Siste evalueringer (38)

Sparkle tak

Avtalte å sparkle tak inkl dragere. God dialog i forkant, kom som avtalt, var effektive, hyggelige og perfekt sluttresultat til avtalt pris.

Helle, Larvik, 8. nov. 2021

Flislegge baderoms gulv.

Veldig fornøyd med badet, og kjempe hyggelig flislegger 👍.

Kristine, Sandefjord, 6. okt. 2021

Foring/listing dør og vindu

Kjapt levert, punktlige, pent resultat. Alt som avtalt fra første stund 👍🏻.

Joakim, Sandefjord, 7. juli 2021

Overflatebehandling rekkehus

Kurcas bygg kom med gode løsninger og anbefalinger på hva som burde gjøres for å få ting til å bli best mulig. De gjorde jobben raskt og effektivt og var lette å samarbeide med.

Kristoffer, Sandefjord, 15. april 2021

Ønsker tilbud på bygging av nytt baderom med tilkobling av vann og avløp i bad og eksisterende kjøkken,ny utekran samt innbygging a

Rask tilbakemelding etter forespørsel, effektiv gjennomføring og god oppdatering underveis. Oppfatter pris som grei og god i forhold til kvaliteten på arbeidet som Kurcas Bygg utførte.

Jon, Sandefjord, 12. april 2021

Strippe/rive gammelt bad

Fantastiske arbeidere, effektive, holder tiden og ikke minst deadline. Og håndverkere som holder det ryddig rundt seg. Anbefales på det sterkeste.

Kjell-Erik, Sandefjord, 25. jan. 2021

Maling av tak,vegger og vinduer i enebolig

Kurcas Bygg var pålitelige, presise, dyktig på å kommunisere og leverte godt håndverk. Vi var svært fornøyd med jobben de gjorde hos oss, og vi benytter dem gjerne igjen. God kvalitet til konkurransedyktige priser. Det ble både male-, snekre- og murertjenester som ble brukt hos oss. Helt supert!

Stian, Sandefjord, 16. jan. 2021

Sette opp 2 vegger og 2 dører

Disse karene gjorde slurvete arbeid og måtte følges tett opp for å ikke gjøre store feil: 1: målt feil i forhold til vegg som skulle settes opp. Hadde ikke jeg sjekket, så ville dette rommet blitt ubrukelig til tenkt formål 2: det skulle legges en flekk på ca 1-1,5 kvm med fliser, men arbeidere begynte å montere dør der FØR dem la flisene 3: en dør ble montert rett i smartpanel uten bæring eller stender rett bak 4: lite bruk av isolasjon og akryl for tetting 5: bygget vegg uten å fjerne elektriske kabler til lampe i tak. Samt kabler som allerede var på en vegg ble bygget "rundt" 5: dem sa arbeid var ferdig, men verken foring rundt dører eller lister er montert 6: masse rot igjen!

Mikael, Sandefjord, 9. nov. 2020

Alt, som var avtalt før vi har begynt arbeid, var utført etter avtale og pris. Kunden var helt fornøyd med alt. Men etter en uke ringte og presset utføre ekstra arbeid som var ikke avtalt og beregnet i begynnelsen. Det han ikke forteller i annonsen nå også. Etter jeg spurte om betaling for tilleggs arbeid, han begynte å skremme, at hvis jeg skal ikke jobbe gratis for han - han skal skrive dårlig anmeldelse på meg... takk for det... neste gang skal ta alt skriftlig...

KURCAS BYGG AS 4. des. 2020

Legge laminat på 3 soverom

Arbeidet ble utført etter avtale.

Anne, Sandefjord, 3. nov. 2020

Dekke over eller ta bort strietapet,og gjøres maleklar.

Fornøyd med hva jeg var ute etter 🙂.

Elisabeth, Sandefjord, 18. mars 2020

Montere tak-og veggpanel

Jobben ble utført raskt og effektivt;.

Vivi, Bekkestua, 16. sep. 2019

Sette inn 3 stk vinduer i hytte

Jobben ble utført raskt og greit. Ingen problemer og de overholdt avtaler. Anbefales.

Geir, Sandefjord, 7. sep. 2019

Ca 70 kvm

Raskt svar, godt levert, bra pris og svært god kvalitet på arbeidet som ble gjort. Leiligheten fremsto som salgsklar etter nedvask og maling som avtalt.

Merete, Tønsberg, 27. aug. 2019

Maling av 40 kvm (leilighet)

Fikk hele leiligheten min helsparklet og malt av Kurcas Bygg. Jobben ble utført i tide og helt perfekt. Vi hadde en bitte lite merke på veggen der den gamle strietapetet var synlig med riktig belysning. Kurcas kom innom med engang og fikset veggen. Kommer definitivt og bruke Kurcas Bygg på andre prosjekter jeg trenger hjelp med i leiligheten.

Kelvin, Sandefjord, 29. juli 2019

Hjelp til avretting av gulv,14m2

Jeg trengte å flytstøpe et rom på 14 m2 etter at elektrikker hadde lagt varmekabler. Audrius var arbeider som gjorde denne jobben sammen med hjelper. De var kjapt på jobben og ble utført profesionelt og til en konkurransedyktig pris.

John, Sandefjord, 5. juli 2019

Ønsker pris på avrettning / støp på bad. ca 8 m2.

Veldig fornøyd med arbridet de har utført og De er effektive. Veldig Hyggelige folk. De kan anbefales.

Sivert, Stokke, 15. mars 2019

Sette opp en vegg og male innvendig

Meget bra utført jobb.

Finn, Sandefjord, 8. des. 2018

Div. snekkerarbeid i forbindelse med oppussing av kjøkken (uke 45)

Godt utført.

Geir, Sandefjord, 25. okt. 2018

Flis legge badegulv ca 9 m2

Badet skulle ha en ansiktsløfting, og det fikk det på 7 dager. Fliser på baderoms gulvet, nytt baderoms interiør, dusjvegger og baderomspanel i dusj sone, samt maling av resterende vegger. Alt utført effektivt og til en grei pris. Kan absolutt anbefale dette firmaet !

Karen, Sandefjord, 4. sep. 2018

Snekkerarbeid

Hyggelige folk som fikk jobben raskt gjort. Veldig fornøyd!

Cathrine, Larvik, 30. aug. 2018

Støpe og legge fliser på gulv i kjeller

Veldig fornøyd med jobben, godt utført håndtverk til en god pris.

Ronny, Svarstad, 10. jan. 2018

Diverse oppussing innvendig

Løsningsorienterte folk. Godt utført håndtverk.

Erland, Andebu, 27. des. 2017

Pusse opp gang i enebolig

Tre mann kom på befaring av jobben og ga raskt ett pristilbud som vi fant tilfredsstillende. Jobben ble igangsatt dagen etterpå og tre mann holdt på i huset. Audrius og hans folk kom med mange forbedringsforslag til hvordan andre etasje og loft kunne utnyttes bedre. Vi ble meget fornøyde med tingene som ble gjort. Vi valgte derfor å gjøre flere rom enn planlagt. Resultatet ble bedre enn kunne håpet på. Vi vil bruke Kurcas bygg igjen, garantert! :).

Ole, Tønsberg, 11. des. 2017

Tapetsering og maling

Fin og hyggelig service og jobben blei gjort effektivt og nøye med fint resultat.

Elisabeth, Stokke, 22. okt. 2017

Tapetsere/male liten gang

Veldig fornøyd med jobben de utførte. Jeg ringer de igjen til våren, når mere skal males her.

Grethe, Sandefjord, 24. sep. 2017

Pusse opp mindre vaskerom

Jobben ble utført i henhold til avtale. Firmaet har tydligvis bred erfaring fra denne type jobber og utførte arbeidet på en god og tilfredstillende måte. Meget bra resultat. Mine beste anbefalinger. Yngve Dahler.

