Siste evalueringer (18)

Endre planløsning i 2 etasje (skråtak)

Vi benyttet Fasit Bygg AS når vi pusset opp 2. Etasje til å vurdere bæring, sette opp 2 nye lettvegger, montere 2 dører og bytte ut 2 vinduer. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført. Fasit Bygg AS er punktlige, utførte jobben til avtalt tid og pris, ryddige med fakturering, hyggelige ansatte, resultatet ble veldig bra. Vi fikk også mange gode råd og tips i forhold til den delen av oppussingen vi utfører på egenhånd. Vi er veldig fornøyd med å ha benyttet Fasit Bygg AS og vi kommer garantert til å kontakte de igjen når vi går løs på neste oppussings-prosjekt om 1-2 år. Har også anbefalt venner å benytte Fasit Bygg AS.

Thomas Hansen, 23. jan. 2019

Utetrapp til inngangsdør

Flott arbeid av solide snekkere.

Øyvind Hovden, 10. des. 2018

Bytte kledning,etterisolere,sette inn ny skyvedør,bygge ny veranda

Vi valgte i første omgang å be Fasit bygg om å etterisolere, legge på ny kledning og sette inn skyvedør. Denne jobben ble raskt utført, og resultatet står til forventningene. Snekkerne var gode til å informere underveis, og fremstår som solide og til å stole på. Jeg kommer sannsynligvis også til å be Fasit bygg til å hjelpe til med ny veranda.

Morten Andersen Nygård, 4. sep. 2018

Bygge platting

Veldig fornøyd, plattingen ble laget med stor nøyaktighet! Hyggelig og pålitelig og til avtalt pris. Anbefales!

Tove M. Kristiansen, 21. mai 2018

Oppussing av vaskerom.

Flinke karer det var topp å samarbeide med. God kvalitet på jobben som ble gjort. Storveis!

Anne Kjersti Suvdal, 6. mai 2018

Tilbygg av vindfang

Vi har fått lagt ny platting på front av huset, samt kombinert platting videre rundt til nytt vindfang på andre siden av huset. Vindfanget er også oppført av Fasit Bygg AS. I forkant og underveis, har Fasit Bygg AS levert over all forventning! De har vært tilgjengelig under hele prosjektet, og jeg vil absolutt anbefale Fasit Bygg AS for andre sine prosjekt! Takk for meget godt samarbeid, og særdeles godt utført jobb. Mvh Morten Skaar.

Morten Skaar, 10. okt. 2017

Oppussing av kjeller

Vi er svært fornøyd med jobben Fasit Bygg AS har gjort hos oss i høst/vinter. De har pusset opp to bad, totalrenovert kjelleren og laget to soverom og kjellerstue der. Vi har også fått nye rør, nye vinduer i kjeller, nye innerdører, nytt sikringsskap, ny ytterdør og ny kjellertrapp. De samarbeider med flinke folk (elektriker, rørlegger, gulvlegger, trappesnekker), og vi har hatt god kommunikasjon rundt jobben som skulle gjøres. Hyggelige folk! :).

Katrine Mossevig Saxrud, 22. april 2016

Legge shingel på 238 kvm tak

Vi er veldig fornøyde med jobben som ble gjort- Prisen som ble avtalt holdt. Framdriftsplanen ble holdt . Kort fortalt: Dette er et firma vi kan anbefale , og som vi trolig vi benytte oss av i framtida.

Britt Aspeli Sletten, 26. mars 2015

Skifte vinduer

Ryddig, punktlig og bra utført håndverk. Vi er veldig fornøyde.

Janicke Finstad, 30. okt. 2014

Oppsett av gjerde mot gangvei/sti - bolighus

Veldig fornøyd med arbeidet, fremdrift og pris.

Ronny Pedersen, 27. aug. 2014

Bygging av ca 45 kvm terasse

Fasit Bygg AS på Furnes har gjort en fin-fin jobb med å bygge terrasse for oss. Det var god kommunikasjon med håndverkeren helt fra starten, alt gikk etter planen og resultatet ble strålende.

Eva-marie Syversen, 7. aug. 2014

Hei! Takk for tilbakemeldingen !. Hvis dere trenger hjelp til håndverkertjenester i fremtiden så er det bare å ta kontakt. Forsatt god sommer. Med vennlig hilsen Fasit Bygg AS Ketil Samsing. 952 75 087

Fasit Bygg AS 7. aug. 2014

Skifte av utgangsdør m/sidevindu.

Fasitbygg AS ordnet alt fra innkjøp til montering, finish og opprydding (inkl. Bortkjøring av gammel dør). Jobben ble meget godt utført, til avtalt tidspunkt og pris. Jeg kan trygt anbefalle Fasitbygg AS til alle som skal ha utført lignende jobber. Tom Nordeng.

Tom Nordeng, 30. mai 2014

Oppføring av trapp og trappeavsats ved inngangsparti

Fasitbygg bygget blant annet en flott buet trapp, trappeavsats og satte opp rekkverk til inngangspartiet på vår enebolig. Arbeidet ble påbegynt til avtalt tid, utført raskere enn forutsatt og resultatet ble svært bra. Dette er en bedrift jeg trygt kan anbefale!

Camilla Lie, 10. april 2014

Skifte av vinduer

Arbeidet ble gjennomført som forventet.

Reidun Dybsjord, 15. mars 2014

Utskiftning av ytterdører - rekkehusborettslag,hamar

Utskiftning av ytterdører Høsten 2013 fikk borettslaget utført utskiftning av ytterdører. Borettslaget er et rekkehusborettslag på 38 enheter. Borettslaget er veldig godt fornøyd med arbeidet som ble utført. Dialogen underveis, planleggingen og utførelsen var akkurat som ønsket. Det ble avtalt oppfølging av utført arbeid og etterkontroll, noe som også var betryggende. Styret vil i fremtiden ikke nøle med å benytte firmaet igjen.

Dalsløkka Borettslag V/leder Thomas Johansen, 21. jan. 2014

Utskifting av tre stk panoramavinduer i stue.

Vi har fått hjelp av Fasit Bygg til å skifte 3 vinduer i stue og inngangsdør til vår bolig. Fasit bygg har vært en hyggelig opplevelse. De kom til avtalt tid både for befaring og til utførelse av jobben. Fasit bygg leverte et konkurransedyktig tilbud på pris i tillegg til å ha gode referanser fra andre jobber. Vi kan trygt anbefale Fasitbbygg til andre.

Arne Stramrud, 18. sep. 2013

Skifte 2 kjellervinduer

Fornøyd med arbeidet, virker å være nøyaktig og riktig det de har gjort i forhold til utgraving av to lyskasser samt skifte vinduer til godkjent rømningsvei. De leverte det vi hadde blitt enige om samt gjorde en ekstrajobb mens de var der. De arbeidet raskt og ryddet fint opp etter endt jobb.

Rita Larsen, 6. juni 2013

Påbygg

Bedriften satt opp søyler for avstiving av eksisterende tilbygg, satt opp et nytt tilbygg og skiftet ytterpanel. Konkuransedyktig pris. Effektive og nøyaktige. Vi har ingen ting å utsette på noe! Ærlige, redlige og hyggelige folk.

Elisabeth Svanåsbakken, 9. nov. 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart