Siste evalueringer (27)

Montering av platetopp

Jeg søkte etter snekker til å montere platetopp. Jeg fikk mange svar men valgte Viggo Visser som gjorde en veldig god jobb! Fleksibel, lett å avtale med, kjapp respons, god pris, upåklagelig jobb, og ikke minst: Han er veldig hyggelig! Jeg tar garantert kontakt med Viggo Visser neste gang jeg må ha en snekkerjobb gjort! Anbefales!

Kristine, Oslo, 5. mars 2013

Bytte av to dører

Viggo Visser gjorde en meget god jobb. Han er attpåtil en meget hyggelig kar. Arbeidet ble utført til avtalt pris og tid.

Johnar, Oslo, 5. feb. 2013

Noe smålisting,dørterskel,avtrekk kjøkkenvifte

Jeg var veldig godt fornøyd med arbeidet Viggo Visser utførte hos meg. Han var både flink og rask. Jeg vil ta kontakt med han neste gang jeg skal ha utført noe arbeid hos meg og jeg kan trygt anbefale han til venner og bekjente.

Anne, Oslo, 31. jan. 2013

Tusen takk Anne :-)

Viggo Visser 1. feb. 2013

Lite oppdrag - delvis fjerning av lettvegg soverom + montering av skyvedør

Som så mange andre, vi er veldig fornøyd med jobben han gjorde hos oss og er allerede igang med å avtale neste. Uttrolig flink på alle områder, bedre kan det ikke bli. Anbefales på det varmeste !

Hans, Oslo, 5. nov. 2012

Montere induksjonsplate ( koketopp )

Ny leilighet hvor platetopp skulle monteres i benkeplate av eik, kunne kanskje gjort jobben selv men ikke noe særlig å bomme på utskjæring derfor la jeg ut på mitt anbud, fikk fort mange tilbud til forskjellige priser. Men Viggo Visser kom med tilbud om rask montering og en god pris, han ga et godt inntrykk helt fra starten og levde opp til det når han kom dagen etter og gjorde jobben på en profesjonell måte. Han får de beste anbefalinger :).

Eirik, Oslo, 5. okt. 2012

Pusse opp soverom - legge panel + liste

Jobben gikk ut på og legge panelplater og lister på soverom. Jeg fikk 10 svar,og valgte ut Viggo fordi han virket veldig seriøs og hadde svært gode referanser. Det har jeg ikke angret på, er kjempegodt fornøyd med jobben han utførte til en helt grei pris. Han jobbet raskt og effektivt,og med stor nøyaktighet. Han holdt også avtaler ,og er i tillegg en veldig hyggelig fyr. Jeg kommer garantert til å bruke han igjen,hvis han blir ledig da.

Karin, Oslo, 6. aug. 2012

Utskifting av vinduer/balkongdør og bytting av kjøkkenbenk.

Befaringen av jobben gav et meget godt inntrykk! Jobben tok noe lengre tid en antatt pga. Feil bestilling av balkongdør. Prisen var midt på treet av 12 anbud og resultatet var verdt det! Trivelig og lett og like. Kan absolutt anbefales videre! Blir og bruke Viggo neste gang jeg trenger en håndverker! Thumbs up c";).

Lillian, Oslo, 17. juli 2012

Veranda dør med trapp til terasse på hytte

Fikk bygd terrasse på drøye 30m2 . Skåret ut i vegg og satt inn veranda dør . Fra første møte ved befaring av prosjektet , og kommunikasjonen frem til bygge start var veldig god . Ryddig gutt som holdt javn oppdatering under bygge prosessen . Gennomført og presis finish på arbeidet . Og en bra pris på tilbudet . Som kom bedere ut en først anntatt . Ikke tvil om hvilken snekker som blir ringt til ,ved neste prosjekt på hytta . Absolutt å anbefale.

Bernt, Feiring, 2. juli 2012

Bygge bod på utsiden av garasje

Fikk mange tilbud på jobben , valget falt på Viggo fordi han gjorde han et godt inntrykk under befaring, og samtidig leverte det beste tilbudet. Utførte jobben til en pris under estimat, og resultatet er MEGET bra. Ryddet alltid etter seg. Ekstra honnør til Viggo som til tross for at vi ikke maste, og han hadde mye å gjøre ferdigstilte jobben raskt. Visser bygg anbefales på det varmeste !

Eivind, Skedsmokorset, 18. juni 2012

Skifte vinduer

Kjempefornøyd med jobben han gjorde og ikke minst at han gjorde jobben til avtalt pris. Kan bare anbefales og vi bruker han gjerne igjen ved en senere anledning.

Connie, Blaker, 11. juni 2012

Utskifting av vinduer

Vi skulle skifte noen vinduer i sameiet, og fikk mange svar. Valget falt på Visser Bygg Ltd. Han var ikke billigst og heller ikke dyrest. Ved kontraktskriving, antydet Visser at vinduene ville bli levert om ca 5 uker. Vinduene kom på dagen 5 uker etter. Visser var rask, flink og hyggelig, og gjorde pent arbeid. 5 stjerners! ! Vi anbefaler han, og vi kommer til å bruke han igjen senere! Myra boligsameie, Ski v/ Inger E. Værnes.

Inger, Ski, 2. mai 2012

Skifte dør,tak og gulvlister + male

Strålende utført! Viggo gjorde jobben innenfor estimert tidsramme og var utrolig dyktig og nøye - og i tillegg rask til å jobbe. Kan absolutt anbefales på det varmeste og jeg kommer til å benytte han igjen.

Mette, Oslo, 29. april 2012

Montering av platetopp i ny benkeplate

Det var ikke så store jobben jeg skulle ha gjort; kun montering av en platetopp i en ny benkeplate. Viggo Visser tok jobben ; kom som avtalt og med kjempegod kommunikasjon på forhånd. Usedvanlig trivelig kar som både var flink og høflig. Trenger man en håndverker til å stole på selv om jobben ikke er så stor så kan jeg trygt anbefale Viggo!

Tom, Oslo, 27. april 2012

Terrassegulv

Viggo gjorde en veldig bra jobb. Han var nøye og overholdt alltid avtaler. Det gjorde jo heller ingen ting at han i tillegg var hyggelig å prate med.

Torbjørn, Oslo, 23. april 2012

Legge tregulv på balkong 7m2

Strålende fornøyd! Jobben utført som avtalt, raskt, effektivt og hyggelig. Jeg fikk til og med hjelp med lister samme dag. Eneste jeg er litt skuffet over er at det ikke fulgte sol og varme med terrassegulvet. Kommer til å ringe neste gang jeg trenger en snekker!

Tonje, Oslo, 22. april 2012

Ferdigstillelse av område rundt kjøkken.

Jobben ble gjort med med høy kvalitet og til avtalt pris. Meget fornøyd.

Espen, Oslo, 11. april 2012

Flytte vegg for å få større garderobe

Viggo hadde mulighet til å jobbe på kveldstid, noe som passet veldig bra for oss. Vi er fornøyde med både arbeidet som ble utført og prisen. Vi bruker ham gjerne igjen ved en senere anledning.

Christine, Lillestrøm, 9. april 2012

Bytte lister interiørt

Visser Bygg møtte opp til avtalt tid for befaring. Etter å sett igjennom anbudene vi mottok, løsninger som ble lagt frem og inntrykk errer befaringene, valgte vi Viggo. Det angrer vi definitivt ikke på! Viggo møtte opp til avtalt tid med det han trengte. Jobben ble utført nøyaktig og hurtig og resultatet ble veldig bra. Viggo var veldig service innstillt, positiv og høflig. Vi kommer garantert til å bruke Viggo igjen.

Kim, Oslo, 6. april 2012

Utskiftning av baderomsdør

Fantastisk jobb. Bor i en gammel leilighet med litt ukurante mål, men døren ble skiftet både kjapt, pent og rimelig. Veldig fornøyd og anbefaler firma gjerne videre.

Hege, Oslo, 27. mars 2012

Lister på soverom

Fantastisk! Jeg er så glad jeg valgte Visser Bygg. Kjempe rask, veldig flink og til en god pris. Anbefales på det sterkeste, og skal absolutt ringe igjen hvis jeg trenger en snekker.

A., Oslo, 27. mars 2012

Tette en dør

Fint utført jobb og pålitlig :).

Johanna, Oslo, 20. mars 2012

Sette opp lister i leilighet

Er utrolig glad for at jeg valgte Viggo til den jobben! Han er hyggelig, pålitelig og en veldig dyktig snekker, da det også ble en mye større jobb enn jeg trodde, veldig mye "pirkearbeid", men han kom opp med nye løsninger og gode ideer, og det ble et kjempebra resultat! Fikk en bra pris og kunne ikke fått en bedre håndtverker, og vil absolutt anbefale han på det varmeste til alle! Ingen tvil om at han kan faget sitt og ville brukt han igjen=).

Elisabeth, Oslo, 7. mars 2012

Utforing av vindu

Vil rekommomendere dette firaet på det varmeste. God kvalitet, oppfølging og hyggelig pris. Jeg er kjempefornøyd med jobben de utførte for meg.

Roar, Oslo, 21. jan. 2012

Legging av parkett

Parkettlegging : Veldig fornøyd med resultatet - kjapp,effektiv og hyggelig snekker som gjerne anbefales. Ok pris også. Godt å vite om en flink håndverker man evt kan spørre igjen. . .

Hege, Slattum, 20. jan. 2012

Listing av hulkil taklister på loft

Bra gjennomført arbeid til avtalt tid og pris. Kan anbefales. Hein, Rælingen.

Hein, Rælingen, 7. jan. 2012

Fore ut og sette på gerikter

Dyktig og pliktoppfyllende snekker som gjorde en meget god jobb. Han var effektiv, men nøye. Vi ønsker å benytte oss av han også neste gang vi trenger snekker. Kan absolutt anbefales.

Jan, Oslo, 7. jan. 2012

Nytt tak og gulv i stua

Utrolig bra utført jobb! ! Rask, professionell, hyggelig, nøyaktig og fantastisk flink. . . . Var både rimelig og bra i forhold til alle tidligere håndtverker-erfaringer. Er virkelig til å stole på. Kommer til avtalt tid. Jobber raskt og effektivt. Ingen problemer overhodet :-) Kan anbefales på det varmeste. . . Alt ble som avtalt. Kom til og med med forslag som vi ikke hadde tenkt på! Til å med kona var strålende fornøyd og det er skjeldent ! !

Stål, Stathelle, 2. jan. 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Svein Løkenflaen Rørleggerservice AS

4.9 732 evalueringer Oslo

Proff Rørlegger AS

4.5 655 evalueringer Oslo

Oslo Rørservice AS

4.9 346 evalueringer Oslo