Siste evalueringer (19)

Rehabilitering av bad,vaskerom,kjøkken og spisestue

Vi anbefaler LNT på det aller sterkeste! Våren 2018 totalrenoverte de to bad, kjøkken, spisestue, bygde ny yttervegg og monterte utvendig foldedør. De ga det beste pristilbudet og den mest komplette beskrivelsen. Tilleggene ble defor ikke så mange. Arbeidet ble fullført før avtalt frist. Det var god kommunikasjon og en tillitsvekkende tone. Lnt har høy håndtverksmessig kompetanse, og vi følte oss trygge på at alt ble gjort forskriftsmessig.

Ingrid Rekaa Nilssen, 6. juli 2018

Etablering av sluk i sokkel,røropplegg til vask/dusj/wc og legging av gulv

Jobben som ble gjort var bra. Ble ei feil underveis, men etter dialog med LNT bygg ble dette ordnet opp i. Tar dessverre litt tid å få dokumentasjon på våtromsarbeidet som er gjort. Har purret på dette mange ganger.

Espen Kalkvik, 28. juni 2018

Renovering bad

Vi har totalrenovert badet med god hjelp fra LNT Bygg i Trondheim. Folk kom til tiden, arbeidet ble dyktig utført og vi sto fritt til å velge egne løsninger og endre småting underveis uten endring i avtalt pris. Nå som badet endelig er ferdig er vi meget fornøyd!

Lars H Nordby, 4. feb. 2018

Totalrenovering og utvidelse av bad

Vi har renovert bad. Undersøkte med flere firmaer, men vi valgte til slutt LNT Bygg & Eiendom. Vi er veldig fornøyde med resultatet, de var punktlige og kom til den tiden som var avtalt, og ble ferdige innen tidsfristen. Veldig pent arbeid som ble utført. Arbeiderne ryddet opp etter seg ved dagens slutt. Vi kan trygt anbefale LNT Bygg og Eiendom.

Per Kristian Refseth, 7. juli 2017

Totalrenovering bad

De gjorde en meget bra jobb til en rimelig pris, og dialogen med daglig leder underveis var enestående. En veldig seriøs bedrift som anbefales til andre som skal gjennomføre samme type arbeid. Det oppstod et par misforståelser underveis, men dette ble rettet opp i umiddelbart på en ryddig og profesjonell måte.

John Egil Aae, 14. feb. 2017

Oppussing av trapperom mm.

Begynte forespørsel som kun en tenkt jobb på oppussing av trapperom og skifte av trapp. LNT Bygg og Eiendom kom med gode forslag og utarbeidet visuelle 3D-tegninger av hvordan vi kunne løse oppdraget. Jobben ble utvidet til å renovere hele 1. Og 2. Etasje. Arbeidet ble utført ekstremt profesjonelt og til avtalt tidspunkt. Finish og øye for detaljer fra planlegging til utførelse var meget bra. Anbefales på det sterkeste !

Thor Kvam, 20. april 2015

Etablering av nytt bad + div arbeider

Vi brukte LNT-bygg til etablering av nytt bad i tidligere vaskerom. Bra pris, fantastisk flinke flisleggere, nøye med forskrifter og få alt rett og tett, ordnete forhold med kontrakt og tegninger. Løsningene jeg ønsket var nokså kompliserte med flytting av vegger og flere nisjer. Sluttresultatet veldig, veldig bra. Et par misforståelser underveis, men det er uunngåelig når det blir såpass komplisert. Entusiastisk og nøyaktig rørlegger. Anbefales.

Tone Lundeby, 16. feb. 2015

Renovering av bad

Renoveringen ble utført i henhold til tidsplan og pris, til tross for tidspress inn mot juleferie. Meget godt utført håndtverk på snekkerarbeid, rørlegging og flislegging. God kommunikasjon med byggeleder, raske tilbakemelding om evt. Endringer og problemer. Tok seg alltid tid til å dobbeltsjekke plassering av stikk, møbler ol. Gjennom dialog med undertegnede. Vil absolutt anbefale LNT Bygg og Eiendom videre til lignende prosjekt.

Marius Andre Hafstad Ahlquist, 15. des. 2014

Oppussing av bad

Vi valgte LNT til totalrenovering av vårt bad. De gjorde en veldig god jobb og utførte arbeidet raskere enn avtalt. Dyktige medarbeidere gjorde både planlegging og gjennomføring av oppussing til en veldig god opplevelse.

Ingeborg Grønning, 10. des. 2014

Renovering av bad

Fikk fort tilbakemelding på pris og en svært god gjennomgang om hvordan arbeidet skulle utføres. Hadde med dyktige fagfolk som kom med gode og konstruktive løsninger til renoveringen. Arbeidet er utført til vår fulle tilfredshet. Alt er gjennomført i henhold til avtaler som er gjort på forhånd. Dyktige håndverkere, spesielt flisleggeren gjorde et flott arbeid. Vi anbefaler gjerne LNT Bygg til andre. Stein og Trude Nilsen.

Stein Nilsen, 24. sep. 2014

Rehabilitering av bad

Jobben ble utført til avtalt tid og til avtalt pris. Det ferdige badet ble veldig fint og vi er fornøyde. Veldig bra oppfølging underveis under hele prosessen. Hvordan badet er bygget er dokumentert gjennom bilder av hele byggeprosessen. Kan trygt anbefale LNT Bygg og Eiendom til rehabilitering av bad.

Stein Kristian Kleveland, 30. mars 2014

Renovering av tak

Vi valgte LNT Bygg og Eiendom til å renovere vårt tak ifm vannskade fordi bedriften kunne starte på denne jobben umiddelbart. Arbeidet ble godt utført, og ferdigstilt til avtalt pris og tid. Endringer i arbeidsomfang underveis ble håndtert profesjonelt og greit.

Knut Hundstad, 1. mars 2014

Skal pusse opp kjøkken

Våre erfaringer med LNT er meget gode. Med totalansvaret renoverte de vårt kjøkken på fantastiske 16 dager (bygg, kjøkken, el og rør). Ved å velge LNT får dere en oppfølging utenom det vanlige, faktisk langt mer enn hva vi forventet. De leverer på avtalt tid, er svært tilgjengelige, fleksible og utøver et godt faglig håndtverk. Kjøkken bestilt av Nabilas kitchen & interior. Leveringstid 3 uker. Hun er faglig dyktig og meget god service. Anbefales.

Hans Petter Wollebæk, 15. jan. 2014

Lekkasje bad

Veldig bra oppfølging hele veien :).

Heidi Sivertsen, 29. nov. 2013

Oppussing bad

Jeg valgte LNT Bygg til totalrehabilitering av et bad for den kvaliteten de tilbød å kunne levere. Jobben ble utført som en totalentreprise. Håndverkere og arbeidene ble koordinert smertefritt uten behov for purring eller oppfølging. Jobben ble levert til den kvaliteten og prisen som avtalt. Noen tilleggsarbeider ble utført og håndtert på en ryddig og profesjonell måte. LNT Bygg er et seriøst og dyktig firma som tar sine kunder på alvor.

Neil Van Est, 29. jan. 2013

Nytt tak

LNT Bygg var effektive og dyktige; leveransen ble utført til avtalt tid og til avtalt pris. Ett mindre avvik ift oppdragsbeskrivelsen ble oppdaget av bedriften, oppfølging mot meg som kunde ble håndtert ryddig og profesjonelt. Kan trygt anbefale LNT Bygg til andre.

Tor-ivar Hals, 27. mai 2012

Pusse opp bad!

LNT bygg og eiendom utførte en totaslrenovering av vårt bad og organiserte hele prosjektet sammen med sin rørlegger og elektriker. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris av trivelige og arbeidsomme håndtverkere, Vi er veldig fornøyd med utført arbeid og gir dem våre beste anbefalinger!

Øystein, 30. mars 2012

Legge decra tak

LNT Bygg og Eiendom ble valgt til jobben etter en befaring og anbud. Jobben ble utført til avtalt tid og pris. Jeg er meget godt fornøyd med jobben som LNT Bygg og Eiendom har utført i forbindelse med skifting av decra-taket. Håndverkerne var fra Litauen, men hadde ikke noe problemer med kommunikasjonen. Anbefaler LNT Bygg og Eiendom hvis dere skal ha noe utført.

Tor Gunnar Aagesen Høilo, 31. okt. 2011

Nytt gulv i sokkelleilighet

Jeg fikk lagt nytt gulv på soverommet i sokkelleiligheten min. Arbeidet gikk ut på å legge fuktsperre, isolasjon og avretningsmasse. LNT Bygg og Eiendom fremstod som en seriøs og flink aktør. Jobben ble utført som avtalt på pris, kvalitet og tidsbruk. Jeg har ingenting å utsette på arbeidet og er fornøyd med et godt utført oppdrag!

Anonym, 15. des. 2010
Vis flere evalueringer

Kart

Kart