Siste evalueringer (136)

Flyttevask - 65 - etter 07.02.2022

En kjempe hyggelig bedrift. Deres personal er punktlige, ryddige og seriøse. Priset med tanke på deres kunnskap og utførende av jobb på en profesjonell måte er veldig god og konkurransekraftig. Jeg anbefaler 100 prosentlign og hjertelig å bestille tjenester fra Albu Aktiv . Tusen hjertelig for deres hjelp CHairs and God Bless You:-).

Vincent, Oslo, 2. feb. 2022

Flyttevask - 59 - 01.12.2021

Super jobb utført på kort tid med kort tidsvarsel! Møtte til avtalt tid og gjennomførte til de grader. Anbefales på det sterkeste ved flyttevask!

Fredrik, Oslo, 30. nov. 2021

Flyttevask - 50 kvm - 30.05.2021

Vasken av leiligheten var veldig bra. Noen små mangler ble funnet i gjennomgangen, men Dennis ordnet opp i det umiddelbart. God kommunikasjon underveis. Ville brukt tjenestene deres igjen.

Kristian, Oslo, 27. mai 2021

Maling av stue,kjøkken og 3 stk soverom

Constantin og hans arbeidere gjorde en utmerket jobb hos oss. De har malt vegger, tak, kjøkkenfronter samt diverse småjobber som oppstod underveis med fantastisk resultat. Spesielt imponert over maling av kjøkkenfronter som fremstod svært krevende og omfattende. I tillegg har kommunikasjon og punktlighet vært helt på topp. Anbefaler Albu Aktiv på det varmeste.

Stella, Oslo, 22. mars 2020

Fikse soverom (gips,sparkel,male)

Veldig god kommunikasjon og veldig hjelpsom. Gjorde en god jobb til avtalt pris og tid. Anbefales!

Mari, Oslo, 6. mars 2020

Maling av 53m2 leilighet

Constantin og hans arbeidere var profesjonelle fra første befaring. Jobben ble utført på rekordtid, det var kontinuerlig oppfølging, god kommunikasjon, og veldig god kvalitet på arbeidet utført. Istedenfor å maskere ble elektriske brytere og annet fjernet før maskering og satt på igjen etter maling slik at det ble et kjempefint resultat. Anbefaler Albu Aktiv og Constantin 100%. Vi kommer til å bruke de igjen. I tillegg var prisen veldig god.

Martin, Lysaker, 19. feb. 2020

Trenger hjelp til å montere to skap og en kommode fra ikea

Han kom når han skulle. Utførte jobben raskt og effektivt. Fornøyd med pris. Kommer til å rekruttere dem igjen ved neste monterings jobb. Anbefales.

Anita, Oslo, 17. nov. 2019

Flislegging av kjøkkenvegg mellom benkeplate og overskap

God pris og god kvalitet på arbeidet.

Mari, Oslo, 30. okt. 2019

Skyvedør

Gjorde jobben på kort varsel til avtalt tid.

Anniken, Oppegård, 17. okt. 2019

Replace old kitchen,paint 37m2 apartment

Great quality of painting walls and install a new kitchen in my apartment. Easy to communicate and fair price. Recommanded!

Ke, Oslo, 9. aug. 2019

Skapdør til kjøkkenet trenger reparasjon

God dialog, de var effektive og kunne utføre arbeidet med en gang. Veldig fornøyd.

Gina, Oslo, 18. mars 2019

Maling av peismur 2 strøk pluss priming

Jobben ble utført med god kvalitet, og mindre feil ble rettet opp raskt med godt resultat.

Asbjørn, Sofiemyr, 11. mars 2019

Lage listløsning mellom rom

Daniel i Albu Aktiv var kjapt ute med en hyggelig henvendelse. Han kom på kort varsel for å gjøre en befaring, og leverte deretter et anbud jeg hadde god tillit til. Han kommer anbefalt av mange som har brukt han, men det er all grunn til å stole på den overveldende mengden ros. Løsningen han gjorde hos oss var svært god, den var kostnadseffektiv og den var levert punktlig. Jeg vil ikke nøle med å bruke Albu Aktiv igjen ved første og beste anledning og gir dem min beste anbefaling.

Marius, Oslo, 11. mars 2019

Skifte en bristet hjørneflis (marmor)

Byttet en ødelagt baderomsflis. Ryddige og effektive. Absolutt å anbefale. Vil gjerne bruke de igjen i fremtiden.

Torben, Oslo, 9. mars 2019

Flislegging mellom kjøkkenskap og benkeplate

Veldig fornøyd. Var best på pris, ryddig kommunikasjon og samarbeid. Kvaliteten på flislegging over kjøkkenbenken var utmerket. Kan anbefales!

Erlend, Oslo, 7. mars 2019

Riving av glassvegg i et lite bad

Alt var utført etter avtale, presis oppmøte. Daglig leder holdte oppsyn underveis og oppdaget feil farge på fuggene. Dette ble fikset samme dag. Anbefales.

Doreski, Oslo, 5. mars 2019

Maling av lite kjøkken og gang (ca 16 m2)

Daniel og Vasili gjorde en kjempefin jobb, var lette å kommunisere med, hyggelige, og gjorde jobben for en veldig god pris. Håper å bruke de igjen til neste oppdrag!

Erle, Oslo, 5. mars 2019

3 timers hjelp til montering av kjøkkenplater og sokkel på kjøkken

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført på mitt kjøkken. Albu Aktiv kommuniserte godt og tydelig under prossessen, de var også fleksible og serviceinnstilte. Kommer til å booke dem igjen ved fremtidige arbeid.

Emilie, Oslo, 4. mars 2019

Fjerne flislagt kjøkkenvegg

Jeg er kjempefornøyd! Albu aktiv gjorde en kjempegod jobb, var punktlige, hyggelig og ikke minst effektiv og jeg fikk en veldig god pris. Jeg vil absolutt bruke dem igjen og anbefaler dem videre!

Karianne, Oslo, 28. feb. 2019

Montere ikea kjøkken

Veldig godt fornøyd med kvaliteten på arbeidet som ble gjort samt oppfølging underveis.

Charlotte, Oslo, 27. feb. 2019

Fjerne fliser og bytte ut underliggende gipsplater på kjøkken.

Møtte opp presis til avtalt tid. Jobben raskt og profesjonellt gjennomført. Ryddet opp alt avfall I etterkant. Anbefales!

Terje, Oslo, 15. feb. 2019

Lister og fiksing av 2 dørterskler.

Imøtekommende, effektive og pålitelige. Vi fikk jobben godt utført, til avtalt pris, tid og resultatet ble meget bra.

Lisa, Oslo, 11. feb. 2019

Oppussing av kjøkken

Albu Aktiv ga et godt tilbud og jobbet ryddig, effektivt og presist gjennom hele prosessen, inkludert avklaringer mot andre fag. Kommunikasjonen var god hele veien og Daniel og hans medarbeidere er alle veldig hyggelige! Vi vil absolutt anbefale Albu Aktiv!

Tone, Kolbotn, 7. feb. 2019

Flislegging på kjøkken (rundt 3m2)

Jeg skulle legge fliser bak kjøkkenbenken og fikk en rekke tilbud. De fleste priset seg ganske likt, men Daniel var billigst og hadde best rating. Jobben ble utført nøyaktig slik vi ble enige om både med tanke på tidsbruk og resultat, kommunikasjonen gikk smertefritt, og prisen ble akkurat som avtalt. Det ble seende ut akkurat som jeg hadde håpet, virkelig fint og grundig gjort. Anbefaler Daniel og hans ansatte på det varmeste.

Ida, Oslo, 5. des. 2018

Fikse luke/ dør til oppvaskmaskin

En skrue på frontdekselet på IKEA-oppvaskmaskinen i leiligheten min hadde løsnet, og det var ikke noe jeg klarte å fikse selv. Jeg la ut jobben på denne siden, og ble kontaktet av Daniel etter kort tid. Han var meget fleksibel mtp. Tidspunkt og kom til avtalt tid. Han gjorde en meget god jobb til en rimelig pris, og rettet i tillegg opp unøyaktigheter fra den tiden maskinen ble montert.

Sindre, Oslo, 26. nov. 2018

Montere ikea kjøkken

Claudio og co gjorde en flott på med å montere mitt ikea kjøkken, samt sette opp en lettvegg. De var nøyaktige, kom med gode innspill underveis og resultatet ble supert. Kommunikasjon og samarbeid var ikke noe problem. Anbefales!

Thomas, Oslo, 24. nov. 2018

Flislegging av ca. 2,5 kvm over kjøkkenbenk.

Veldig fornøyd med utført arbeid og pris.

Kristoffer, Oslo, 19. nov. 2018

Kutting og montering av bokhylle

Veldig flink og hyggelig! :).

Gerd, Oslo, 31. okt. 2018

Maling

Veldig fornøyd med malejobben.

Eldbjørg, Oslo, 23. okt. 2018

Fjerne maling og grunne tak

Lette å kommunisere med, kom med gode forslag til å fjerne dørkarmer for å åpne rommene. Noe dårlig tildekking en dag, som gav mye støv. Resultatet ble bra, men etter noen uker dukket det opp sprekker i sparkelet over døråpningene. De kom og fikset uten ekstra kostnad. Noe tid senere har det dessverre dukket opp flere sprekker igjen, men tror det er et vanlig problem når det er mye sparkling og man ikke gir det nok tid for å tørke mellom lagene.

Sara, Oslo, 29. sep. 2018

Mure eller sparkle hull i tak på bad og male tak

Meget bra jobb. Og veldig effektivt.

Tore, Sofiemyr, 21. sep. 2018

Stenge dør med gips og gips på vegg.

Ryddig kontrakt. Alltid presis, kom når de sa at de skulle komme. Ansvarlig snakker engelsk. Grei pris, ville ha halvparten før de startet og halvparten når arbeidet var utført. Kunne vært litt bedre på siste finnish, men sa at de ville komme tilbake hvis jeg hadde noe å utsette på arbeidet, eller noe ujevnheter som kom fram når det ble malt.

Yngvild, Oslo, 28. aug. 2018

Riving av vegg samt flytting av kjøkken

Gutta som gjorde jobben leverte en veldig god jobb på vårt nye kjøkken. Det som trekker ned er prosjektledelsen, samt at kommunikasjonen burde vært bedre. Vi fikk feks beskjed på veldig kort varsel om at vi måtte kjøpe nytt gulv, stikk i strid med tidligere kommunikasjon samt andre ting som måtte fikses på veldig kort varsel og som burde vært kommunisert tidligere. Mye av tingene burde selskapet ordnet (feks kjøp av gulv og fugemasse).

Bjørn, Oslo, 26. aug. 2018

Maling av 76 kvm leilighet minus stue og to små rom

Veldig bra. God kommunikasjon, og flinke, service-orienterte folk som er opptatt av å levere bra.

Andres, Oslo, 21. aug. 2018

Maling av rom i leilighet

Godt gjennomført foran tidskjema. Enkelte avskalkinger i ettertid, men ikke noe vesentlig. Bra pris og fornøyd med resultat.

Preben, Oslo, 9. juli 2018

Montere servantskap og lamper på flisbelagt vegg

Kjempebra utført jobb! I tillegg er de presise og vasker etter seg. Full score fra meg!

Randi, Oslo, 6. juli 2018

Maling av lite kjøkken,haster

Superrask respons, lavest pris av alle tilbudere, god kommunikasjon hele veien, pris i henhold til kontrakt, de stilte på veldig kort varsel og utførte jobben strålende. Anbefales!

Silje, Oslo, 3. juli 2018

Gulvlegging parkett et rom 13 m2

Hyggelige og flinke håndverkere. Veldig god kommunikasjon og forslag til utførelse. God jobb og godt resultat til avtalt pris. Eneste grunn til jeg ikke gir fem stjerner er at jeg kanskje synes prisen kunne vært litt lavere i forhold til hvor mange timer som ble brukt, men ingen urimelig pris heller. Det viktigste var å få gjort en god jobb, og det ble gjort.

Terje, Oslo, 2. juli 2018

Bittesmå gips og sparklejobber

På tid, kost og kvalitet.

Øistein, Fornebu, 10. juni 2018

Fiskebensparkette i stue.

Albu Aktiv og Daniel gjorde en fantastisk jobb med å legge fiskebensparkett i leiligheten min! Daniel er veldig punktlig, utrolig hyggelig og serviceinnstilt! Befaring ble utført samme dag, og prisen var nøye og korrekt etter fakturaen. Å legge fiskebensgulv er en krevende jobb som han utførte med glans! Anbefaler Daniel på det varmest.

Marlene, Oslo, 26. mai 2018

Maling av 68 kvm leilighet

Svært imponert, både over kvalitet og hurtighet. Ble lovet at leiligheten skulle vært ferdig på onsdagen, men allerede mandag morgen ble jeg oppringt med beskjed om at den var klar. Da jeg ikke har bil var de også villige til å plukke opp nye dører uten ekstra kostnad. Anbefales på det varmeste!

Bent, Oslo, 16. mai 2018

Montering av kjøkken

Daniel Albu is a great guy, and a very thorough professional. He showed up to inspect the project the day after I had put out the ad, and started working soon after we had sorted out the details. He worked around the clock to complete the kitchen, and did an excellent job. Communication was good all the way, and he sticked to the agreed price. Highly recommendable!

Benjamin, Oslo, 11. mai 2018

Trapp - gammel trapp trenger renovering

Maling og pussing av trapp og ttappeoppgang i hus, snekring av "trapperom" under trappa og fiksing av lister og karmer på kjøkken. Stort sett fornøyd. De jobbet bra, men måtte påpeke noen ting som ikke var bra, men så fikset de da på det. De var nok ikke like nøye på detaljer som jeg hadde ønsket over alt, men i sum ok. Litt vanskelig med kommunikasjon - noen snakket ikke engelsk, andre litt og andre bra.

Stina, Tårnåsen, 24. april 2018

Flislegging kjøkkenvegg (ca 3kvm) snarest

Utrolig fornøyd med arbeidet! Prisen var rimelig og hyggelig ansatte. Anbefales!

Pernille, Oslo, 19. april 2018

Sparkling av 2 rom på hhv 8m2 og 3,2m2

Presise og godt resultat.

Andreas, Oslo, 15. april 2018

Skifte foringer,dør og potensielt listverk til baderomsdør

Bra engelsk. Effektiv. Litt slurv med findetaljene på slutten. (Ikke sparkel overalt der d trengtes). Deffor ikke full pott.

Arne, Oslo, 26. mars 2018

Lage vegg bak kjøkkenskap og skrog + legge gulv

Veldig bra utført. De kunne starte arbeidet dagen etter befaring og gutta gjorde en veldig bra jobb! Nøyaktig, flinke og hyggelige. Snakker engelsk.

Elianne, Oslo, 21. mars 2018

Fikse himling på lite bad.

Topp service, god kommunikasjon, etterlot et plettfritt resultat. Veldig fornøyd!

Jonas, Oslo, 11. feb. 2018

Fôre og liste innsiden av ytterdør

Fikk raskt svar og de kom på befaring dagen etter. Var fornøyd med at de fullførte jobben dagen etter befaringen. Gjorde en bra jobb. I tillegg synes jeg det var veldig fint at de hentet de materialene de trengte til jobben. Slapp å tenke på det. Vil absolutt bruke disse igjen. Gikk fort fra de svarte til jobben var gjort.

Isabelle, Oslo, 5. des. 2017

Oppussing av vaskehjørne på bad,ca 1 kvm

Svært fornøyd med jobben som ble gjort. Håndverkerne gjorde en veldig bra jobb og sluttresultatet ble som bestilt. Oppgaven som skulle utføres var å klargjøre for flislegging og flislegge veggene. Det viste seg å være ujevnheter på veggen, noe som medførte at jobben ble mer omfattende enn først antatt, og Albu Aktiv løste oppdraget som de hadde lovet i utgangspunktet. Jeg kan anbefale Albu Aktiv.

Ingrid, Oslo, 14. feb. 2017

Montering av 23 meter med gulvlister

Claudiu og hans kollega møtte opp helt presis til avtalen og gjorde en raskt, effektiv og strålende jobb. Claudiu møtte også opp for en raskt befaring av jobben som skulle gjøres i forveien. Meget hyggelige, dyktige og effektive arbeidsfolk som jeg anbefaler alle å benytte!

Magnus, Oslo, 27. okt. 2016

Sette inn dør på bad

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort!

Torunn, Oslo, 21. aug. 2016

Bygge opp et ikea garderobeskap

Hei! ! Jobben er gjort , jeg er fornøyd med måtten den bli utført! ! Hyggilig arbeider og ikke minst greit pris! ! Neste gang noe jobb trengs hos så er det de gutta som får tilbudet! ! :-) Mvh:Gado.

Gado, Oslo, 27. juli 2016

Legging av parkett

Claudiu og hans medarbeider gjorde en fantastisk jobb, med et servicenivå som var langt over forventning. Etter jobben var leiligheten strøken, alt rot og støv borte. I tillegg til oppgavene de ble bedt om å utføre, var det flere tilfeller hvor de gjorde mer enn de måtte for å ytterligere øke kvaliteten av sluttproduktet. Alt i alt er jeg veldig godt fornøyd med arbeidet, og strålende fornøyd med servicen.

Heidi, Oslo, 2. juli 2016

Legge 6kvm gulv

Veldig profesjonell og ryddig jobb. Resultatet ble bra og Claudiu holdt oss oppdatert underveis og ba om nødvendige avklaringer. Anbefales.

Erlend, Oslo, 20. juni 2016

Skifte listverk

Jobben ble utført veldig bra. Imøtekommende og serviceinnstilt. God opplevelse.

Simon, Oslo, 10. juni 2016

Rive vegg

Jobben bør utført rask! De var effektive og hyggelige. Anbefales videre!

Lucas, Oslo, 5. juni 2016

Boring i betongvegg

Gjorde jobben som avtalt.

Stefan, Oslo, 4. juni 2016

Bygge en liten lettvegg ++

Utmerket!

Ida, Oslo, 5. mai 2016

Maling av tak og vegger i stue og gang

De gjorde en flott jobb. Godt utført, kom til avtalt tid, sto på for å gjøre jobben ferdig til ønsket tid. De var også veldig hyggelige. Jeg vil anbefale de til flere. Mvh Inger Johanne Holter.

Inger-Johanne, Oslo, 21. mars 2016

Legge og impregnere 1 kvm med fliser på vegg bak kjøkkenvask

Albu Aktiv gjorde en utmerket jobb. De var imøtekommende, dyktige, raske, og jobben ble utført til avtalt pris. De var også veldig snille med å dele av sin erfaring med tips til hvordan man kunne gjøre ting selv.

Kristine, Oslo, 22. jan. 2016

Legging av parkett på stue og kjøkken,ca 45 m2

Firmaet gjorde en meget god jobb. Håndverkerne kom til avtalt tid, var nøyaktige og fjernet gammel parkett mm og ryddet opp etter seg. Jeg hadde en bitteliten innsigelse, og før jeg fikk sukk for meg var lederen på plass og fikset problemet tvert. Det er noe som etter min mening, også kjennetegner en seriøs og god håndverker. Jeg er veldig fornøyd og anbefaler dem veldig gjerne.

Elisabeth, Oslo, 4. jan. 2016

Innsetting av fedigmalt dør m karmer,

Utmerket jobb til meget god pris. Punktlige og service innstilte. Samt raske til å utføre jobben. Ryddet etter seg og tok med seg all restmateriale. Anbefales på det varmeste.

Celine, Oslo, 2. des. 2015

Various construction work - thia week / diverse snekkerarbeid - denne uken

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort hos oss; både når det gjelder befaring, pris, gjennomføring, og kommunikasjon. Claudiu tok mye initiativ og kom med flere gode innspill underveis i prosessen. Vi anbefaler gjerne Albu Aktiv videre, og vi har allerede avtalt ytterligere arbeid. Absolutt fortjent 5 stjerner!

Olav, Oslo, 15. nov. 2015

Demontere gammel hybel kjøkken og montore en liten ikea kjøkken

Veldig raskt og godt utført til en grei pris.

Amandeep, Oslo, 31. okt. 2015

Skifte av parkett stue og sette opp smartpanel

Veldig fornøyd med jobben, utført til avtalt tid og pris. Ryddet veldig bra etter seg og diskuterte løsninger underveis.

Veronica, Rasta, 23. okt. 2015

Kjøkken og gulv

Bra utført jobb som alltid. Eneste er at de brukte veldig mye lengre tid på jobben enn vi hadde beregnet.

Camilla, Oslo, 4. aug. 2015

Sette inn dør

Claudiu kom på befaring i går ettermiddag og jobben var ferdig til lunsj dagen etter. Altså i dag. Veldig hyggelige, profesjonelle og rimelige. Veldig fornøyd med både jobben og servicen, og de ryddet også pent etter seg. Claudiu kjøpte alle materialer, inkludert den nye døren, og tok til og med en ekstra tur for å finne en passende dørklinke. Jeg vil på det varmeste anbefale Claudiu i Albu Aktiv og vil absolutt bruke de igjen ved behov.

Catharina, Oslo, 16. juni 2015

Oppsetting av lettvegg og montering av dør

Claudiu & Co. Hjalp med oss med montering av dør og oppsetting av en lettvegg. De gjorde en god jobb. De er flinke, raske, hyggelige, ryddige, hjelpsomme og kommer som avtalt. Prisen er også veldig god. Anbefales!

Stian, Oslo, 13. april 2015

Helsparkle soverom ca 31 kvm veggflate

Veldig god jobb og rask både til å svare og få jobben gjort. Det var noen mindre detaljer om utførelse som forsvant i kommunikasjon men det burde vi bare sendt skriftlig. Totalt sett er vi veldig fornøyd med resultatet og vil absolutt vurdere å bruke igjen, selv om de ikke er rimeligste i pris.

Victoria, Oslo, 2. april 2015

Skifte benkeplate kjøkken og legge fliser bak.

Prosjektleder Daniel Albu utførte jobben sammen med to medarbeidere. De gjorde en strålende jobb på alle måter. Svært hyggelige, effektive og de etterlot kjøkkenet helt rent og pent. De gjorde jobben på kort varsel og jeg kommer til å bruke dette firmaet igjen.

Stig-øyvind, Oslo, 31. mars 2015

Ny terrasse

Presise, raske og dyktige. Vi fikk bygget ny terrasse og er veldig fornøyd med hele prosessen. Claudiu og hans menn kan absolutt anbefales!

Kristian, Langhus, 26. mars 2015

Sage hull i benkeplate på kjøkken

Veldig godt utført arbeid!

