Siste evalueringer (27)

Hage

Her burde det ha vært muligheter for å krysse av flere punkter. Jeg kan si at jeg er meget fornøyd på alle punktene. Anbefaler GM graveservice, de har utført en fantastisk god jobb hos oss med drenering og planering av tomten, de har også laget parkeringsplass for 4 biler. Trivelige ansatte!

Lucy, Tiller, 15. mai 2021

Grave grøft for å lede vann og grave ned drensrør

Johan og Espen i GM Graveservice AS har utført denne og flere jobber hos oss. Vi er veldig fornøyd med jobbene og også kommunikasjonen under veis. Jeg anbefaler disse gutta.

Martin, Ranheim, 15. mai 2020

Drenering

De var proffe og gjorde det vi avtalte. Anbefales.

Trine, Heimdal, 27. sep. 2019

Drenering og isolering av kjeller under tomannsbolig,ca. 40 løpemeter

GM graveservice drenerte rundt vår tomannsbolig høsten 2018. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Uhell med vannledningen undervegs ble løst effektivt, og kommunikasjonen rundt hele oppdraget var god. Dreneringen er svært effektiv, kjelleren er merkbart tørrere, og vi kunne se hvordan dreneringen fungerte utendørs når det falt våt snø i vinter. GM graveservice var også behjelpelige med å skaffe gruslass og pusse opp etter dreneringen. Anbefales!

Ingrid, Trondheim, 22. april 2019

Drenering enebolig

Fleksible og (utover det jeg kan om drenering) flinke folk. Jobben gikk ut på å drenere en enebolig, og å ta bort masse for å planere tomt. Vi er godt fornøyd med resultatet.

Kjersti, Trondheim, 18. april 2019

Drenering av en liten enebolig.

Måtte påpeke ting til de for at jobben skulle utføres riktig.

Ove, Trondheim, 5. feb. 2018

Trenger fyllmasse

Gjorde utgravingen raskt og etter avtale. Svært lett å samarbeide med! Anbefales.

Jostein, Trondheim, 18. juni 2017

Graving og bortkjøring

Kjempe service. Kjapp til å grave og ryddet opp etter seg.

Roger, Flatåsen, 11. juni 2017

Drenering trapp veranda

Det tok litt tid med venting før GM fikk tid til til å utføre jobben hos oss, men når de kom ble jobben utført effektivt og bra til en grei pris. God service.

Piia, Kvål, 11. des. 2016

Drenering langs vegg ca 8 meter

Levert som avtalt, rask og grei pris. Anbefales.

Bertil, Trondheim, 29. okt. 2016

Drenering

Reale folk og godt utført arbeid.

Bernt, Hommelvik, 17. juni 2016

Utgraving og etterfylling av masse

Brukte GM Graveservice AS på utgraving og oppbygging av vei, planering av hage, leveranse av matjord og grus samt grunnarbeide til garasje. Leverte alt i henhold til avtale, gjorde en meget solid jobb og leverte over forventning, yter det lille ekstra :-) Kan absolutt anbefales for å å få gjort en jobb i henhold til avtale. Meget godt fornøyd. Mvh Ola C. Brønner Charlottenlund.

Ola, Jakobsli, 4. mai 2016

Drenering og isolering av grunnmur på enebolig

Basert på mine erfaringer vil jeg gi følgende råd til de som vurderer å hyre denne bedriften: 1. Sett av god tid. 2. Få alt skriftlig. 3. Sjekk underveis at jobben blir skikkelig gjort, at det brukes riktig materiell og korrekt teknikk osv, ikke la noe graves over før du har sett på det. 4. Få en annen fagkyndig person, f. Eks takstmann, til å vurdere faglige løsninger hvis du er i tvil. 5. Dokumenter avvik og mangler grundig slik at du er godt forberedt til et eventuelt rettsoppgjør. Slå gjerne opp nummeret mitt på nett og ring meg hvis du ønsker nærmere utdypning av mine erfaringer med denne bedriften.

Tor, Trondheim, 2. feb. 2016

Hei, når det gjelder været så sier sist sommer sitt. Skadet kledning var 3 panelbord som vi var å byttet. Når det gjelder isolasjon og toppsjikt er det gjort etter det det er gitt pris på. Annen utførelse enn det det var gitt pris på var mulig for dere å avklare før vi ble ferdige. Vi holdt oss til prisen vi hadde gitt Johan

GM Graveservice As 29. mars 2016

Fjerning av løsmasse & mulig drenering

Hei GM Graveservice AS, de første som kom på befaring å de første vi fikk et tilbud av. Veldig hyggelig å proffe i sin framføring. Omgjengelig å veldig fleksible under veis i prosjektet. Noen tillegg ble det under veis da vi ønsket ytterligere arbeid gjennomført. Graverne fra Graveservice var veldig hyggelig å utførte sitt arbeid veldig tilfredsstillende . Anbefaler disse gutta på det sterkeste.

Morten, Jakobsli, 24. april 2015

Planering av hage

GM Graveservice gjorde en meget god jobb med å planere vår hage. De kom til avtalt tid, rettere sagt før tiden, og de utførte jobben effektivt og raskt. Samtidig var de veldig ryddig slik at også naboene var veldig fornøyde med prosessen. Alle ansatte i firmaet var på tilbudssiden og imøtekommende, og vi hadde en god opplevelse med GM Graveservice AS. Jeg vil absolutt anbefale GM graveservice videre pga profesjonalitet, ryddighet og effektivitet.

Oddbjørn, Heimdal, 17. april 2015

Drenering rundt tomannsbolig

Veldig hyggelige karer som utførte jobben raskt og effektivt, uten problemer. Hjalp oss også med å flytte ett par trær og tok ned 2 store trær. Vi skal nå i gang med planering av tomta og ønsker og bruke samme firma. Ryddige, hjelpsomme og effektive.

Tomas, Trondheim, 2. aug. 2014

Terrengarbeid

Rask, god pris, kundeorientert. Viktig med en nøyaktig beskrivelse av jobben for å unngå feil.

Ivonne, Trondheim, 10. juli 2014

Rydding av tomt til hage

Ryddig og greit utført jobb. Kan gjerne anbefale bedriften.

Ruth, Heimdal, 29. juni 2014

Drenering og planering ønskes utført

Jobben gjaldt drenering rundt hus og planering av tomt. De gjorde en meget bra jobb og nøyaktig som beskrevet i kontrakt samt at de hjalp til med flytting av busker og var veldig imøtekommende for små justeringer underveis. Kan helt klart anbefales!

Freddy, Ranheim, 17. juni 2014

Fjerne plen,ha på duk,legge singel

Bra opplevelse!

Kristin, Ranheim, 27. mai 2014

Drenerings skifte og etterisolering

Jobben ble utført raskt til rett pris. Det er en seriøs bedrift som kan anbefales på det sterkeste!

Roger, Tanem, 26. mai 2013

Drenering og isolering av kjellermur,fjerning av nedgravd oljetank

Det drøyde en stund før arbeidet kom i gang, og da det endelig kom i gang var det blitt vinter, og det ble sprengkulde og tele som gjorde at arbeidet ikke kunne fullføres før våren kom. Dette til tross er jeg meget fornøyd, da arbeidet ble profesjonelt utført av en dyktig graver, som tross kulde, trang plass og umerkede kabler i bakken gjorde en svært god jobb.

Frode, Trondheim, 8. mai 2013

Drenering rundt hus + litt landskapsrenovering

Dreneringen rundt huset (en eldre firemannsbolig) ble effektivt utført av en kompetent anleggsarbeider. Dessverre ble arbeidet flere måneder forsinket og heller ikke fullført. Det ligger fremdeles igjen store mengder leire som ble lovet bortkjørt selv etter flere purringer. Jeg kan ikke anbefale GM Graveservice på bakgrunn av dette.

Y., Trondheim, 3. sep. 2012

Dreneringen som var hovedoppdraget ble gjennomført og avsluttet, Leire som det her er snakk om er noe som er nytt i oppdraget.. Forsinkelse er noe som ikke er nytt fenomen i entrepenørers bransje

GM Graveservice As 18. nov. 2012

Drenering av gammelt hus

Etter avtale ble inngått tok det noe for lang tid før arbeidet ble iverksatt. Dette av årsaker som varierte fra forsinkelse i andre oppdrag til ferietid. Når dette er skrevet må det sies at arbeidet ble utført raskt, og etter avtale til avtalt pris. Graver var meget dyktig og lydhør for spørsmål rundt arbeidet. Det tilkom ingen ekstra utgifter. Med unntak av tidstap, som kan unnskyldes, er jeg meget fornøyd og stiller gjerne som refferanse.

Kasper, Trondheim, 30. aug. 2012

Haster - drenering på byåsen,trondheim

Vanskelig å få avtalt en presis oppstartsdato, men når de først kom, ble jobben gjort raskt og godt til avtalt pris. Graveren var grei og fleksibel, og ryddet pent opp etter seg. Ikke det billigste blant tilbudene vi fikk, men heller ikke det dyreste. Jeg kan trygt anbefale dem videre!

Frode, Trondheim, 19. juli 2012

Drenering av enebolig

GM Graveservice utførte full drenering samt isolering av grunnmuren på vår enebolig i henhold til avtale. De var meget serviceinnstilte og profesjonelle i utførelsen og vi har ingen problemer med å anbefale dem til andre.

Magnus, Trondheim, 14. juni 2012

Drenering

De gjorde jobber ferdig på kort tid, og til avtalt pris.

Hilde, Melhus, 21. aug. 2011
Vis flere evalueringer

Kart