et kjeller rom.

Veldig fornøyd med arbeidet. Var raskt på plass, og godt håndverk til rimelig pris.

Venke, Nesttun, 15. des. 2011

Installasjon av 2 kjellervinduer,to husvinduer og ny ytterdør.

Fastpris, kjappe, nøyaktige, arbeidsomme karer.

Nicholas, Hauglandshella, 5. okt. 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Byggefirma Mizaack Tadeusz Mizak

4.7 79 evalueringer Kolltveit

Straume Våtrom AS

4.6 54 evalueringer Straume

Robert Skålevik AS

  Fjell