Siste evalueringer (10)

Utvending etterisolering og ny dreneringer rundt grunnmur

Hitech Energy AS ble valgt for drenering og etterisolering grunnmur. Salgsprosessen frem til kontraktskriving var bra, rydding og detaljert slik at man visste hva man fikk. Når det kom til gjennomføringsfasen var Hitech effektive, men hadde vi ikke fulgt opp hadde vi ikke fått det som stod i kontrakten. Virket som denne ikke var kommunisert til de som utførte jobben, og prosjektlederen hadde litt for mange prosjekter på gang samtidig. I tillegg hadde de "glemt" å etterisolere 30 cm i et hjørne av grunnmuren slik at de måtte komme tilbake og fikse. Sløvt. Hitech kan anbefales, men følg de opp ellers er det ikke sikkert du får det du har i kontrakten. Sluttprisen var i henhold til kontrakt.

Olav, Asker, 22. okt. 2020

Drenering rundt hus

Ryddig avtale og god gjennomføring.

Nils, Sandvika, 6. okt. 2020

Drenering og fjerning av oljetanken

Selve arbeidet er bra utført, MEN salgsingeniøren er vi misfornøyd med. Det er han som kommer på befaring, sender tilbud og faktura. Han hadde regnet ut feil mål rundt huset og sendte oss senere større regning på de ekstra målene. Han informerte ikke noe om dette underveis, men sendte bare faktura. Virker som om dette er et triks han bruker for at tilbudet skal se billigere ut. I tillegg til det, så prøvde han å lure oss med ekstra betaling på arbeid som ikke ble utført, så vær forsiktig og følg med på hva han gjør hvis dere velger dette firmaet. Firmaet skulle egentlig utføre et større prosjekt (bergvarme) etter drenering, men pga dette har vi valgt noen andre i stedet.

Boban, Oslo, 25. aug. 2020

Hei Boban, Vi beklager din dårlige opplevelse. Vi er selvfølgelig svært glade for å høre at du er godt fornøyd med kvaliteten på det utførte arbeidet. Fornøyde kunder er svært viktig for oss og vi har allerede vektlagt din kritikk til å iverksette forbedringer i våre rutiner for befaring og kundeoppfølging. Vi forsøker å være tydelig på hva som er innenfor og utenfor den faste prisen som er gitt. Ta gjerne direkte kontakt med oss om du ønsker en gjennomgang av de avvik du beskriver. Samtidig tillater vi oss å ønske deg velkommen tilbake som kunde ved en senere anledning. Mvh Joar Hitech Energy

HITECH ENERGY AS 24. sep. 2020

Oppgradering av uteområdet

Meget fornøyd. Levert i hht plan, til avtalt tid og pris. Anbefales.

Jens, Oslo, 29. april 2020

Legge inn vann og avløp på hytte. septikk

Valgte Hitech Energy til å drenere og legge beleggningstein. Firma virket seriøse,dyktige og hyggelige, men dette endret seg raskt da problemene oppstod. Det var ingen kontroll på prosjektet. De brukte arbeidere som ikke visste hva de skulle gjøre, og en del løsninger er ikke i henholdt til gjeldende byggestandard. Størst ble problemet da firma ødela og skadet flere heller som skulle legges. Ledelsen i firma forsøkte å legge skylden for skaden på kunden og oppførte seg generelt ufyselig. Vi kunne skrevet mye mer om dette, men det er ikke plass. Da Hitech ikke er villige til å finne en løsning møtes vi nå i forliksrådet. Styr unna.

Egil, Vøyenenga, 29. april 2020

Belegningsstein i område fra gate til garasje og sokkelleilighet.

115 m2 belegningsstein ved innkjøring til garasje og sokkelleilighet. Masseutskifting og stein. Steinene lagt med pene border ytterst. Rakt utført. Ryddig og profesjonelt utført.

Ola, Reistad, 10. april 2020

Stor jobb i hage

Vi hadde et prosjekt med Hitech Energy hvor de gravde dreneringsgrøft, satte opp forstøtningsmur, planerte hage og la belegningsstein. I løpet av prosjektet ble det lagt til ytterligere oppdrag etterhvert som hagen tok form. Dette var de veldig fleksible på, og vi fikk utført hele prosjektet raskt. Med mange prosjektdeler, ble det noen uklarheter underveis, men uenigheten vi hadde ble løst på en profesjonell måte. Vi er veldig fornøyde med prosjektet totalt sett, og kan anbefale Hitech Energy for lignende oppdrag! M.

Marita, Oslo, 27. mars 2020

Drenering foran hus

De gjorde en super jobb med drenering foran huset vårt, på tiden og gjenopprettet plenen helt supert!

Øystein, Haslum, 4. feb. 2020

Skifte av varmekolbe/sentral til gulvvarme

Svært, svært bra service ! Rask, effektiv besiktigelse, tilbud og gjennomføring av arbeide til avtalt pris med ny varmeskap til vannbårn varmeannlegg hos oss. Ryddet og vaskelig 100% etter avsluttet arbeide. Imponerende. Kan virkelig anbefales !

Anders, Nesbru, 20. feb. 2018

Nytt system for oppvarming

Jeg er fornøyd med jobben som Hitech Energy gjorde. Varmepumpe vann / vann funker fint.

Michael, Østerås, 30. april 2014
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Alex Bygg AS

  Sollihøgda

Hole VVS AS

4.9 8 evalueringer Manger

Hole Bygg AS

4.5 11 evalueringer Krokkleiva