NYTT RØR AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

NYTT RØR AS

Nytt Rør AS ble etablert i 2008 av Mortens Rørinspeksjon og ØPD Solutions. To lokale selskaper med lang erfaring innen arbeid med alle typer rør på land og under vann.
Nytt Rør ble medlem av Rørfornying Norge fra etableringen på bakrunn av eiernes erfaring og renomè.

I forbindelse med etableringen av et nytt selskap kjøpte Nytt Rør Veolia Miljø sin avdeling innen rørinspeksjon og overtok samtidig to rørinspeksjons biler med operatører som til sammen hadde over 15 års erfaring innen inspeksjon av ledningsnett.

Selskapene omfattes av rengjøring, kontroll, utbedring og produksjon av rør. Nytt Rør kjøpte i 2011 Mortens Rørinspeksjon AS.
ØPD Solutions solgte Nytt Rør til Nytt Rør Holding i 2014.
Nytt Rør Holding holder i dag Mortens Rørinspeksjon AS og Nytt Rør AS.

I dag teller avdelingen på Stathelle i Bamble kommune totalt 10 ansatte, og via sitt sterke samarbeid med søsterbedriften Mortens Rørinspeksjon i Kodal, Sandefjord kan vi tilby våre kunder et bredt spekter innenfor rørinspeksjon, rørfornying, høytrykksspyling og tetthet-/trykktesting samt desinfisering av kommunale og private ledningsnett.
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften