Siste evalueringer (18)

Drenering rundt grunnmur

Vi er kjempe fornøyd med dreneringsjobben utført av Hans Jørgen Jørgensen og anbefaler bedriften på det sterkeste. Det er spesielt kvaliteten på utført arbeid og profesjonaliteten i gjennomføringen som imponerte oss. Pålitelig, erfaren og effektiv var de og kommunikasjonen på forhånd og underveis var bra. De kom til avtalt tid, ble fortere ferdig enn ventet, og tok betalt som avtalt på forhånd. De skapte tillit og tok godt vare på eiendommen. Opplagt femstjerners! !

Marion Fisher, 14. mai 2020

Drenering/isolering rundt huset

Kjempefornøyd med alt. Gjennomføring, kommunikasjon, kvalitet, pris. Vil anbefale dette firmaet på det sterkeste 😁☺️.

Trine Dahlstrøm, 6. mai 2020

Drenering

Flott arbeide. Fin kommunikasjon under arbeidets gang. Rekomenderer denne bedriften.

Gøran Forss, 21. jan. 2020

Drenering av firemannsbolig

Hadde god dialog både i forkant og underveis. Kan trygt anbefale hans Jørgen videre.

Tord Næss, 8. april 2019

Drenering

Jobben er nå nesten ferdig og jeg har bare lovord å si om denne bedriften. Meget proffe, pålitelige, punktlige, seriøse og løsningsorienterte. Er så nydelig å se på en ekte fagmann utføre en jobb. Anbefales på det sterkeste!

Mads Skønberg, 7. mai 2018

Drenering

Glimrende utført jobb. Jeg fikk gode og lærerike svar på alle "dumme" spørsmål jeg hadde både før, under og etter jobben. Og selv på en enkel tomt er det gull verdt med svart belte i gravemaskin bak spakene. Det er mere til drenering enn bare fallretning og pukk, og siden jeg var hjemme når jobben ble gjort så fikk jeg med meg at ingen hjørner ble kuttet, hverken bokstavelig eller i overført betydning. Dette var både raskt, grundig og ryddig.

Henrik Nicolai Sandnes, 1. sep. 2017

Drenering og lysgraver

Er meget fornøyd med utført jobb, proff utførsel. Kom raskt på befaring og ga pris dagen derpå. Kunne også begynne relativt raskt etter mitt ønske. Jobbet effektivt og produktivt de dagene de var her, selv med noen utfordringer. Konkurransedyktige priser. Kan anbefalles.

Kjell Fredrik Torgersen, 14. juli 2017

Grave arbeider. drenering.

Bedriften utfører arbeidene ihht. Avtalen. Frode Munkeby.

Buskerud Bygg As, 8. des. 2016

Drenering av enebolig

Vi hadde hastverk og utfordringer ved at husets grunnmur lå vanskelig til nedfelt i fjell. Vi valgte Hans Jørgen Jørgensen ettersom de fremstod som de mest seriøse og kompetente på bl. A. Dreneringsfeltet. Jørgensen er både svært vennlig og serviceinnstilt, arbeidet ble utført til avtalt tid og sluttsummen var som forespeilet på forhånd. Vi er strålende fornøyde med jobben, som i seg selv var over all forventning. Høy kvalitet! Anbefales!

Are Hoff, 18. aug. 2015

Drenere og isolere halvparten av en tomannsbolig

Vi ble veldig fornøyd med jobben. De kom raskt og utførte jobben på tre dager. Kan anbefales.

Camilla K, 2. juni 2015

Drenering / graving

Utført som avtalt, på tid og kost.

Sigve Oltedal, 4. mai 2015

Grave ca 1 meter ned på hele gårsplass. 17 meter x 7 meter i en triangel.bortkjøring av jord. tilkjøring av singel og grus.

Svært fornøyd med jobben som ble gjort. Et veldig godt resultat. Det var god og profesjonell dialog mellom entreprenør og kunde. Jobben ble utført til avtalt tid og til avtalt pris pris. Satt også stor pris på at treet og rot kunne fjernes, selv om det var en hasteavgjørelse fra vår side. Kan absolutt anbefale Hans Jørgen Jørgensen.

Ida Svartdal Pedersen, 26. april 2015

Drenering og grunnmursplast

Dug drainage around house, installed dimpled membrane, insulated basement and will level the rest of the lawn once the snow has melted. The job looks to have been done well, was within budget and time estimate.

Anders Eimstad, 26. feb. 2015

Graving i forbindelse med vannlekkasje i lier

Vi valgte å gi Hans Jørgen Jørgensen i oppdraget i en anbudsrunde med 3 andre firmaer i forbindelse med å grave opp og reparere en vannlekkasje på en felles vannledning i Parkveien på Nøste i Lier. Både grave- og rørlegger jobben ble proft og effektivt utført i løpet av 2 dager og prisen var i tillegg konkurransedyktig. Vi har ingen problemer med å anbefale Hans Jørgen Jørgensen til lignede jobber senere.

Henrik Helstrup, 10. nov. 2014

Bytte av kloakkrør 20 meter

En travel men veldig hyggelig kar kom og gjorde jobben som avtalt. Anbefales videre! Han har konkurransedyktige priser også. Det ble noe merarbeid hvor han da tok et påslag til den avtalte prisen. Men fortsatt god pris. Jørgen kan anbefales!

Johannes R. Grosser, 21. aug. 2013

Fuktig kjeller

Dreneringsjobben ble utført til avtalt tid og for meg så dette ut til å være grundig og godt utført arbeid. Prisen ble avtalt på forhånd og dette ble overholdt. De kom tidlig om morgenen hver dag og jobbet effektivt og godt hele dagen. De er vennlige, imøtekommende og veldig hyggelige. Dette er et firma jeg absolutt kan anbefalle.

Elen Katrine S Hoset, 14. juni 2013

Drennering

Ble en noe vanskeligere jobb enn antatt, og brukte litt lengre tid. Prisen ble likevel opprettholdt. Veldig bra, Takk.

Glenn Wiig, 4. mars 2013

Graving og drenering på to sider av enebolig

Firmaet gjorde jobben som avtalt til avtalt pris. Hyggelige og serviceinnstilte medarbeidere. Jeg anbefaler gjerne denne bedriften til andre.

Morten Egeberg, 30. mai 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart