Siste evalueringer (14)

Totalrehab av bad 5m2

Anbefales på det sterkeste! Problemfri kommunikasjon, lett å få tak i. Helproff gjennomføring, og meget pent sluttresultat. Ferdigstilt før avtalt tid. Ingenting å klage på!

Dag, Trondheim, 1. mai 2015

Renovering av nytt bad

Veldig flinke og hyggelige håndverkere som gjorde en utmerket jobb. Superfornøyd med badet. Underveis endret vi størrelsene på badet, og det var ikke noe problem. Anbefales!

Janne, Trondheim, 9. des. 2014

Devlesvingen 3a

Snekkeren Vegard er rolig, omgjengelig og lett og samarbeide. Vi har inntrykk av at Hofstad Bygg har god erfaring og fant løsninger på det meste i vårt byggeprosjekt. Positivt at de kunne gi en fastpris.

Simon, Trondheim, 25. nov. 2014

Oppussing 2 bad i nabohus

Vi ba om å få pusset opp 2 identiske bad i tilstøtende hus. 6mnd. Etter at disse skulle vært ferdige og mange ubesvarte henvendelser senere er badene fortsatt ikke helt ferdige. Vi har opplevd forsinkelser, 'uforutsette utfordringer' oppdaget ETTER at de hadde hatt befaringen sin (som har gitt store merkostnader), mangelfullt håndverk (dårlig isolert, utett dusj, mulig manglende fall mot sluk, feil utstyrsleveranse) og mye annet. Unngå disse! !

Willem, Trondheim, 3. des. 2013

Det er levert meget godt håndtverk innenfor alle faggrupper. Finner det merkelig at påståtte feil slik som feil fall ikke er reklamert på og aldri vært framsatt mot oss. Merkostnader er ift feil/mangler med konstruksjon som ble oppdaget etter rivning og godtatt av kunde før utførsel. Mvh Roy Hofstad

Byggmester Hofstad AS 11. feb. 2014

Totalrenovering bad

Dyktige handverkere som har gjort bra grunnarbeid og med fin finish. Prismessig på linje med andre og levert etter tilbud. Har litt å hente på kommunikasjon, ofte vanskelig å få tak i de på kontoret og responderer tregt på mail. Alt i alt positivt.

Svein, Melhus, 28. aug. 2013

Oppussing av bad

Vi hadde to bad som skulle renoveres. Hofstad har ved flere anledninger glemt avtaler. Et av badene ble ferdig 1,5 uke etter tidsfrist. På det andre badet ble det ikke lagt fall. Vi har nå en klagesak gående da Hofstad ønsker å gjøre en lettvintløsning på dette. Dette til tross for at vi har poengtert at Byggforskserien sier at Hofstads løsning ikke er tilrådelig. Badene ser pene ut, men funksjonen på det ene er ikke ikke tilfredsstillende.

Rune, Trondheim, 15. aug. 2013

På dette prosjektet måtte leie inn flislegger fra annet firma. Det førte til et badegulv med feil fall. Kunden klaget saken til forbrukerådet da han ikke ville godta vår løsning på oppretting. Vi fikk fullt medhold for vår løsning. Badet har nå riktig fall. Vi benytter nå kun egne flisleggere.

Byggmester Hofstad AS 11. feb. 2014

Renovering av bad

Pent og kvalitetsmessig bra utført arbeid. Virker seriøs og proffesjonell.

Yngve, Kattem, 24. juli 2013

Pusse opp bad i blokk

Fortsatt ikke helt ferdig, den 18 juli2013, startet 24april 2013. Badet er 4 kvadrat.

Hilde, Trondheim, 18. juli 2013

Vi trenger nytt bad!

Bra jobb, vi er godt fornøyde med badet.

Lars, Trondheim, 17. juli 2013

Oppussing av bad

Proft og godt anbud. Brukte lengre tid enn avtalt. Manglende kommunikasjon under veis men dette ble veid opp av hyggelig snekker og rørlegger og flott resultat. Anbefales.

Hilde, Trondheim, 13. mai 2013

Gjøre om bad til soverom,flytte bad,oppussing av bad.

Total rehabilitering av 2 bad / flytting av ett ba (Venter på moderering) La inn prosjektet på mittanbud.no, og det omfattet å gjøre om soverom til bad, altså flytte bad med alt det fører med seg av rører og avløp etc, for så og erstatte alt rør opplegg i hus på ca 300 m2 til rør i rør system. Dette omfattet vaskerom,kjøkken,bad i 1 og 2 etasje. I tillegg ønsket vi å total renovere badet vårt i 1 etasje. Flere firma var på befaring, men ingen firma var i nærheten av å være så seriøs og detaljert på befaringsrunden som Byggmester Hofstad. Etter en hyggelig tilbudsprosess valgte vi BH. BH har meget dyktige og hyggelige ansatte/samarbedspartner, og prosjektet ble utført på avtalt tid og innenfor de avtalte rammene. BH er også meget ryddig i forhold til kontrakt, økonomi og fakturering. Badene ble meget fine, og spesielt vil jeg nevne "finish" arbeidet som flis og fugearbeidet. Flisleggerne er kunstnere, for sluttresultatet var fantastisk , rett og slett perfekt. Dette prosjektet var også mye jobb for rørlegger, og vi hadde meget trivelige rørleggere og snekkere på besøk, og de var alltid positive og gjorde en meget bra jobb. Også elektrikerne var meget hyggelig og gjorde en bra jobb. Skal du i gang med å pusse opp badet ditt så kan jeg på det varmeste anbefale Byggmester Hofstad!

Roy, Vikhammer, 21. des. 2012

Tot.rehab/utvidelse av bad

God kundekontakt og utmerket håndverk i et krevende oppdrag. Noen misforståelser underveis, men alle ble løst på en god måte. Hofstad er langt fra billigst, men du får mye for pengene. Viktig å være forberedt på: Vi ble fakturert for tilsammen 52 tilleggstimer, mange av dem for flislegging som ble mer krevende enn i tilbudet. Men alle er konkret dokumentert, og vi har ikke grunn til å klage på noen av dem. Hofstad kan trygt anbefales!

Frode, Trondheim, 19. juli 2012

Renovering av bad i trondheim

Vil anbefale Byggmester Hofstad på det varmeste til alle som vurderer å pusse opp bad eller annet. De er positive og løsningsorienterte håndverkere som utfører sitt arbeide proffesjonelt.

Bodil, Trondheim, 3. nov. 2011

Flislegging av eldre bad

.

Anonym, 11. sep. 2010
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

ZM Rør AS

4.9 256 evalueringer Flatåsen

Expertbad AS Nidarvoll Bademiljø

4.3 133 evalueringer Trondheim

Bravida Norge As,avd. Trondheim

4.7 83 evalueringer Trondheim