Christer, Oslo, 25. mars 2015

Skjære hull i benkeplate

Svært hyggelige håndtverkere som kom på tiden og ga alt og litt ekstra. Gjennomførte oppdraget raskt, profesjonelt og til en god pris.

Anders, Oslo, 17. mars 2015

Isolering av rom

Godt fornøyd med jobben, raskt levert og god pris.

Birgitte, Oslo, 3. feb. 2015

Sparkling og maling av vegg ca 5m2

Godt utført jobb til grei pris.

Marianne, Oslo, 20. jan. 2015

Montering av platetopp

Spurte da det var flere valgmuligheter og lagde et fint resultat.

Mohammad, Oslo, 14. jan. 2015

Sette opp lett vegg,se bilde

Jeg har satt opp en lettvegg i skråtak og malt to vegger. Alle håndverkerne var kjempe flinke, raske, nøye og hyggelige. Veldig fornøyd med resultatet og kommer absolutt til å bruke de igjen i fremtiden! Hvis du vil har noen som gjør jobben din sånn som du forventer den så anbefaler jeg Albu!

Nei, Oslo, 18. nov. 2014

Bygge lettvegg på 4m med dør og flytte en dør på andre vegg

Jobben var gjort raskt og med god kvalitet. De kom tidlig på Lørdag og veggen var ferdig midt på dagen. Deretter var sparkling og maling utført i løpet av uke og alt var ferdig på Torsdag. De støvsugde og ryddet alt av materialer som ble fjernet. Daniel (daglig leder) og en av de som utførte jobben snakket veldig bra Engelsk, så det var ikke noe problemer med kommunikasjon. Fast pris. Veldig fornøyd og skal bruke dem igjen på andre oppdrag.

Anastasia, Oslo, 24. okt. 2014

Male soverom 12 kvm og male kjøkkenliste

Svært fornøyd med malejobben som Claudio og teamet utførte hjemme hos oss. Utførte jobben på en presis og nøyaktig måte. Arbeidet ble utført på avtalt tid. Claudio var opptatt av at vi skulle være fornøyd med arbeidet, hvilket vi er.

Unni, Oslo, 11. okt. 2014

Ferdigstilling av kjøkken

Albu gjorde jobben raskt og nøyaktig. Jeg er veldig fornøyd. OBS: Du bør være tilstede når de er der. De trenger nøyaktig informasjon om det meste som skal utføres.

Marius, Oslo, 8. okt. 2014

Flislegger

Albu Aktiv kom på befaring en torsdag. Begynte å jobbe dagen etter. Ble ferdig lørdagen. Fantastisk dyktige folk. Møtte opp pressis, gjorde jobben helt perfekt. Var veldige ryddige. Anbefales på det sterkeste. Jeg skal helt klart bruke de igjen dersom det trengs. 10 stjerner for disse folka!

Johanna, Oslo, 4. okt. 2014

Riving av murvegg.

Veldig effektive folk. Veggen min ble revet akkurat der jeg sa den skulle, men det ble litt skjevt. Det er mulig veggen var veldig vanskelig å rive, men de hadde riktig utstyr så det burde blitt litt bedre. Billig var det da.

Felicia, Oslo, 30. sep. 2014

Oppussing av stue og kjøkken

Jobben besto i å rive en peis, rive vegg mellom stue og kjøkken, fjerne og legge nytt gulv samt helsparkle og male vegger. Jobben ble profesjonelt utført og gjennomført på estimert tid. Alle endringer ble godt kommunisert i forkant. Utfordringer som dukket opp underveis ble effektivt løst. Vi anbefaler Claudiu og hans team på det varmeste.

Runar, Oslo, 25. sep. 2014

Sette opp gjerde og levegg

Jobben ble gjort av Claudiu Friciu og hans medarbeidere. Jobben bestod av å fjerne ganske mye vegetasjon og sette opp gjerde og levegg. De gjorde en veldig god jobb. De leverte til avtalt pris og ble ferdig innenfor den tiden vi ønsket til tross for mye stein i bakken. Vi er godt forøyde.

Sturle, Oslo, 27. juli 2014

Installere varmekabler og legge fliser 6,5 kvm yttergang

Kan gjerne anbefale Claudiu og hans team videre. De som skulle utføre jobben dukket opp til avtalt tid hver dag. Stort pluss for dette. Selve varmekablene ble lagt av en underleverandør, her gikk det meste bra. Men synes at de var noe uforsiktige med montering av termostat, og skadet veggen. Flisleggingen ble effektivt og nøyaktig utført. Veldig fornøyd med denne jobben Jobben ble utført til en fastpris som jeg synes var rimelig og fair.

Tore, Oslo, 26. mai 2014

Montering av kjøkken

Jobben besto i å rive og fjerne gammelt kjøkken, ta vekk gamle fliser, fikse gipsveggen og sette opp nye fliser, sette sammen nytt HTH-kjøkken og montere det med både rørlegger-og elektrikerabeid pluss montere oppvaskmaskin og integrert induksjonstopp. Arbeidet ble utført svært pent og vi er særdeles fornøyde med resultatet. Det tok lengre tid enn antatt, men var uten tvil verdt å vente på. Prisen var upåklagelig og verdt hver eneste kr og øre.

Doreen, Oslo, 14. mai 2014

Helsparkle 6 kvm vegg.

Hyggelige, effektive, flinke og rimelige.

Johanne, Oslo, 28. april 2014

Skifte benkeplate kjøkken og montere ny kokeplatetopp samt ny vask/oppvaskkum.

Meget fint utført jobb av hyggelige og pålitelige håndverkere. Kom og gjorde befaring av kjøkkenet og det ble gjort avtale om pris. Koordinering av tjenester også fra elektriker og rørlegger ble ordnet av firma Albu Aktiv og jobben ble utført raskt og til avtalt pris. Da det viste seg at varmtvannsbereder også burde byttes tok firma seg av dette også til bra pris. Vil absolutt anbefale Albu Aktiv til andre.

Tom, Oslo, 27. mars 2014

Vannlekkasje under laminatgulv

Albu Aktiv kom til avtalt tid og gjorde jobben meget effektivt, selv om den ble langt større enn først beregnet. Har senere brukt de flere ganger og er veldig fornøyd. Er ryddige, kommer med gode løsninger og aller viktigst sier fra om noe er utenfor fagområdet, slik at alt blir gjort skikkelig. Anbefales!

Klaus, Oslo, 25. mars 2014

Diverse snekker + malerarbeid

Meget godt fornøyd med gjennomføringsevne, pålitelighet og punktelighet!

Anne, Oslo, 20. mars 2014

Skifting av benkeplater

Helt greit,kun litt rot med når han dukket opp Hyggelig og behjelpelig.

Kathrin, Oslo, 14. mars 2014

Sette inn dør

Godt utført jobb.

Bård, Oslo, 11. mars 2014

Badekar

Jobben ble gjort etter avtale. Til tid, til avtalt pris og perfekt utført, samt at de rengjorde etter seg!

Sissel, Oslo, 23. feb. 2014

Flislegging av gang med varmekabler

Utmerket service og administrering av jobben, punktlig, nøye og leverte et meget godt resultat. Anbefales! Sverre.

Sverre, Oslo, 16. feb. 2014

Riving av gammelt kjøkken + montering av nytt ikea-kjøkken

Jobben, som bestod i riving av gammelt kjøkken og oppbygging av nytt kjøkken, ble gjort raskt og meget bra, til en god pris. Utfordringer som dukket opp underveis (pga. Gammel leilighet med skeive vegger o. L. ) ble løst problemfritt og uten ekstra kostnader. Alle håndverkerne som var involverte var hyggelige og ryddige, og det var god kommuniksjon hele veien. Jeg er veldig fornøyd.

Gry, Oslo, 5. feb. 2014

Bytte benkeplate på kjøkken

Litt vanskelig å kommunisere med de, men de gjorde en bra jobb! Greit å avtale fastpris da de bruker litt lang tid. Ikke billig, men absolutt proft arbeid!

Thea, Oslo, 2. feb. 2014

Garderobeskap

Mr Aktiv - lever opp til navnet. Anbefales på det varmeste - hyggelige karer som vet hva de driver med. 100% god snekring og ryddig. Daniel snakker perfect Engelsk - så han koordinere. Han er flink til å kommunisere tar telefonen når du ringer og er super løsningsorientert.

Helen, Oslo, 22. jan. 2014

Installering av kjøkkenvifte og snekkerarbeid i tilknytning til dette

Meget fornøyd med jobben som Albu Aktiv gjorde. De dekket til gulvet med papp, og benker med plast. Når de var ferdige fjernet de alt sammen, støvsugde og tok med seg absolutt alt av materialrester og deler som var blitt fjernet. De tok til og med med seg den gamle viften og skapet. Jeg tør påstå at det var renere når de dro enn da de kom :-) Arbeid utført som avtalt av gode håndverkere. Anbefales.

Svend, Fetsund, 4. jan. 2014

New door floor stairs and ceiling.

I was very happy with the work done, they were on time and in budget I would recommend them again. They spoke very good English.

Chris, Oslo, 29. des. 2013

Maling/lakkering/spraylakkering av kjøkkeninnredning og fliser på kjøkkenvegg (evt demontering av enkelte skap)

Vil absolutt anbefale Daniel Albu & co. Veldig flinke og sympatiske. Og Daniel gjorde mye utover det jeg hadde forventet. Prisen var også veldig bra, en god del billigere enn de fleste andre tilbud jeg har mottatt. Kommer garantert til å ringe Daniel neste gang jeg trenger hjelp til noe.

Elisabet, Oslo, 14. des. 2013

Tapetsering + gips i stue

Svært punktlige og faglig dyktige. Jobben ble utført av Claudiu Friciu og hans team, anbefales!

Håkon, Oslo, 9. des. 2013

Skifte av tak og gulv på kjøkken.

Flott utført arbeid ! Prisen ok . Claudiu fulgte opp hele tiden og var veldig imøtekommende. Arbeidet utført før tidsfristen. Kan anbefale Albu Aktiv.

Anne, Oslo, 24. nov. 2013

Oppussing av vinduskarmer

Albu Aktiv pusset opp våres vinduskarmer på en meget god måte. Jeg kan anbefale dem for denne typen jobber. Mvh Kalle Ossiannilsson.

Kalle, Oslo, 3. nov. 2013

Liten flisleggingsjobb

Godt utført jobb til avtalt tid og pris.

Harald, Oslo, 30. okt. 2013

Sette opp lettvegg,ca.2x3m

Jeg fikk lettvegg satt opp i leiligheten, og er strålende fornøyd med resultatet! De var på befaring fredag, og satt opp veggen allerede på mandagen etter. Jobben ble utført raskt og effektivt til avtalt tid og til avtalt pris. De utførte også arbeidet med å sparkle veggen for meg uten ekstra kostnad. Jeg kan på det varmeste anbefaler Albu Aktiv.

Ida, Oslo, 9. okt. 2013

Montering av kjøkken

Albu Aktiv monterte vårt kjøkken fra Luna. Daniel Albu tok også på seg ansvaret med å koordinere dialogen og arbeidet med både elektriker og rørlegger, og alle involverte leverte arbeid av meget høy kvalitet. Vi er meget godt fornøyd med den jobben Albu Aktiv har gjort, som bærer preg av stor nøyaktighet og kompetanse. De har alltid møtt til avtalt tid, og vist stort grad av pålitelighet. Vi vil på det sterkeste anbefale Albu Aktiv!

Lars, Oslo, 30. sep. 2013

Flislegging av gulv (med varmekabler) og noe veggarbeid

Jeg er svært godt fornøyd med jobben som Daniel Albu og hans team gjorde. De møtte opp på kort varsel til avtalt tid. Jeg vil spesielt nevne hvordan de taklet en situasjon hvor det måtte gjøre vesentlig ekstraarbeid med gulvet. Dette gjorde de uten å blunke, uten å legge på mer pris enn materialkostnadene (som også er godt dokumentert). Jeg kommer til å benytte meg av dem igjen!

Ole, Oslo, 13. sep. 2013

Legge gulv og pusse opp kjøkken

Meget godt utført arbeid. Alle utfordringer som dukket opp underveis ble raskt tatt tak i og ryddet opp i. Enkelt å forholde seg til, og pålitelig.

Yngve, Oslo, 12. sep. 2013

Montering av vegghyller

Svært fornøyd med håndverker Daniel og hans medarbeidere. Oppdraget var å snekre en bokhylle i tillegg til å sette opp vegghyller. Daniel mestrer å være svært proff, hyggelig og svært konkurransedyktig mht pris. Han bidro også med egne ideer til bokhylledesignet slik at hyllen ble enda tøffere enn det jeg hadde forestilt meg. Daniel er rett og slett den beste håndtverkeren vi har vært bort i og vil brukes flittig ved fremtidige oppdrag!

Tarik, Oslo, 22. aug. 2013

Oppussing av tak,vegger og gulv på 9 kvm kjøkken

Albu Aktiv tok oppussing av kjøkken på kort varsel, startet dagen etter avtale, og gjennomførte raskt. Arbeidet som ble gjort var riving av gammel tapet og gulv, helsparkling og maling av vegger og tak, legging av nytt gulv. Kvaliteten på arbeidet er meget bra. Håndverkerne er dyktige og rydder godt etter seg. Daniel følger godt opp. Prisen var litt høyere enn andre tilbud jeg fikk men fremdeles god. Anbefales!

Bjørn, Oslo, 27. juli 2013

Legging/oppgradering av 70 kvm takterrasse

Grundige og nøyaktige. Ikke billigst, men verdt prisen. Vil bruke dem igjen.

Martin, Oslo, 24. juli 2013

Pussing av mur + sparkling av gipsvegger

Daniel Albu leverte et oversiktig tilbud og gjennomførte jobben som avtalt. Anbefales!

Kyrre, Oslo, 14. juli 2013

Installering av ikea-kjøkken med vask og hvitevarer

Raske svar, befaring samme dag, tilbud dagen etter og oppstart raskt etter ønske. God kommunikasjon med både Daniel og arbeidere, de gjorde jobben de skulle til en god pris. Organiserte i tillegg rørleggerjobben som avtalt i løpet av de dagene de holdt på. Kan anbefales!

Elisabeth, Oslo, 24. juni 2013

Flislegging over kjøkkenbenk

Veldig fornøyd med disse. De var hyggelige, kom presis til avtalt tid hver dag, dekket godt til og ryddet etter seg. God kommunikasjon på engelsk. Resultatet ble bra og til en konkurransedyktig pris. Er allerede i dialog med de angående andre småjobber.

Henning, Oslo, 3. juni 2013

Helsparkling av vegg og eventuelt strielegging(?)

De utførte jobben til avtalt tid og pris. Meget godt utført arbeide, til en rimelig pris. Holdt det også overraskende ryddig underveis, ingen unødig søppel i veien da alt var kastet og støvsugd etter endt arbeidsdag. Kan absolutt anbefales på det sterkeste, og vi vil definitivt benytte oss av tjenester fra dette firmaet igjen. Perfeksjonistiske og hyggelige arbeidere som var til å stole på 100%.

Morten, Oslo, 21. april 2013

Gjøre plass til 60 cm oppvaskmaskin ved å fjerne skuffeseksjon og smal oppvaskmaskin

Daniel gjorde en fantastisk jobb. Kom på befaring og fant ut av hva som var vårt behov. Kom som avtalt den dagen jobben skulle utføres, og gjorde en eksemplarisk jobb. Han fant løsninger vi ikke hadde tenkt på, og resultatet ble at kjøkkenet vårt ble mye bedre enn vi hadde trodd på forhånd. Kan anbefales på det varmeste!

Andreas, Oslo, 20. april 2013

Legge gulvlister

Daniel møtte i motsettning til mange andre opp til riktig tid. Han var hyggelig og i tillegg var anbudet hans det laveste, så det var enkelt å velge han. Han møtte opp til avtalt tid og gjorde en bra og grundig jobb. Vi er veldig fornøyd med resultatet og har brukt han flere ganger til annet småarbeid. Kan trygt anbefales videre.

Bjørn, Jar, 12. april 2013

Legging av fliser

Vi har nylig fått hjelp fra Daniel og hans team til riving av parkett/linoleumsgulv, flislegging av entre + garderobe, legging av varmematte og litt maling. Og vi er særdeles fornøyde med jobben han har gjort. Opplever Daniel som veldig blid, proff, serviceinnstilt og dyktig. Kommer til å benytte meg av han ved senere anledninger, og kan anbefale Daniel på det varmeste!

Morten, Oslo, 10. april 2013

Legging av gummigulv på kjøkken - kolbotn

Veldig fornøyd med legging av gummigulv på kjøkken. Grundig befaring, men jeg ble først og fremst imponert over at de holdt tidsfrister, men gav hele tiden besked hvis de ble forsinket, og ryddet opp etter seg. De var ikke billigst, men svært pålitelige. Jeg benytter dem gjerne igjen!

Else, Tårnåsen, 27. mars 2013

Montering av vegghengt interiør

Fikk hjelp av Daniel og Claudio til å montere opp diverse interiør på vegger og tak. Fantastisk fornøyd! ! De stilte på en lørdag på kort varsel, og jobbet effektivt, nøyaktig og strukturert. Stort pluss for høflighet og kjempegodt humør! ! Angrer på at vi ikke valgte dem da vi nylig hadde en større oppussingsjobb i leiligheten. .

Stine, Oslo, 24. mars 2013

Montere hylle i murvegg

Veldig bra utført arbeid, til å stole på, punktlig, holdt det de lovet, hadde bra utstyr, enkel å samarbeide med.

Maja, Oslo, 19. mars 2013

Innfasing av ledninger/kurser i vegg

Gjorde jobben akkurat som avtalt. Presis og nøye i sin utførelse. Kan absolutt anbefales!

Vegard, Oslo, 15. mars 2013

Nye fuger på bad,bytte av dør og montering av listverk.

Daniel gjør en god jobb, til en god pris. Han er en veldig hyggelig mann som er lett å kommunisere med på engelsk. Han tok initiativ til å å løse problemer vi ikke visste vi hadde, blant annet kjøpte han inn de bitene med gulvlister som vi manglet uten ekstra kostnad for oss.

Tale, Oslo, 1. mars 2013

Feste kjøkkenskap

Flinke karer. Gjorde jobben som avtalt til bra pris.

Cato, Oslo, 2. aug. 2012

Legge nytt gulv på barnesoverom ca 9kvm

Daniel og hans medarbeider møtte opp til avtalt tid til gratis befaring. Jobben ble gjort på en dag. De var raske og effektive, blide og dyktige håndverkere. Kan anbefales varmt!

Andrea, Oslo, 31. juli 2012

Bytte veggplater kjøkken

Godt utført jobb. Spesielt fornøyd med at de stilte på veldig kort varsel. Befaring på en torsdag kveld, og de var på plass for å jobbe kl 09 dagen etter. Lørdag ettermiddag var arbeidet utført. Ekstraarbeid ble kjapt og enkelt avtalt. Anbefaler de gjerne!

Ivar, Oslo, 16. juli 2012

Montering av kjøkkenøy fra kvik.

Daniel i Albu Aktiv kom presis både for befaring og da jobben skulle utføres. På grunn av feilleveranse fra Kvik passet ikke delene. Da dro Daniel på eget initiativ til Kvik for å ordne opp dette for meg. Meget godt utført jobb og jeg vil uten tvil bruke Albu Aktiv neste gang jeg skal ha noe gjort. Punktlighet, kundeservice og resultat var svært tilfredsstillende.

Martin, Oslo, 15. juli 2012

Handymenn ønskes noen dager i juli!

Daniel er en veldig hyggelig mann som har gjennomført alle jobbene jeg ba om pluss noen til til høy standard og en god pris. Anbefales.

Clare, Oslo, 13. juli 2012

Flislegging på bad.

Utførte flislegging av store gulvfliser, veggfliser og mosaikk med meget god kvalitet. Ryddige og flinke håndverkere med god finish. Utførte avtalen til avtalt fastpris. Anbefales!

Even, Lillestrøm, 23. juni 2012

Montering av oppheng for skiboks i betongtak

Raskt utført, og til en meget god pris. Jeg skulle egentlig bare ha borret hull, men fikk også montert alt som skulle monteres. Så det ble levert over forventning.

Hans, Oslo, 14. mai 2012

Legge laminatgulv ca 70 m2 + gulvlister

Gjorde en fin jobb, var presis og ryddige. Brukte de til maling, listing og gulvlegging.

Christian, Oslo, 24. april 2012

Fjerning av maling på 100 år gammelt dørblad.

ALBU gjorde en liten restaureringsjobb av en antikk fløydør for meg. Han har en medarbeider som gjør restaureringsjobber på et verksted på Holmlia. Hun gjør grundig og skikkelig jobb. Daniel er en veldig sympatisk mann og han er lett å få tak i. Svarer alltid på telefonen. Jeg er veldig fornøyd.

Morten, Oslo, 22. april 2012

Fliser på kjøkken

Jobben ble gjort raskt og bra. Godt humør og god serviceinstilling gjorde at alt gikk uten problemer.

Bente, Oslo, 2. april 2012

Flislegge badet vegg og gulv

Daniel og hans arbeidere har pusset opp badet mitt. Daniel var med meg og handlet alt jeg trengte, bar alt inn, de har revet ned gamle skap etc og tok i tillegg med seg alt søppelet. De la på litexplater + annet grunnarbeid og la på fliser på vegg og gulv. De satte opp nye skap og hang opp alt annet som skulle opp på veggen (dorullholder, håndkleholder etc). De er utrolig nøye, hyggelige og ikke minst, så holder de fristen.

Rita, Finstadjordet, 26. feb. 2012

Montere skapdører

Jeg fikk montert skapdører og skuffer på kjøkenet. Daniel kom til avtalt tid og gjorde en god jobb. Han jobbet hele tiden han var her og jeg er veldig godt fornøyd med resultatet. Jeg vil anbefale Daniel og Albu Aktiv til andre.

Knut, Oslo, 11. jan. 2012

Maling av fyllingsdører og listverk

Daniel er en meget samvittighetsfull perfeksjonist. Han arbeidet meget konsentrert. Han holdt stadig rent rundt arbeidet, hvilket resulterte i minimalt med forstyrrelse og søl i huset. Arbeidet ble fullført i henhold til avtale. Prisen var det overhode ingentin å si på. Han har vår beste anbefaling. Forbedringspotensiale? Han må presses litt for å være morgenfugl. (Får ikke stjernene til å virke - men 4, en i trekk for presist oppmøte ).

Olaf, Oslo, 1. jan. 2012
Vis flere evalueringer

Kart