Sikringen Elektrikerkjede

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Sikringen Elektrikerkjede

Hva er Sikringen?
Sikringen drives av Solar Norge AS, som har datterselskap i en rekke land, og er en av Nord-Europas ledende elektrogrossister.
Sikringen er en landsdekkende kjede av norske elentreprenører som er villig til å satse tid og ressurser på å utvikle sin kompetanse. I øyeblikket er det ca 170 medlemmer på landsbasis med i alt 2000 medarbeidere. Medlemmene bruker Sikringen-logoen ved siden av sitt firmanavn, men de bevarer sin selvstendighet som eget firma.


Du som forbruker kan føle deg trygg når du velger en elektriker fra Sikringen, og ønsker å gi deg den beste service og de beste råd. En elektriker fra Sikringen holder seg alltid oppdatert på nye produkter, energieffektive løsninger og selvsagt de elektriske forskriftene man som fagmann skal følge. Vi er ikke en kjede som har som mål og være størst. Det å være best er enkelt og greit vår målsetning.


 
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kontakt bedriften