Siste evalueringer (16)

Ta bort mose på vei

Ryddig og etter avtale. Litt dyr men effektiv. Kommer til å bruke igjen og anbef gjerne til andre.

Rune, Oslo, 12. juni 2020

Bygge terrasse på 30 m2 og feste icopal avslutningslist på grunnmur

Vi ble lurt. Vi bestilte en skikkelig fundamentert terrasse med solid underlag og støpte betongfundamenter. De la en platting på mark uten forarbeid, "fundamentert" med noen biter av gamle hageheller lagt rett på plenen. De fjernet ikke masser, de la ikke skikkelig duk, de la ikke grus oppå duken, de skrudde terrassen i husveggen selv om de eksplisitt fikk beskjed om å ikke gjøre det, de la klissvåte terrassebord MED glipe sik at vi nå etter tørk sitter med gliper på over en cm mellom bordene. Alt var fullstendig amatørmessig. De leverte en primitiv platting på mark, helt uten forarbeid eller fundament, fullstendig under pari - og krevde deretter kvadratmeterpris for en fundamentert veranda.

Stine, Oslo, 28. mai 2020

Heving og korrigering av steinheller i hageinngang

Effektiv og ryddig, godt gjennomført. God kommunikasjon.

Ståle, Oslo, 21. nov. 2019

Levere 8 kubikk jord til vanskelig tilgjengelig sted

Det ble endel klabb og babb i forhold til adkomst for å fylle på jord, der det tilslutt ble benyttet gravemaskin. Det kan også nevnes at de i tillegg solgte de seg inn på et utvidet oppdrag med å legge steingjerde samt ferdigplen. Når det er sagt er vi godt fornøyd med resultatet på jobben som ble gjort, og de som gjorde jobben var veldig hyggelige og ordentlige. Men det kunne vært ryddigere forhold knyttet til kontrakt og betaling.

Stian, Oslo, 24. sep. 2016

Beleggningsstein,lage sti og hage

Greit utført arbeid.

Dianosh, Oslo, 17. sep. 2016

1(-2?) dags hagearbeid 18./19.juli (væravhengig)

Fikk rask henvendelse fra Gartner Konsult og nærmest umiddelbar befaring. Fleksible og løsningsorienterte, og oppstart dagen etter vi ble enige om pris. Meget grundig og godt utført arbeid, veldig fornøyd! Anbefales!

Siv, Oslo, 5. aug. 2016

Terrasseplatting på ca 30m2 ønskes bygget

Meget godt fornøyd med Gartner Konsult v/Knut Hartvig. Jobben ble gjort til rett tid, med god kvalitet, og til en ok pris. Gartner Konsult var dyrere enn de øvrige tilbyderne, men befaringen i forkant var tillitvekkende, og Hartvig kom med mange forslag til gode løsninger som vi ikke hadde tenkt på i forkant.

Bredo, Oslo, 26. juni 2016

Planere,fjerne trær legge terrasse

Gjorde en god og grundig jobb med forarbeid og anlegging av terrasse. Høy fagkompetanse.

Ann, Oslo, 1. juni 2016

Legge belegningstein,ca 28 kvm

Truls fra Gartner Konsult kom kjapt på befaring, og var hyggelig og grei og forholde seg til. GK ga hverken lavest eller høyest pris, men virket mest troverdig. Vi utvidet jobben til å omfatte naboens side også. Jobben tok noe lenger tid enn forespeilet, men det var uproblematisk for oss. Kommunikasjonen var god og resultatet ble meget bra. Noen tillegg i pris ble det grunnet noe svak spesifisering i tilbud, men alt i alt godt fornøyd. Anbefales!

Kjetil, Sofiemyr, 13. nov. 2015

Kan noen legge heller på plattingen min?

Gartner Konsult bygget en terrasse. Den ble ble spikret skjevt sammen. Jeg fikk 500 kroner i rabatt for mangelen. Jeg er ikke imponert.

Inga, Oslo, 9. sep. 2015

Skiferhellelegging av 60 m2 terrasse

Kom med gode forslag til utførelse. Gjennomførte arbeid etterplanene og kom på avtalt tid. Resultatet ble meget bra. Firmaet er til å stole på. I tillegg ble de engasjert til oppsett av støttemur 80 cm høy og 25 m lang. Den ble utført veldig bra.

Kjell, Oslo, 28. okt. 2014

Enkel belegningsstein-legging + jordfresing

Jobb: Litt enkel legging av belegningsstein og opparbeidelse av ny plen. Gartner Konsult ble valgt fordi etter at de første samtalene ble gjort til forskjellig firma skilte GK seg ut med god kunnskap og grei pris. GK holdt alle avtaler og gjorde jobben bra - gode råd fås på kjøpet. Litt uenighet om regningen/avtalen til slutt, men vi ble fort enige. Anbefales!

Stig, Oppegård, 23. sep. 2014

Stig Henriksen Takker deg for en fin anbefaling Nå er tiden inne for å plante løk. Truls Hartvig

Gartner Konsult 26. sep. 2014

Legging av heller og skifer

Vi ønsket hjelp til legging av heller og skifer, oppsetting av mur og reparasjon av en steintrapp. Gartner Konsult utførte arbeidet iht tilbud både når det gjaldt omfang og kostnad. Arbeidet ble utført raskt, og var ferdig før enn forventet. Det ble gjort noen mindre endringer og justeringer underveis uten ekstra kostnad. For oss var det en stor fordel at Gartner Konsult sto for alt av materiale og ga tips om beplantning på kjøpet. Anbefales.

Per, Sofiemyr, 16. juni 2014

I hagen vår på bogerud i oslo: ny støttemur og anleggelse av skråning med plen

Oppdraget lød: Ny mur med trapp til vår rekkehushave i Paal Bergs vei 95 på Bogerud i Oslo med istandsetting av plenen etterpå. Gartner Truls Hartvig i Gartner Konsult tok raskt kontakt. Vi fikk gode råd om utforming og valg av sten som ble lys granitt (30cmX30cmX100cm) med vakker granitt-trapp i 1,5 meters bredde i midten. På turveien nedenfor hagen vår stopper forbipasserende nå opp og gir oss komplimenter for nydelig mur og have! ANBEFALES! ! ! !

Tom, Oslo, 14. juni 2012

Anlegge hage- og uteområde

Bedriften har gjennomført jobben til avtalt tid og til avtalt pris. Noen små korrigeringer underveis, men det var aldri noen spørsmål om tillegg i prisen av den grunn.

Jon, Oslo, 4. okt. 2011

Belegningsstein,kantstein,betongplate for garasje,terrengjustering

Innehaver Truls Hartvig ga ett veldig positivt inntrykk og var lett å samarbeide med.
Jobben ble utført av polske håndtverkere jobbet effektivt og profesjonellt.
Hartvig selv ga mange gode råd og viste god innsikt. Han hadde også god forståelse for hva vi ønsket.

Resultatet er blitt nesten bedre enn forventet.

Anonym, 19. juli 2010
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

HUATORPET HÅNDVERKERTJENESTER

4.9 69 evalueringerBetalt Granli

ATLE NYGÅRD GRAVING OG TRANSPORT

4.9 39 evalueringerBetalt Årnes

Skogtroll Trefelling AS

4.9 107 evalueringer Oslo