Siste evalueringer (50)

Skifte vinduer

Vi var fornøyd med jobben som ble utført selv om det tok 8 måneder før vinduer var bestilt. Dessverre var arbeidet utført dårlig etter kort tid spark rammen av fra veggen, i tillegg kom kun 3 uker etter installasjon en stor sprekk i glasset. Vi reklamerte med en gang, men etter månedsvis frem og tilbake har vi fortsatt ikke kommet videre med reklamasjonen. Han svarer stort sett ikke på meldinger og ringer heller ikke tilbake. Jeg har hatt mange oppussingsprosjekter men dette topper alt av dårlig kvalitet, dårlig service og dårlig kommunikasjon. Hold deg unna den bedriften!

Caroline, Oslo, 3. mars 2020

Legge fliser baderom

Vi fikk lagt fliser på baderomsgulvet samt montert opp dusjkabinett og laget opplegg for vaskemaskin. Jobben ble raskt utført og resultatet ble utrolig bra. Vi er strålende fornøyd og kan virkelig anbefale Bigseth Eiendom til andre som trenger å få gjort lignede jobber gjort.

Maria, Strømmen, 17. juli 2019

Maling av enebolig

Vi har beiset huset, og laget platting. Veldig fornøyd med resultatet, og kommunikasjonen underveis har vært helt topp.

Christian, Kløfta, 3. juli 2019

Maling av enebolig

Beising av hus og garasje utført til avtalt tid og avtalt fastpris. Dyktige malere som ikke sølte en dråpe der det ikke skulle være. God kommunikasjon. Anbefaler Bigseth Eiendom dersom dere skal beise/male huset. God pris.

Leif, Skjetten, 25. juni 2019

Terrasse

Bigseth Eiendom fikk jobben å utvide terrassen vår og vi er veldig fornøyde med resultatet. Hele prosessen ble gjort på en profesjonell måte, ferdigstilt langt innenfor tiden og på budsjett. Per-Erik var hyggelig og lett å kommunisere med. Kan absolutt anbefales!

Fred, Skedsmokorset, 3. april 2019

Sette inn 2 vinduer

Meget godt utført arbeid, med høy kvalitet og til en riktig pris. Bruker de gjerne igjen.

Jørgen, Fjellhamar, 20. mars 2019

Flytte en vegg

Hyggelig og god kommunikasjon før og under arbeidet. Kvaliteten på jobben er god og resultatet er fint. Jobben ble utført til avtalt tid og med anslått tidsbruk. Det ble ryddet opp etter avtale. Alt i alt tommel opp, og en anbefaling fra meg.

Kirsti, Oslo, 30. jan. 2019

Bygge rom

Søsteren min og jeg trengte hjelp til å gjøre en to-roms til tre-roms, og Bigseth eiendom med Per-Erik i spissen var gjengen for jobben! De handlet og fraktet alt av materiell, satt opp to isolerte lettvegger med gips, sparklet og malte, samt installerte skyvedør. Underveis i prosessen var kommunikasjonen på topp, og de var svært behjelpelige med ønsker som dukket opp underveis, som f. Eks å snu en dør. Grundig, flott resultat og jobben var unnagjort på 3 arbeidsdager. Anbefales varmt og ville valgt de igjen.

Anna, Oslo, 28. jan. 2019

Bygge terrasse

Bigseth Eiendom er virkelig å anbefale . Vi ble så fornøyd med jobben som ble gjort . Nøyaktig og fagmessig utført. Ikke minst veldig hyggelig og ærlig opplevde vi han . Anbefaler Bigseth Eiendom til alle vi kjenner . Mvh Eva Mathisen.

Eva, Jessheim, 16. okt. 2018

Rive og fjerne store glassdører og vinduer

Avtalt tid og pris. God kommunikasjon.

Carl, Oslo, 11. mars 2018

Skal legge laminat-gulv i 4 rom

Jobben ble meget bra utført. Det ble jobbetvraskt og effektivt og nøyaktig. Jeg kan anbefale denne bedriften til andre.

Mona, Oslo, 16. aug. 2017

Bytte 2 dører

Veldig fornøyd med jobben. Byttet 2 dører og resultatet ble veldig bra. Kan anbefales.

Andreas, Oslo, 1. juni 2017

Legge gulv for 93 m2 leilighet

Høy kvalitet i arbeidet, svært fornøyd med resultatet!

Kristoffer, Oslo, 9. mars 2017

Forsikringsskade,parkettgulv på ca 25 m2

Kontaktperson Per-Erik Bigseth var veldig høflig, og virket kunnskapsrik fra første sekund. Jeg hadde flere andre som kunne tatt denne på jobben, men jeg ble så trygg på Per-Erik, at jeg nærmest etter første mail fra ham, bestemte meg for å bruke dette firmaet. Jeg er svært fornøyd med arbeidet som ble utført, og jeg vil anbefale hans firma på det varmeste.

Per, Oslo, 15. juni 2016

Lettvegg

Veldig fornøyd! Raske, hyggelige og pent utført arbeid. Anbefales!

Holm, Oslo, 6. juni 2016

To plattinger ønkes skiftet ut

De ga et raskt svar med fastpris. De kunne også gjøre jobben raskt, noe som ble gjort - på dager. Hyggelig folk som var behjelpelig med det meste. Godt fornøyd med jobben som ble gjort.

Morten, Tranby, 29. mai 2016

Sette inn en ytterdør med sidefelt,totalt 130 cm bredt.

De skiftet ytterdør med beslag og omramming. Bra resultat. Kan anbefales.

Anita, Strømmen, 18. feb. 2016

Skifte ytterdør

Veldig fornøyd :.

Josef, Oslo, 16. feb. 2016

Bytte kjellervindu (2066 jessheim)

Stilte på kort varsel, rask og effektiv, ryddig og ordentlig. God pris. De fikk nytt oppdrag med å sette opp lettvegg pga god jobb på kjellervindu. Godt fornøyd med jobben de utførte.

Anne-Therese, Jessheim, 26. jan. 2016

Sette opp vegg ved trapp

Alt gikk veldig bra. Kom raskt på befaring, ga flott pris og jobben ble utført veldig bra. Vil nok bruke de samme ved en annen anledning.

Minaver, Rasta, 16. des. 2015

Legge laminatgulv

Skulle legge gulv i stua, kom på tidspunktet som var avtalt og jobbet ble utført profft, og kan anbefale firma.

Venke, Hønefoss, 30. nov. 2015

Maling av 1 1/2 utvendig gavelvegg 55 - 60 m2.

Malejobben ble utført av proffesjonelle folk til riktig tid og til avtalt pris. Kvaliteten på arbeidet var meget god. Anbefales på det varmeste.

Knut, Oslo, 12. aug. 2013

Nytt tak i stue ca. 40 m2

Bedriften utførte oppgaven på en meget tilfredsstillende måte, til riktig tid og til avtalt pris. Triveligeog helproffe folk. Anbefales på det varmeste.

Knut, Oslo, 12. aug. 2013

Legge på laminatgulv på avtalt tid og pris.

Gulvet ble lagt på soverom. Jobben ble utført pent og jeg var fornøyd. Ga nytt oppdrag basert på denne jobben å legge gulv resten av leiligheten. Stue og gangen ble lagt pent. Når det gjaldt kjøkken ble ikke arbeid utført tilfredsstillende måte. Jeg påpekte feilene og de ble rettet.

Helena, Oslo, 18. juli 2013

Legging av gulv/laminat

Lagt parkett stue og kjøkken. Meget fornøyd med hele leveransen. Meget pent og ryddig til avtalt pris og avtalt tid. Meget behagelig leverandør. Kan anbefales. Bjørn Berg.

Anne, Oslo, 27. juni 2013

Sette opp et nytt bad

Veldig fornøyd med Bigseth eiendom og anbefaler de på det varmeste! De tok raskt kontakt, kom raskt igang med arbeidet og gjorde alt for å møte mine behov. Anbefales på det sterkeste.

Iselin, Vormsund, 24. juni 2013

Oppussing av stue

Jeg pusset opp stua. Smartpanel på tak og vegger + parkett på gulvet. Veldig fornøyd med jobben. De som var hos meg jobbet fort og effektivt. Anbefales på det varmeste. Jeg kommer til å bruke dem igjen.

Elin, Oslo, 19. juni 2013

Skifte parkett

Veldig fornøyd, super jobb til super pris, og på toppen av det hele svært tillitsvekkende håndtverkere. Kan ikke bli bedre:).

Anita, Oslo, 6. mai 2013

Vegg med dør

Vi ønsket en isolert innervegg med smartpanel, lister og dør i kjellerstuen vår. Bigseth utførte jobben raskt, meget tilfredsstillende og til en god pris dagen etter vi la den ut på mittanbud. Ville gjerne brukt bedriften igjen.

Charlotte, Hosle, 26. mars 2013

Sette inn vindu

Bigseth Eiendom kom på befaring for se på en jobb ang. Å sette inn et nytt vindu i min enebolig. Dagen etter jeg valgte de, kom de på befaring og dagen deretter gjorde de jobben. De var veldig effektive og gjorde en god jobb. Kan anbefales på det varmeste.

Espen, Sofiemyr, 26. feb. 2013

Sette panelplater over strietapet og nye dører med karmer og lister på 1 soverom,kjøkken/stue og gang på tilsammen ca 40 kvm.

Oppdraget gikk ut på å legge panelplater i stue, kjøkken, gang og ett soverom, samt nye lister og dører. Vilkåret for oppdraget var at arbediet skulle gjøres en bestemt uke da vi var på ferie. Arbeidet ble satt igang og avslutet ihh til avtalen og resultatet var veldig bra. Vi vil anbefale Bigseth for lignende oppdrag.

Ole, Oslo, 14. feb. 2013

14 kvm kjøkkengulv skal byttes pluss litt vegg- fuktskader

Etter et godt inntrykk under befaring valgte vi å gå videre. Jobben var å demontere deler av kjøkken, skifte deler av gulv og gipsplater på yttervegg grunnet vannskade. Rask og veldig god jobb av hyggelige gutter. Ryddet og tok med seg materiell som måtte skiftes. 14 kvadrat på underkant av tre dager. Effektivt, ryddige og positive mennesker vi gjerne engasjerer igjen og anbefaler på det varmeste.

Knut, Haslum, 3. feb. 2013

Legging av gulv (parkett) ca. 90 m2

Håndverkerne gjorde topp jobb, ankom i tide, jobbet effektivt til avtalt pris og var generelt sett meget hyggelige. Avtalt pris var blant de lavest jeg mottok, men ikke det helt laveste. Jeg valgte allikevel å gå med denne tilbyderen da de hadde mange gode tilbakemeldinger på nett - Dette angrer jeg ikke på. Kan så absolutt anbefales.

Ingar, Oslo, 8. jan. 2013

Legging av tarkett gulv ca 70m2

Ryddig og bra. Seriøst anbud, og raskt utført. Kommer til å benytte dem igjen. Kan anbefales.

Eli, Oslo, 1. jan. 2013

Lekting av tak 30-40kvm og gipsing

Hyggelige folk! Gjorde jobben som avtalt til avtalt tid og pris. Mye billigere en andre useriøse aktører. Kommer til og bruke igjen hvis vi har behov for noe snekkerarbeid:).

Kine, Oslo, 27. okt. 2012

Riving 27m2 parkett - legging av nytt gulv

Bigseth Eiendom rev gammel parkett, for deretter å legge laminat i åpen løsning gang, stue og kjøkken (ca. 27m2). God og ærlig kundebehandling, god kvalitet på jobben som ble levert til avtalt pris og til avtalt tid. Utfra mine erfaringer kan jeg anbefale Bigseth Eiendom som et trygt valg.

Rune, Jessheim, 24. okt. 2012

Ferdigstillelse av loftsetg. i enebolig(moelvenhus) i oslo

Jobben bestod av kledning av loftsetasje + utforing av takvindu og foring av trappeåpning etc. Hyggelige, høflige snekkere som jobbet jevnt. Samarbeidsvillige og kom med gode råd. Et lite minus var at de ikke kom i gang da de skulle, og dermed ble det et par dager forsinket sluttdato. Totalt sett er vi meget fornøyd både med jobben og prisen. Per Arne, Oslo.

Per, Oslo, 28. aug. 2012

Maling av enebolig

Malingarbeidet ble utført bra og det ble unnagjort raskt. De tapet vinduene og ikke noe søl og spore der, men busker og terasse var full av malinsflekker, spesielt sistnevnte bør de bli flinkere å tildekke. Måtte be de komme tilbake for å fjerne dette. Selv vil jeg ikke nøle med ta kontakt med Biseth igjen hvis nye malingsoppdrag blir nødvendig.

Birgitte, Oslo, 16. juli 2012

Rive gammel parket,legge ny

Skal dere hyre folk ,så hyr fra Bigseth. Aldri har vi opplevd slik service og kvalitet. Gutta nektet å liste fordi sagbladet for "ut" vinkel ikke var bra nok. Kom tilbake dagen etter med nytt sagblad og vi har en gang som er en konge verdig. Anbefales på det varmeste.

William, Oslo, 12. juli 2012

Parkett på stuegulv

Per-Erik fremstod veldig profesjonell på befaring. Befaring skjedde også raskt etter anbud var lagt ut. Prisiverslag kom og veldig raskt. Videre var Per-Erik en "hands on" prosjekt ansvarlig og var til stede, enkelte ganger flere ganger. Guttene som gjorde jobben var også veldig profesjonelle. De var dyktige, nøye og fleksible! Ryddet opp og gjorde rent etter seg gjorde de og! Vi kommer til å bruke disse igjen ved behov.

Camilla, Oslo, 14. juni 2012

Maling av portrom i sameie.

Veldig fornøyd med kommunikasjonen med firma, svarte raskt og var vennlige og profesjonelle. Ikke fornøyd med utført arbeid, da det ble slurvete utført, men dette ble rettet opp før sluttbefaring og sluttresultatet ble derfor bra - og vi er fornøyde med dette. Vil vurdere å benytte samme firma igjen, men da avtale i forkant meget nøye kvaliteten på arbeidet som skal utføres.

Marianne, Oslo, 14. juni 2012

Rive ned og sette opp vegger i hus

Kvalitet, service, oppfølging, pris får absolutt toppscore hos Bigseth Eiendom! Eneste som trekker litt ned er hastigheten i utførelsene, men det kan jo tyde på at de har mange prosjekter på samme tid hvilket er ikke overraskende når de gjør så gode jobber. Kommer til å bruke de igjen og kan absolutt anbefale dem til alle andre.

Truls, Skedsmokorset, 7. juni 2012

Klargjøring for nytt kjøkken

KLARGJØRING FOR NYTT KJØKKEN Er meget fornøyd med arbeidet Bigseth Eiendom har utført. Møtte på befaring som avtalt og sendte raskt tilbud. Håndverkerne var hyggelige og dyktige. Arbeidet ble meget bra utført og avsluttet til avtalt tid. Jeg anbefaler Bigseth Eiendom på det varmeste og har allerede bedt firmaet om tilbud på et nytt oppdrag. Oslo, 16. 05. 2012 Inger Nedkvitne.

Inger, Oslo, 1. juni 2012

Ny parkett i stue og ett soverom

Oversiktlig tilbud. Fornuftig pris. Avtale og kontrakt ok. Arebeidet ble utført til min fulle tilfredshet, tidsmessig og kvalitetsmessig. Jeg gir mine beste anbefalinger til Bigseth Eiendom.

Dag, Oslo, 11. mai 2012

Montere benkeplate,koketopp,dekkplater mm på nytt ikea-kjøkken

Stilte raskt opp og jobbet raskt. Hyggelig håndtverker, men litt for rask i svingene. Benkeplatenbenkeplaten viste seg å være langt fra i vater til tross for at det var klargjort på forhånd at gammelt benkeskrog var noe lavere enn nytt og justeringer derfor måtte påregnes. Tilbydde seg å rette, noe vi takket ja til, men stilte ikke til avtalt tid for retting. Endte opp med å bruke flere timer på dette selv. Ellers var arbeidt ok utført.

Roar, Oslo, 8. mars 2012

Kasse med downlight og skifte ut gulve,stue 24m2

Uten å vite noe om selskapet valgte jeg Birgseth Eiendom for å utføre jobben ut i fra veldig godt førsteinntrykk. Hyggelig person møtt opp, han var lett å prate med. Kom med gode forslag og anbefalinger i forhold til mitt ønske. Arbeidsinnsatsen er det ikke noe si på. Jobbet kvelder og helg. Holdt meg underrettet hele veien. Arbeid ble utført til avtalt tid og vi er meget fornøyd med resultatet. I alt meget ryddig gjennomført fra A-Å.

Kim, Oslo, 7. mars 2012

Renovering (gang/entre)

Veldig godt fornøyd. Flott fagmessig utført arbeid. Overholdt alle tidsfrister. Ryddet og ordnet opp etter seg. Jeg kan gjerne tenke meg å bruke firmaet ved en senere anledning - Bigseth Eiendon anbefales på det varmeste. Hilsen Kjetil Åsprang.

Kjetil, Skedsmokorset, 27. feb. 2012

Murarbeid - slissing til k-rør (el) i betongtak

Mindre betongsag-oppdrag. Hyggelig og god service. Vel utført arbeid, på tid. Anbefales.

Syversen, Oslo, 17. feb. 2012

Parkett på stuegulv

Veldig fornøyd med firmaet som utførte jobben. Hyggelig håndverker som kom til avtalt tid, og som gjorde en kjempegod jobb. Jeg anbefaler firmaet på det varmeste, og bruker dem gjerne igjen.

Elling, Oslo, 15. feb. 2012

Bytte gulv

Jeg hadde ingen referanser, men fikk en god magefølelse da de kom på befaring. De fant ingen problemer, bare utfordringer. Jobben ble gjort etter avtalen + litt mer til samme pris :) Ryddet etter seg. Anbefales på det varmeste! ! ! ! Kommer til å bruke de igjen! Tusen takk - veldig fornøyd! ! ! ! ! ! ! ! !

Ingunn, Oslo, 12. feb. 2012
Vis flere evalueringer

Kart