Siste evalueringer (8)

Helrenovering bad og vaskerom

Var forsåvidt fornøyd med arbeidet når de var ferdige. I ettertid løsnet flisene på badegulvet. Det ble funnet fundamentale feil i utførelsen. Hele badet måtte gjøres på nytt. Firmaet slo seg konkurs og startet opp igjen. Er ikke fornøyd med det.

Tore, Kvaløysletta, 1. juni 2018

Hallo Det er veldig beklage og få høre at det er oppstått problemer med deres bad som Nordisk Øko-Bygg A/S har utført. Vi er noe undrende på hvorfor vi ikke er blitt kontaktet i forhold til denne reklamasjonen, vi viser til kontrakt der dere har nødvendig kontakt info for og kunne ta kontakt. ( Mobil nummeret er enda i bruk i det nye firmaet, for dagligleder og fagligleder)Vi ønsker om mulig , og komme i dialog med dere,

Nordisk Øko Bygg AS 4. juni 2018

Ferdigstille baderom

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Badet ble flislagt, og arbeidet ble gjennomført med høy kvalitet. Kontrakt ble skrevet på forhånd, og prisen ble som avtalt. Arbeidet tok noe lenger tid enn forventet, men det ble jobbet gjennom påske slik at badet ble ferdig like over påske. Fikk beskjed når det dukket opp noe, og jeg fikk oppdateringer fortløpende.

Ronny, Kvaløysletta, 21. april 2015

Borettslag: reparasjon av tak i 2. etg som følgeskade etter vannskade på bad i 3. etg.

Styret i Storelva borettslag er svært fornøyd med jobben som ble gjort. Det ble benyttet standardkontrakt og jobben ble startet opp og avsluttet etter avtale. På sluttregningen var materiale som ikke ble brukt trukket fra totalsum. Vi vil komme til å kontakte denne bedriften på nytt ved senere behov.

Storelva, Kvaløysletta, 18. nov. 2013

Renovering av bad

Jeg har erfaring fra byggebransjen og har pusset opp nesten hele leiligheten min selv, men da jeg kom til badet ønsket jeg ikke bare dette forskriftsmessig godkjent, men også i høy kvalitet. Jeg vil si at jeg fikk langt mer enn forventet. MEGET bra utført håndverk, utrolig serviceminded bedrift, og veldig løsnings orientert i forhold til kunde. Prisen var i mellomsjiktet, men jeg er sikker på at jeg har fått "mest for pengene". Anbefales!

Pål-Kjetil, Tromsø, 29. aug. 2013

Puss av pipe,avretting gulv

Utførte puss av pipe og avretting av gulv. Ryddig og klar avtale. Utførte jobben som avtalt og til god kvalitet. Leverte raskt og prioriterte jobben - selv om det var en liten jobb. Ryddig og pålitelig på alle punkter.

Brynhild, Tromsdalen, 17. april 2013

Reparasjon flislagt bad

Gjorde en rask og fin jobb.

Sveinn, Tromsø, 18. mars 2013

Div. bad og kjøkken

Nordisk Øko Bygg har montert baderomsmøbler og kjøkken. På forhånd fikk jeg beregnet pris for hele jobben etter grundig befaring, og den ble overholdt. Noen små hindringer underveis, men da det f. Eks viste seg at det var bestilt inn skapdører med feil mål tok bedriften denne ekstra utgiften uten noe spørsmål. Alt dette er veldig bra. På den negative siden tok jobben ganske mye lengre tid enn jeg ble forespeilet pga. Dette. Anbefales likevel!

Hilde, Tromsø, 29. okt. 2012

Åpne kjøkkenvegg

Veldig hyggelige folk. Anbefales!

Neil, Tromsø, 19. juli 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER