Siste evalueringer (14)

Klargjøring til innredning av loft

Vi bestilte "klargjøring til isolering" av loftet våres som inkluderte en del gulvoppbygging, store endringer i den bærende takkonstruksjonen og montasje av tre vinduer. Vi møt to profesjonelle, effektive og gode snekkere med virkelig stort yrkesære - vi er absolut fornøyd med utførelsen! (Når en snekker prinsipielt spikrer kledningbord med hånd så har dette mye å si! ) Eneste minus var at vi ikke kunne få fastpris på arbeidet og at det i begynnelsen var en liten kommunikasjonssvikt/misforståelse (som ikke nødvendigvis er Heimtun Byggs skyld! ) om omfanget slik at prisen ble en god del høyere enn først forventet/antatt. Likevel: Her kan du få riktig god kvalitetsarbeid til en fair pris! :-).

Jörn Hänsch, 8. juli 2019

Nytt tak,alt ink.

Tipp topp, god pris, god utførelse, kjapt og ryddig. Anbefales på det varmeste.

Tom Andreas Hestås, 28. mai 2019

Tak

Ville trykke på samtlige, noe som ikke lot seg gjøre.

Torild Stensund, 28. feb. 2019

Terrassegulv og trapp i hagen av kebony.

Det var en misforståelse angående type tre som skulle benyttes men det har de ryddet opp i og antakelig er jobben gjort denne uka.

Knut S Saanum Rosenlund, 26. nov. 2018

Tak

Heimtun bygg fikset taket på en bygning med 4 leiligheter. Rask tilbakemelding på prisoverslag og god kommunikasjon underveis. God kvalitet på arbeidet, bra pris, pålitelige og effektive. Anbefales sterkt!

Hanne Daaland, 12. okt. 2018

Bygging av terrasse

Kjekk og flink.

Siri Hoven, 16. juli 2015

Takpåbygg over terasse

Heimtun Bygg AS har satt opp takoverbygg over terrasse og terrasse på vårt nybygde hus. Oppdraget ble utført innenfor tidsfristen og til avtalt pris. Arbeidet er profesjonelt utført og vi er kjempefornøyd med utførelsen av oppdraget. Vi kan gi Heimtun Bygg AS vår beste anbefaling.

Trude Ronæs, 15. mai 2015

Bygging av balkong 3x3 meter

Heimtun bygg satte opp en balkong på 3x3 meter for oss i Mandal. Arbeidet ble meget fagmessig utført til avtalt tid og pris. Vi er meget godt fornøyd med måten både tilbud og arbeide ble utført på Kan på det varmeste anbefale Heimtun Bygg.

Jan Nielsen, 2. mai 2013

Tilbygg

Heimtun Bygg AS satte opp råbygg på 18 m2 med overbygd terrasse på 35 m2. Heimtun Bygg stod for innkjøp og gjennomføring. Hele byggeprosessen ble gjennomført på en meget god måte. Arbeidet og faglige råd var meget gode. Heimtun Bygg får beste skussmål. Ove Holstangen.

Ove Holstangen, 6. aug. 2012

Utskifting av ytterkledning og etterisolering

Hans Christian Heimtun byttet ytterkledning og etterisolerte en vegg på huset vår. Han gjorde et grundig og fagmessig svært godt arbeid. Han og medhjelperen stod på til sene kveldstimer for å bli ferdig med jobben raskt. Han er ikke av de billigste, men vi valgte å betale litt ekstra for kvalitet. Kan anbefale firmaet på det varmeste.

Trond Guneriussen, 28. mai 2012

Innsetting av 4 stk nye velux takvinduer i bygård i oslo

Heimtun Bygg byttet fire Velux takvinduer i vår bygård i Oslo. De var profesjonelle i alle ledd av prosessen, og vant anbudsrunden til vårt borettslag i konkurranse med flere andre bedrifter. Konkurransedyktige på pris, enkle å kommunisere med, hyggelige og serviceinnstilte, holdt avtaler og var fleksible. Og fikk jobben gjort, veldig bra, på kortere tid enn beregnet. Heimtun Bygg får våre beste anbefalinger. - Borettslaget Kolstadgata 15B, Oslo.

Anja Emilie Kruse, 11. mai 2012

Lettvegger og hull til nytt vindu i bygg fra 1860

Hans Christian er en meget dyktig håndtverker som møter opp til avtalt tid! Prisanslagene han ga oss i forkant av byggestart var veldig gode og han er flink til å oppdatere oss som kunder underveis i prosjektet. Fakturaene fra Heimtun er detaljerte, noe som gir ytterligere trygghet. Vi er kjempefornøyde med sluttresultatet og bruker gjerne Heimtun Bygg AS!

Ola Glærum Kleppe, 27. april 2012

To innvendige vegger med skyvedører

Heimtun Bygg har laget 2 vegger med skyvedører. Vi er særdeles godt fornøyd med resultatet og prosessen. Tilbudet vi fikk var konkurransedyktig, og det er Hans Christian Heimtun selv som har gjort jobben. Arbeidet er av høy faglig kvalitet og utført med godt blikk for detaljer. Hans Christian er presis og pålitelig og har en systematisk arbeidsform. Dessuten rydder han opp/støvsuger han etter seg! Vi benytter gjerne Heimtun Bygg igjen.

Tore Vestheim, 14. mars 2012

Bytte tak på bad etter vannskade

Heimtun Bygg leverte solid arbeid. Kom til avtalt tid, og levert til avtalt pris. Vil bruke dem igjen!

Nicolai Rygh, 26. jan. 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart