Siste evalueringer (4)

Rehabilitering av enebolig - div arbeid.

Byggmetser Per Uno er en høffelig og imøtekommende person, som tok dette oppdraget kort tid etter han var på befaring hos undertegnende. Han var flink til å komme med gode råd, tips og se ting fra en annen synsvinkel. Kan uten tvil anbefalle ham videre.

Ståle, Tønsberg, 21. okt. 2015

Ønsker tilbud på legging av shingel,nye takrenner og nedløp.

Dette firmaet la nytt tak og nye takrenner, og jobben ble utført fagmessig av særdeles hygelige og flinke folk. De ryddet ordentlig etter seg, og prisen var svært konkurransedyktig. Jeg anbefaler dette firmaet på det sterkeste.

Svein, Tolvsrød, 8. mai 2013

Bygge 2 .etg

Bygde ut 2 etasje over eksisterende 1 etg på tilbygg. Fikk et ryddig og oversiktelig tilbud fra Per Uno Hansen AS, som vi senere gikk igjennom sammen. For meg var det ikke viktig å få den billigste til å gjøre jobben, men at jeg hadde tiltro til valgte snekker og fikk ryddige prisoverslag, nogenlunde fremdritsplan etc. Dette var ikke billigste alt, men Per (eier) ga et meget professjonelt inntrykk. Alt i alt godt fornøyd med jobben som ble gjort.

Jan, Tønsberg, 21. nov. 2012

Oppussing av stue og gang

Firmaet brukt til oppussing av gang og stue. De var punktlige, effektive, grundige og hadde sans for detaljer. Pluss også for grei pris og hyggelige håndverkere.

Hanne, Skallestad, 31. okt. 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Nistor Bygg AS

4.9 59 evalueringer Barkåker

Terje Ellefsen AS

5.0 9 evalueringer Barkåker

Hansen Per Uno

4.5 4 evalueringer Barkåker