Yngve, Sandefjord, 22. feb. 2017

Legge golv og bytte varmtvannstank på lite vasjerom

Meget bra utført arbeide.

Oddbjørn, Sandefjord, 20. jan. 2017

Legge varmekabler og flis i kjeller,ca 90m2

Firmaet gjorde en god jobb, dyktige håndverkere og grei pris.

Frank, Sandefjord, 25. jan. 2016

Gips + sparkel + maling,tak/vegg - 170 kvm

Jobb bestående av riving, gipsing, sparkling, listing, maling, legging av gulvteppe og legging av skifer. Ca 100 kvm berørt. 4 mann kom og startet riving og bæring. Skikkelig effektivt, super arbeidsmoral, veldig ryddig, god pris og god service. Veldig flott resultat på vegger og tak! ! ! De tok stort sett gode valg der skjønn måtte brukes. Finarbeid på maling er eneste punkt som kunne vært litt vassere (dører, karmer etc). Men jeg er fornøyd!

Ronny, Skien, 13. okt. 2015

Stakittgjerde - ca. 40 m

Selskapet gjorde en meget bra jobb med konstruksjon og oppføring av ca. 40 m. Stakittgjerde med feste i fjell og stein. Flinke håndverkere - kan anbefales!

Ove, Sandefjord, 15. aug. 2015

Utvendige arbeider: mur reparasjon og permanent fjerning av ugress

Arbeidets omfang: - Murpuss av vegg og altan/terrasse, noe eksisterende murpuss må fjernes, det må pusses på nytt og behandles/males. - Permanent fjerning av ugress, det må skrapes, legges duk og legges grus/bark. Oppsummering: Vi er veldig fornøyd med innsats, effektivitet og kvaliteten på arbeidet som ble utført, prisen var også fornuftig. Arbeidet begynte bare noen få dager etter befaring, vi har positiv erfaring og anbefaler Kurcas Bygg.

Glenn, Kodal, 19. juli 2015

Making a bedroom: carpenter + electrician needed,small job

Fantastic service and price! Very happy!

Stephane, Oslo, 22. jan. 2013

Oppussing av leilighet .

Utvidelse og totaloppussing av både bad og gang ,med varnekabler og fliser etc- parkett i ganger og trapper- samt ny veggpanel og dører fra 1. Til 3 etage - maling etc. Alt utført med utrolig flott resultat - virkelig topp fagfolk Pris og ferdigstillelse som avtalt. Vi kan anbefale Audrius og hans folk på det sterkeste. Tusen takk : )) Janne ( tlf 91557145 og 90626573.

Freddy, Sandefjord, 8. okt. 2012

Bytte av gesimskledning

Bedriften gjorde en meget god jobb, helt etter forventningene. Ingen overraskelser underveis. Prisen var, etter mitt skjønn, svært gunstig. Etter avsluttede arbeider ble det ryddet grundig opp. Anbefales!

Tom, Sandefjord, 28. juli 2012

Gipsing av vegger

Kjempe formøyd med jobben. Gips og sparkel. Audrious fikset det profft. Satt opp fibotresbo plater og vanlig panel mdf og. Flinke gutter. Ser de vet hva de driver med. Tipp topp tommel opp. Annbefales. :).

Petter, Larvik, 21. juli 2012

Oppsetting av korte lektede stubbloftplater rundt hele loftet

Litt kommunikasjonsproblemer med arbeiderne underveis, men Audrius ordnet opp.

Thomas, Sandefjord, 15. feb. 2012

Gulvfliser (varmekabler) bad og inngangsparti nede pluss bad oppe.

Veldig bra jobb utført. Alt gikk etter avtalen!

Jan, Larvik, 11. des. 2011

Skiferlegging gulv på innvendig terrasse

Takk til Audrian og hans proffe gutter. De har utført en meget god jobb med et flott resultat. Imponert over hvor ryddig det var hver kveld etter endt arbeidsdag. Flott utført skiferjobb. Vh Bjørn.

Bjørn, Sandefjord, 7. okt. 2011
Vis flere evalueringer

Kart

Kart