Siste evalueringer (17)

Flytting fra stovner oslo til gjøvik oppland

Kan anbefale Eidsiva Transport og Flyttebyrå AS på det varmeste! Vanvittig hyggelige og effektive karer. Presise i forhold til tid og avtale, man møter profesjonalitet og erfaring. Tusen takk for suveren service! Mvh Odd Erik Moen.

Odd, Oslo, 4. sep. 2013

Flytting fra oslo til levanger i nord trøndelag.

Meget hyggelig og service innstilte karer med godt hummør.

Tove, Oslo, 2. juli 2013

Flytting lillehammer-oslo 15. juni 2013

Greit gjennomført. Ble overrasket da de møtte opp med tilhenger, tidligere referanser skrev at de kom med lastebil, dette var grunnen til at jeg valgte dette byrået. De var imidlertid gode til å stable, så tilhengeren var mer enn stor nok. De var utrolig kjappe til å flytte tingene, men jeg følte de kunne vært mer forsiktig. Har i ettertid hatt kontakt med byrået angående dette, og vi har ulik oppfatning. Likevel + at de ringte for oppfølging.

Lin, Lillehammer, 24. juni 2013

Kunden hadde bestillt flytting av 1o kubikk gods. Vi kom med en henger som rommer 16 kubikk og som er fullt utstyrt med tanke på flytting. Skulle vi komme til kunden med en 50 kubikks lastebil så ville dette være det "glade vanvidd" . Som kunden skriver så var det også god plass til hennes gods !! Etter en uke !! fikk vi melding om at vi hadde vært uforsiktig med godset hennes, og vi har som hun skriver en annen oppfatning av utførelsen :)

EIDSIVA FLYTTEBYRÅ AS 25. juni 2013

Flytting - gausdal - > mogreina

Raske, effektive og hyggelige flyttefolk. Ingen skader - bare bra jobb.

Ingar, Jessheim, 24. feb. 2013

Flytte fra hamar til nøtterøy

Veldig hyggelige karer. Lett tilgjengelige fram til flyttetidspunkt, både på telefon og mail. God dialog og klar avtale. De møtte presis til avtalt tidspunkt. Positive gjennom hele dagen til tross for utfordrende flytting. Ingen skader på gjenstander.

Silje, Hamar, 19. des. 2012

Flytting fra sør-odal,hedmark,til sarpsborg

Flyttingen med Eidsiva Flyttebyrå gikk som en drøm. De møtte opp med mere kapasitet enn vi hadde bestilt noe som var veldig heldig siden vi hadde bommet total på kubikk :-) To mann med som jobbet hardt og dedikert. Ingen skade på flyttegodset heller. Alt i alt sitter vi igjen med et inntrykk av å gjort et en meget god handel.

Are, Skarnes, 16. okt. 2012

Kløfta til lillehammer

Meget hyggelig og fleksibel service. Innbo ble veldig bra stuet i bil og alt var helt ved levering. Alt ble lagret forsvarlig. De var veldig fleksible på lagringstid. Koster litt mer en de som ikke fremstår like seriøse og tar misstenkelig lite betalt.

, Kløfta, 21. aug. 2012

Flytting fra moss via gjøvik til bergen 15,16,eller 17 juni

Eidsiva Flyttebyrå AS var særdeles dyktige på sin leveranse og utførelse av tjenesten både før og under arbeidet. De viste godt humør, var punktlige, kompetente, ute i god tid til avtale, effektive, seriøse, lave i pris, varsomme og alt jeg ønsket for min flytting. Hadde to pålassinger, og de viste stor fleksibilitet og tålmodighet for mine mange spm på forhånd. Terningkast 6 og vil benytte meg av de videre ved neste arbeidsforflytning.

Elin, Moss, 9. aug. 2012

Totaloppdrag

Meget effektivt flyttebyrå. Godt fornøyd og ønsker alle lykke til !

Ragnar, Algarheim, 25. juli 2012

Flytting fra oslo til sunnmøre

Kjempefornøyd! Svarte på spørsmål vi hadde underveis før flytting, møtte opp til avtalt tid. Leverte etter avtale. Veldig hyggelige folk og bra pris. Anbefales!

Annett, Oslo, 7. juli 2012

Flytting enebolig fra lillehammer til bærum

Utmerket jobb! Seriøse og god kommunikasjon på forhånd. Kom på befaring for egen del uten tillegg i pris. Positive og konstruktive under flyttingen. Konkurransedyktig pris.

Thale, Lillehammer, 2. juli 2012

Fra østlandet til sunnmøre

Meget fornøyd! Vi kan trygt anbefale flyttebyrået videre. Jobben kunne ikke har blitt gjort bedre. Tusen takk!

David, Brandbu, 2. juni 2012

Flytting fra oslo til molde

Eidsiva var ikke den billigste tilbyderen, men ble valgt fordi de virket seriøse. De innfridde 100%. De stilte med lastebil (ikke en Sprinter slik mange andre foreslo) + tilhenger, noe som viste seg å være nødvendig, og to hyggelige og effektive mann. Og jikke èn eneste kommentar om at det var 4. Etg. Uten heis. Ingen skader, og levert til avtalt tid. God kommunikasjon underveis. Og prisen ble lavere enn avtalt. Takk til Frode og Michael!

Roger, Oslo, 26. april 2012

Hei Roger ! Takk for raskt oppgjør, og fantastisk fin tilbakemelding !!! Det varmer en sliten flyttemann, og jeg skal overbringe hilsen til Mikael og Frode . Takk igjen ! MVH Per !

EIDSIVA FLYTTEBYRÅ AS 27. april 2012

Flytte fra lørenskog til hamar

Vi ble veldig fornøyde med jobben som ble gjort av dette firmaet. De kom til avtalt tid, var hyggelige og utførte jobben på en meget tilfredsstillende måte.

Linda, Rasta, 5. april 2012

Flytteoppdrag fra rena,hedmark til røa,oslo

Jeg er meget fornøyd med oppdragets utførelse. Uforutsette komplikasjoner dukket selvsagt opp, men disse ble løst meget smidig. Eidsiva Transport og Flyttebyrå AS tok seg av alt, og viste meget stor evne og vilje til å skåne oss.

Ronnie, Rena, 1. jan. 2012

Flytting

Jeg er veldig fornøyd med byrået jeg leide. Utrolig kjapp flytting og veldig koselige flyttefolk. Ikke noe var ødelagt og alt kom med på flyttelasset. Vil absolutt anbefale dette firmaet på det varmeste.

Lillian, Gjøvik, 6. des. 2011

Flytting hamar - hvittingfoss

Rask tilbakemelding på forespørsel og tilbud. Hyggelig, imøtekommende og raskt utført jobb. Anbefales på det varmeste.

Jarle, Hamar, 29. mai 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Lars-Erik Sand Transport

4.5 69 evalueringerBetalt Oslo

JENSEN TRANSPORTSERVICE

4.8 35 evalueringerBetalt Skedsmokorset