Agder Tak AS

4.9 (11 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

Agder Tak AS

Agder Tak AS ble stiftet av Jim Roger Pettersen i 2005. Agder Tak har 7 ansatte, og i tillegg leies det inn underleverandører i høysesongen.
Vi er sørlandets største taklegger! Som spesilist på på omlegging av tak og eget blikkenslagerarbeid har vi i løpet av de siste 5 årene skiftet over 300 tak!
Vi tilbyr komplett Tak til Fast Pris!

Bedriften har besøksadresse hos Carlsen Fritzøe i Vågsbygd 2:etg v/ takutstillingen.

Nytt tak ? Ta kontakt for gratis takbefaring på mob.90553061 eller agdertak.no.


Vårt mål

Vi ønsker at kundene våre skal oppfatte oss som tak- og fasadespesialisten på Sørlandet. Varemerket vårt er faglig dyktighet og effektivitet. Agder Tak skal være et naturlig førstevalg for de som ønsker å skifte tak eller rehabilitere fasaden. Vi legger stor vekt på at produktene vi leverer skal skape trygghet og merverdi for kundene. En betydelig del av oppdragene får vi gjennom referanser og kunder som har anbefalt oss. Vårt kvalitetsarbeid via fornøyde kunder blir derfor vår beste markedsføring.

Vårt langsiktige mål er å bygge en virksomhet for fremtiden, som har fokus på sunn drift og konkurransedyktige priser. Vi skal alltid være tilgjengelig for kunden under arbeidsprosessen, og vi skal levere til avtalt tid og pris.

Vår forretningsadresse er i Vennesla, men vi jobber ut i fra vårt kontor og vår takutstilling i 2 etg. hos Carlsen Fritzøe i Vågsbygd, Kristiansand.


Velkommen!

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften