Siste evalueringer (7)

Feil og mangler på elektrisk anlegg

Skulle ønske jeg kunne krysse av 2 punkter: 1. Kvalitet på arbeidet og 2. Fin pris. Janek er en god gammel kvalitetsbedrift. Jeg fikk besøk av en erfaren og flink elektriker, veldig hyggelig mann. Pålitelig. Han forklarte hva han gjorde underveis og prisen var fin også. Trenger jeg noe elektrisk arbeid utført igjen, vil jeg ta kontakt med Janek.

Gry Jane Eriksen, 25. feb. 2019

Overspenningsvern til sikringsskapet

Helt greit, men kom uforberedt på jobb og brukte mye tid på 2 kabler. Makan til overfakturering og lite samarbeidsvillige.

Hoa Duong, 12. aug. 2018

Montering av elskap pluss diverse.

Vi er veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort i huset vårt. Vi gikk sammen og tok en befaring og avtalte en ca pris på jobben uten og knyte oss opp mot den men lot firma jobbe etter timesats. Jobben ble utført raskt og fagmessig og regning kom på ca det som ble avtalt på forhånd slik som avtalt på befaring, pluss en ting som kom på ekstra. Helt ok firma og bruke til slik type jobb. Nytt Elskap med nye kurser og inntak.

Geir Vesthus, 9. juli 2017

Utbedring av el-anlegg

Hyggelig mann og grei pris, men alt arbeide var ikke så nøyaktig utført, og han kom og gikk litt i arbeidstiden - men fakturerte tiden han var borte. Og glemte et punkt på lista han måtte tilbake å ordne. Mulig han hadde et par dårlige dager, men jeg velger ham ikke igjen, dessverre. :-).

Katarina Magnus, 31. mai 2016

Utbedring av mangler på el.anlegg og etterkontroll.

Helt topp.

Bjørn Henrik Undrum Pettersen, 29. april 2015

Bytte en dobbel jordet stikkkontakt til en enkel

Meget enkel jobb- slett utført -satte en stikkkontakt for utebruk med lokk i en kjellerstue( fjernet riktignok lokket, men ikke pent!

Jarle Fosen, 27. mars 2015

Skru opp og koble lysarmatur på bad og div

Bra utført jobb og dokumentasjon på jobben.

Britt Benjaminsen, 23. april 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart