Siste evalueringer (43)

Sliping og lakkering av furugulv

Bra kommmunikasjon underveis. Ryddige tilbud. Utført på tid. Anbefales.

Åsmund, Halden, 31. des. 2020

Sliping av parkettgulv

Utførte jobben raskt og resultatet ble bra. De hadde gode priser og det var lett og kommunisere. Anbefales.

Karina, Halden, 9. juli 2019

Slipe 37kvm eikeparkett

Ryddig firma som stilte på kort varsel, gjorde en god jobb og var hyggelige å ha med å gjøre.

Tormod, Askim, 21. juni 2019

Sliping av gulv ca 45m2

Kom som avtalt og sto på gjennom helgen for at de skulle bli ferdig slik at de som skulle bo i huset kunne komme som planlagt.

Roger, Kråkerøy, 19. juni 2019

Sliping og lakking av parkett

Sliping og lakking av 65 kvadrat. Slipegutta var hyggelige, kom når de skulle, og leverte en veldig god jobb på gulvet. Pga en misforståelse rundt gulvlister ble det lakk på veggene, men dette ble ryddet opp i. Jeg er veldig fornøyd.

Bodil, Oslo, 28. mai 2019

Slip og lakk/oljing av parkett - ca. 90-120 kvm

God kommunikasjon, topp kvalitet til avtalt tid.

Arnt, Oslo, 24. april 2019

Slipe orginalt tregulv 50m2 og male murtak 30m2

Veldig fornøyd med sliping av gulvet. Ikke den billigste, men følte det var verdt det grunnet ganske «tungslipt» gulv.

Kristoffer, Oslo, 22. april 2019

Sliping og lakking av parkett gulv. pris

Kan annbefales. . . Stilte opp på kort varsel og gjorde en glimrende jobb. Veldig fornøyd. Sliping og lakkering av gulv. . . Male vegger. . . Tak og lister.

Inger, Sarpsborg, 2. april 2019

Pussing av ca 500 m2 gulv og maling av ca 1000 m2 vegg

Meget fornuftig pris,, ordentlig arbeid og god prosess. Leverte det de skulle.

Stig, Lysaker, 22. jan. 2019

Slipe og lakke tregulv

Alt gikk greit og resultatet ble som jeg håpet.

Jon, Gamle fredrikstad, 8. nov. 2018

Gulvsliping+ maling

Bra folk, flinke folk. God kommunikasjon. Mulig å ta en diskusjon. Gode innspill fra fagfolka for å finne praktiske og gode løsninger.

Jon, Sandvika, 29. sep. 2018

Sliping og etterbehandling av eikegulv (mosaikkparkett)

Strålende fornøyd, gulvslipergutta tilbyr god kommunikasjon, raske og presise svar, godt håndverk, ikke det rimeligste alternative men garantert av de aller beste. Perfekt resultat på slip og etterbehandling. Gode tips underveis. Anbefales.

Trond, Oslo, 27. aug. 2018

Rehabilitering av leilighet

24planketeam Johansen gjennomførte totaloppussing av leilighet for meg (unntatt bad og montering av kjøkken). Nye gulv (fliser og parkett), sparkling og maling av alle vegger, maling av alle tak, montering av lister og åpning av en vegg. Jeg er veldig fornøyd med arbeidet. Sluttresultatet er meget bra, kommunikasjonen underveis var utmerket, jeg fikk gode råd underveis og arbeidet ble gjennomført til avtalt tid. Anbefales!

Kathrine, Oslo, 15. aug. 2018

Slip og olje,samt noe reparasjon på eldre fiskebens parkett.

Fantastisk gjeng som utførte oppdraget effektivt med et særdeles flott resultat. Gulvslipergutta forstår behovet og utfører dette med største tilfredsstillelse. Jeg anbefaler de på det varmeste.

Carl, Halden, 1. aug. 2018

Eikeparkett. sår etter gammel vegg.

Topp resultat! !

Ole, Oslo, 2. april 2018

Sliping,beising og lakkering av gulv + maling vegger og tak

Jeg er superfornøyd med Lars og hans team. Resultatet ble veldig bra (sliping og lakking av gulv, nye lister, maling vegger og tak), og alt ble gjort i tidsrommet de hadde sagt, uten forsinkelser. Lars er ekstremt raskt til å svare, og er alltid veldig "på" og hyggelig. Veldig betryggende for meg som kunde. Alt ble gjort med et smil, og småjobber som kom opp underveis tok de også på seg, og ga pristilbud underveis. Bruker dem gjerne igjen! !

Rebecca, Oslo, 27. mars 2018

Totaloppussing

Meget bra jobb, seriøst , kommer med gode forslag, veldig bra kommunikasjon. Anbefales.

Anders, Oslo, 5. feb. 2018

Sliping og lakkbehandling av furugulv.

Alt var veldig bra utført. Resultatet ble bedre enn forventet!

Linda, Vesterøy, 23. juni 2017

Gulvsliping og overflatebehandling kjøkken 12 kvm

Kom til rett tid (kl 08. 00! ) og gjorde jobben som ønsket. Enkel å samarbeide med og fint utført arbeide til en god pris.

Ingeborg, Oslo, 23. mai 2017

Slipe gulv

Lars gjorde en meget pen jobb og gulvet mitt ser ut som nytt! Dialogen underveis har vært enestående. Da tenker jeg på fargevalget og diskusjon rundt det. Så var j også overrasket over hvor lite støv som ble igjen. Det gjenstår en planlagt sliping av andre rom over nyttår, noe jeg ser frem til iom at den første jobben ble meget vellykket. MITT FIRMA kan anbefales på det sterkeste!

Will, Kråkerøy, 8. des. 2016

Gulvsliping av 39 m2 leilighet

Veldig fornøyd med arbeidet utført av Lars. Gulvene ble slik som forventet og avtalt på forhånd. Kan anbefales på det varmeste.

Kristine, Oslo, 30. nov. 2016

Sliping av gammelt tre gulv

Veldig godt fornøyd med Lars , han utførte jobben kjempebra . Gulvene ble akkurat slik vi ble enige om . Flink og hyggelig kar. Anbefaler på det sterkeste.

Linda, Oslo, 8. okt. 2016

Sliping og lakkering av eikeparkett

Overholdt avtalt tidsfrist og resultatet ble veldig bra. Rimelig pris.

Henrik, Asker, 26. aug. 2016

Sliping av gulv,ca. 30m2

Raskt svar, kom til riktig tid, fint arbeid.

Daniel, Oslo, 9. aug. 2016

Sliping og lakkering av gulv

Meget godt fornøyd med Gulvslipergutta og jeg kan ikke gjøre annet enn å gi mine beste anbefalinger. + God kommunikasjon + Profesjonelt utført arbeid og et strålende resultat + Svært imøtekommende og fleksibel + Godt humør på vedkommende som utførte arbeidet Gulvslipergutta er et selskap du kan stole 100% på.

Michael, Oslo, 8. april 2016

40 kvm

Fornøyd med jobben som ble gjort. God kommunikasjon gjennom hele prosessen.

Morten, Oslo, 9. des. 2015

Sliping av gulv

Veldig fornøyd med resultatet. Punktlig og effektivt.

Mergim, Sellebakk, 25. nov. 2015

Utbedring av misfarging parkett på trapperepos,snarest mulig.

Liten jobb, utført kjapt og etter avtale.

Jørgen, Oslo, 9. okt. 2015

Sliping og luting av parkett

Kjapt levert, bra resultat, bra pris og hyggelige gutter!

Julie, Oslo, 2. sep. 2013

Sliping av gulv.

Veldig fornøyd med arbeid og alle avtaler ble holdt. Prisen var som avtalt og jeg anbefaler gjerne firmaet til andre.

Frank, Fredrikstad, 12. aug. 2013

Sliping og lakking av furugulv.

Gutta fra GULVSLIPERGUTTA / Mitt Firma Limited gjorde en sinnsykt bra jobb med gulvet våres. De kom til avtalt tid og utførte arbeidet til avtalt pris. Selv når vi fikk feil produkt fra Flügger så rettet de opp feilen selv om det ikke var deres feil. Det er en type service en aldri ville fått andre plasser. Anbefales på det sterkeste. . Tusen takk Lars & Lars. .

Emil, Yven, 9. juli 2013

Sliping av parkettgulv

Meget fornøyd med jobben ! Tydelig svar på min forespørsel, gode referanser fra før. Møtte som avtalt og gjorde jobben innen avtalt tid, helt uten at jeg møtte gutta. Og det til en fornuftig pris. Gulvslipergutta forsto mitt ønske om et hvitlasert, matt lakkert gulv, og resultatet ble nydelig. Eneste jeg kunne ønsket annerledes, var mer kommunikasjon om ett gulv som ikke kunne slipes/behandles. Men totalt sett imponerende effektivt !

Solveig, Oslo, 25. april 2013

Gulvsliping tregulv

Godt fornøyd med punktlighet, kommunikasjon og generell serviceinnstilling. Arbeidet ble raskt og effektivt utført. Ikke helt fornøyd med resultatet på et mindre parti av gulvet. Tok dette opp med firmaet som beklaget dette og umiddelbart tilbød meg et prisavslag som jeg var fornøyd med. Vi ville ha brukt dette firmaet også ved en senere anledning.

Lars, Oslo, 19. april 2013

Slipping / lakkering av gulv

Har fått nye gulver ! ! Alt meget godt gjennomført. Anbefales :)).

Nazira, Gressvik, 27. mars 2013

Maling av innendørs trapp

Vi leide inn Gulvslipergutta til å male en sliten tretrapp. Det var god kontakt i forkant av jobben og malerne møtte til fastsatt tid. Jobben ble utført til prisen vi var blitt enig om og til avtalt fremdrift. Pålitelig og grei å samarbeide med. Det var en del "små-slurv", men etter sms-kontakt med maleren kom han tilbake og rettet opp mesteparten. I forhold til utgangspunktet for jobben ble sluttresultatet helt ok, ikke fremragende.

Merete, Oslo, 21. mars 2013

Da vi priset jobben så fikk vi forespeilet noe helt annet enn det som var realiteten,dette sa jeg med engang jeg kom første dagen. Jeg sa at denne trappen trengte en total sliping for at det skulle bli et100%resultat,prisen ville doble seg og vi kunne ikke holde tidsskjema.Da ga dere likevel beskjed om at vi skulle gjøre dette på den billigste måten å derav ikke 100%resultat.Du sier"småslurv"DET ER HELT NORMALT AT DET NOEN GANGER TRENGS FLEKKING

24PLANKETEAM JOHANSEN 21. mars 2013

Parkettsliping

Et meget resultatorientert og hyggelig firma fra første kontakt til jobben var fullført. Ble meget overrasket over hvor flott resultatet ble. Prisen var ihh. Til tilbudet. Disse gutta anbefales på det varmeste.

Finn, Ås, 16. sep. 2012

Slip,puss,beis og lakk av gulv

Anbefales! Kom som avtalt og gjorde en veldig god jobb til avtalt pris.

Kjetil, Oslo, 10. sep. 2012

50kvm gulvsliping

Jeg engasjerte Lars Johansen og hans Mitt Firma for å "restaurere" 50 kvm tregulv fra 1940-årene. Gulvene hadde original lakk og fastlimt belegg av alle tenkelige typer i flere lag. Det så aldeles jævlig ut, og værre ble det etterhvert som man kom nedover i lagene. Lars Johansen opptrer som håndverkere skal: Det gis et konkurransedyktig tilbud en legmann forstår og kan forholde seg til, man møtes og kommuniserer om oppdraget og forskjellige alternativer, blir enige, og han oppfyller sin del av avtalen som er inngått på en ordentlig måte. Etter sliping og lakkering ble gulvet som det antagelig så ut for 60-år siden: Aldeles nydelig. Lars Johansen og hans Mitt Firma får min beste anbefaling for gulvsliping. Besøk nettsiden: http://www. Mittfirma. Net/.

Knut, Oslo, 11. juli 2012

Sliping og oljing av gulv.

Jobben ble utført, men firmaet måtte tilbake etter klage på at gulvet ikke sto til forventningene. Klage ble mottatt og rettet opp umiddelbart. Veldig bra.

Sigmund, Vestby, 27. sep. 2011

Gulvet trengte 1 ekstra strøk lakk. Dette er noe som er helt normalt at man noen ganger må pusse gulvet og lakkere 1 siste gang. Takker for oppdraget!

24PLANKETEAM JOHANSEN 10. feb. 2013

Sliping av gulv/parkett

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Kom til avtalt tid og gulvet ble kjempefint :-)) Anbefales!

Mary-Ann, Slattum, 8. juni 2011

Gulvsliping av 12 kvm furugulv

Arbeidet ble raskt utført til avtalt pris. Resultatet ble meget bra. Et seriøst firma som kan anbefales til alle.

Rune, Gressvik, 29. mai 2011

Sliping av furugulv

Jeg har et furugulv fra 1959 med smale gulvplanker i heltre. Jeg synes det er sjarmfullt og foretrekker et slikt gulv over moderne parkett. Gulvet var dessverre lutet på dårlig vis for lenge siden og ikke vedlikeholdt på mange år. Det så rett og slett forferdelig ut da jeg flyttet inn for en uke siden. Jeg valgte gulvsliping med tre lag lakk og hvitpigment i lakken. Resultatet ble førsteklasses og prisen på ferdig utført jobb ble billigere enn om jeg skulle kjøpt moderne "klikk-parkett" og gjort hele jobben selv. Både tak og vegger var nymalte et døgn før gulvslipingen og det finnes ikke antydning til støv i malingen (ikke oljemaling, så klart). Jeg hadde ikke møblert enda, så jeg fjernet gulvlistene for best mulig resultat. Det kan anbefales hvis mulig, men der jeg ikke fikk fjernet listene har sliperen gjort en fabelaktig jobb med å komme inntil. Man må se godt etter for å skimte det gamle gulvet helt innerst ved listen. Jeg opplevde god og rask kommunikasjon med bedriften gjennom mittanbud.no. De var aldri vanskelige å få tak på og svarte raskt på mine mange spørsmål underveis i planleggingen. Bedriften møtte opp som avtalt og utførte jobben til avtalt tid og pris. Det var en hyggelig og profesjonell fagperson som møtte opp for å utføre jobben. Sluttresultatet er førsteklasses, og jeg er veldig glad for at jeg valgte dette alternativet. Enklere prosess og bedre resultat kunne jeg ikke drømt om, jeg har fått et "nytt" gulv til lavere pris enn å kjøpe parkett, og uten å løfte en finger! Topp karakter!

Audun, Halden, 21. mars 2011

Gulvsliping og -legging

Helt grei pris og arbeid. De kom når de sa de skulle og leverte etter spesifikasjon.

Anonym, 2. aug. 2010
Vis flere evalueringer

Kart

Kart