LNT BYGG & EIENDOM AS

4.5 (31 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

LNT BYGG & EIENDOM AS

Vi er en kostnadseffektiv totalentreprenør som leverer alt fra A-Å i store og små byggeprosjekter i Trondheim. En av styrkene våre er at vi utfører alt fra søknadsprosess, prosjektering og selve utførelsen med egne ansatte. Noe som reduserer din risiko og kostnader, samt vi sikrer en leveranse til deg av høy kvalitet

Vi har høy yrkesstolthet og sterkt fokus på kvalitet i vårt arbeid. Vi gjør alt for at våre kunder skal være fornøyde! Derfor er vi også veldig opptatt av riktig kompetanse på våre ansatte.Vi utfører tilbygg, rehabilitering, bruksendringer av for eksempelvis kjellere og loft, grunnarbeid, murarbeid, bad/våtrom, taktekking, fornyelser av fasader, konsulent-tjenester innen arkitektur og last dimensjonering er bare noe av det vi tilbyr. Vi utfører jobb til avtalt pris, tid og kvalitet.
LNT Bygg har eksistert siden 2009 ( fusjonert i 2016), vi har utført mange spennende og utfordrende oppdrager.
Vår stab (siv. ing., interiørdesigner, tømrere, flislegger, murer, maler, rørlegger, graver) og tett samarbeid med vår elektro partner består av kvalifiserte og effektive fagfolk som er klare til å utføre en god jobb for deg.

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften