Siste evalueringer (61)

Lukke vegger samt male

Vel gjennomført arbeid 👍.

Kristoffer Løvli, 12. juni 2020

Skifte tak-/belegg lysthus

Veldig fornøyd med utført arbeid. Når de kom gikk det fort med riving av gammelt tak. La nytt på et par dager og arbeidet er det ikke noe å utsette på. Prisen vi ble enige om på forhånd ble også sluttsummen.

Bjørn Jervell, 4. mai 2020

Legge heller og kantstein

God kvalitet og fornuftig pris!

Henrik Torper, 23. sep. 2019

Sparkle og pusse vegg

Vi fikk hjelp til å helsparkle en vegg, men resultatet ble veldig ujevnt og dårlig. Det ble også laget en kasse til spotter, som ble bredere enn resten av veggen. Vi blir nødt til å gjøre jobben på nytt.

Morten Virik, 6. sep. 2019

"Gratulerer" du er eneste som er ikke fornøyd med vår jobb. Du kunne skrive også atr feilen er fikset.

KUTUB Jasareic Zekerijah 9. mars 2020

Reparere løse fliser på baderom

Veldig hyggelig. Effektiv. God kvalitet på jobben. Meget fornøyd.

Aleksander Martinsen, 21. aug. 2019

Utvide platting foran en kolonihagehytte

Bra folk, godt gjennomført oppdrag.

Jan Kjetil Johnsrud, 19. aug. 2019

Slemming av husvegg

Vi brukte KUTUB til slemming av vegg. De kommer til avtalt tid, er effektive, ryddige og ikke minst opptatt av kvalitet. Anbefales.

Terje Worren, 30. juli 2019

Bygge levegg

Meget fornøyd med oppsatt levegg. God kommunikasjon underveis, effektive arbeidere og flott resultat til god pris:) Anbefales!

Ole-kristian Storvik, 25. juni 2019

Støping av trappeavsats og støttemur

Fant gode løsninger og utførte utmerket håndverk.

Lars Engh Førde, 18. juni 2019

Beising av tak ca 150m2

Jobben med beising av tak av trykkimpregnerte bord ble utført på en effektiv og ryddig måte til avtalt pris. Firmaet kan anbefales. Anders Rygh Swensen.

Anders Rygh Swensen, 11. juni 2019

Slipe og beise veranda og balkong 15m2

Arbeiderne har møtt opp til avtalt tid, vært raske og utført godt arbeid! Vi er svært fornøyde med resultatet.

Thea Wråli Amundsen, 5. juni 2019

Lager markterrasse/platting

Kutub gjorde en svært bra jobb med vår platting. Vi var svært fornøyd med både gjennomføring og kommunikasjon underveis. Anbefales!

Roger Haugland, 26. mai 2019

Ny silikon mellom gulv og vegg på badet

Vi er svært fornøyd. Bytte av silikon mellom vegger og gulv på badet. Kutub kom til avtalt tid, gjorde jobben raskt og var svært hyggelig og høflig. Anbefales.

Wasim Zahid, 26. sep. 2018

Bygge platting for 3 nabo-hus i rekke

Bedriften anbefales på det varmeste. 42 kvm platting ble lagt akkurat som planlagt på forhånd. Til avtalt tid, avtalt kvalitet, avtalt pris. Det ble arbeidet effektivt og ordentlig. Helt ryddig etter utført arbeid. Dette er virkelig et firma å stole på, og jeg kommer til å bruke det samme firmaet igjen. Det samme kan jeg derfor andre å gjøre også.

Jon Anders Tronsli, 10. sep. 2018

Liten kantsteinjobb / small curbstone jobb

Ryddig og ordentlig.

Andreas Tennøe, 14. aug. 2018

Montering av planker oppunder balkongtak

Arbeid som ble utført: Snekring, maling og flislegging på balkong Startet oppdraget som avtalt og underveis ble det besluttet å gjøre andre ting i tillegg. Jobbene ble utført raskt og effektivt. Dessverre litt slumsete og uten tildekking, slik at jeg senere i flere timer måtte rengjøre vinduer for malingflekker. Dessverre fikk jeg ikke fjernet male flekker på stuegulvet - parkett. Hadde derfor ønsket at man hadde dekket til og unngått male flekker, men stort sett fornøyd.

Lillen Hansteen, 11. aug. 2018

Snekring av trapp i hage

Zek og hans team anbefales på det varmeste, og skal kontaktes neste gang vi trenger snekkere. Gode forslag og endringer på vår opprinnelige idé, som ha et bedre sluttresultat. Zeks lange erfaring merkes tydelig i kvaliteten på arbeidet, og vi er 100% fornøyde. Befaring og oppmøte for jobbstart perfekt på avtalt tid, alt raskt utført og pent ryddet.

Thor Svaboe, 4. aug. 2018

Snekre platting ca 150 cm x 700 cm

Dette var virkelig supre folk! Nydelig platting, raskt utført, gjør ryddige avtaler (Zek snakker norsk), og kommer til avtalt tid. Jeg er superfornøyd, og anbefaler dette firmaet på det sterkeste!

Ruth K. Moe, 3. aug. 2018

Utetrapp og liten støtemur

Vi er meget godt fornøyd med bedriftens hyggelige, effektive og kompetente arbeidere. Vi fikk hjelp til å finne løsninger som ble utformet og bygget på god måte. Tidskjema ble overholdt med god margin. Byggeplassen var avslutning rengjort, ryddet og fin, og vi kunne lene oss tilbake og kose oss med et trivelig utemiljø foran inngangspartiet vårt. Tusen takk! Vi kan trygt anbefale Zekerijah og hans arbeidere !

Edvin Paulsen, 22. juli 2018

Maling,sette ny panelvegger og ny tak(inne i stuen)

Er så takknemlig for at Zekerijah kontaktet oss og kom presis dagen han og jeg avtalte for befaring. Han startet arbeid med sitt team dagen han lovte oss. Vi fikk beskjed om at det skl ta ca10 dagr for å fullføre all arbeid men Han og hans hele team fullførte jobb i løpet av 7 dager. V er så utrolig fornøyde at vi helt helt sikkert kommer til å kontakte Zekerijah og gutta neste gangen vi trenger. De er ekstrem effektive,raske,ærlige og ekstrem flinke.

Taibah Amir, 25. des. 2017

Ønsker å bytte teppegulv i stua med parkett

Jobben var å skifte ut et gammelt vegg-til-vegg teppe i stua med gulvvarme og parkett. Fikk raskt flere tilbud. Valgte KUTUB som også tilbød seg all frakt av materialer, samt å flytte de tyngste møblene vekk og tilbake på plass, dessuten var de litt rimeligere. Jobben ble gjort som avtalt med et glimrende resultat. Og de ryddet ordentlig opp etter seg. Er altså kjempefornøyd. Kjell Solberg, Skedsmokorset.

Kjell Oddvar Solberg, 15. nov. 2017

Bygging av kjøkken

Zek og gutta gjorde en kjempejobb med å bygge vårt nye kjøkken. Vi hadde flere inne på befaring og KUTUB ga oss det rimeligste tilbudet, og var også best til å spesifisere de ulike delene av tilbudet. De møtte opp punktlig og gjorde alt i henhold til avtalen. Jobben ble gjennomført raskt og effektivt. Zek er både grundig og løsningsorientert. Vi kommer til å bruke ham igjen til andre jobber.

Melissa Laanela, 17. feb. 2016

Maling av hytte i enebakk

Jobben ble utført effektivt til avtalt tid og med god kvalitet. Fornuftig pris. Anbefales.

Tom Ottmar, 31. aug. 2014

Nytt hagegjerde

Zek og guttene gjorde en veldig god jobb hos meg med nytt hagegjerde og platting på verandaen. Ingen problemer med å anbefale dem til andre.

Morten Haakenstad, 20. mai 2014

Snekkre,og reparere ødelagt tre gjerde

Kutub har gjort en fantastisk jobb! De kom til avtalt tid, har levert jobben over forventning - bade mht tid og kvalitet og løning Anbefales på det høyeste.

Tone Rønningen, 15. mai 2014

Platting 25 m2.

Veldig fornøyd med resultatet. Levert på tid og budsjett. En utrolig arbeidsom gjeng som stod på fra morgen til kveld. . . . Og tror du ikke sjefen selv laget noen fine blomsterkasser til oss på kjøpet. . .

Jan Anders From, 28. april 2014

Erstatte 4 stk fliser på bad + erstatte silikon i dusj.

De kom til avtalt tidspunkt og utførte jobben på en ypperlig måte til avtalt pris. Vi er veldig fornøyde!

Endre Tolo Hausberg, 23. april 2014

Levegg og platting

Reparasjon av eksisterende terrasse, oppføring av ny støttemur for bygging av levegg og ny platting Zek og medarbeiderne hans har gjort en GLIMRENDE jobb og kan anbefales på det VARMESTE til andre som ønsker å oppgradere uteområdene i hagen sin. MEGET PENT og effektivt utført av hyggelige folk, som er svært serviceinnstilte, punktlige og ute etter å gjøre det beste for kunden! Tone, Veitvet, 10. April.

Tone Aasen, 10. april 2014

Skifte silikonfuge på bad.

Bra arbeid. Kjapt og pent til avtalt pris!

Eilert André Mentzoni, 1. april 2014

Skifte kjøkkenbenk,kum og male

Ti tomler opp for super service og godt utført arbeid. Zek er en håndverker som strekker seg lengre enn noen fagfolk jeg tidligere har hatt. Detaljorientert, serviceinnstilt, fleksibel og raus. Som travel nyhetsjournalist var det en drøm å samarbeide med Zek. Han hentet blant annet nødvendig materialer uten ekstra kostnader når leverandøren sviktet, uten at jeg måtte dra fra jobben. Anbefaler ham på det sterkeste! Kristin.

Kristin, 30. mars 2014

Utvidelse av terrasse.

Alt har gått effektivt og fint. Og resultatet kunne ikke vært bedre.

André Tallås, 27. juli 2013

Hei Tusen takk for god tilbakemelding. Det er bra at dere er fornøyde med vår jobben. Gleder meg til videre samarbeid. Hilsen Zek

KUTUB Jasareic Zekerijah 27. juli 2013

Platting,trapp og levegg

Han var meget dyktig, hyggelig, og holdt prisen. Særs fornøyd med plattingen og trappen. Dette er en bedrift jeg vil be utføre flere jobber. Anbefales!

Lars Skjeldal, 24. juni 2013

Forlenge terrasseplatting,bygge gjerde og trapp

Veldig fornøyd med valg av firma. De utførte arbeidet til avtalt tid og avtalt pris. De var imøtekommende og vennlige. Jobbet effektivt og gjorde et godt arbeid, ingen ting å utsette på de. De var blant de beste på pris og brukte materiell av god kvalitet og utførte all jobb meget profesjonelt, kan helt klart anbefale videre!

Silje Distad Stelander, 17. juni 2013

Platting til enebolig

Vi er kjempefornøyde med jobben Zek og gutta gjorde med terrasse og platting hos oss. God pris, effektive, ryddige og de oppdaterte oss hele veien. Zek kom også med gode løsninger som vi ikke hadde tenkt på bl. A. Flytting av trapp og bruk av trinnene til den gamle steintrappa. Vi er allerede i dialog ang andre ting som skal gjøres med huset og hagen. Anbefales! Cathrine.

Cathrine Weberg, 1. juni 2013

Sette opp lettvegger til ekstra soverom ca 9 m2 i kjellerstue + legge gulv kjellerstue ca 38 m2

Vi valgte Kutub til denne jobben, og ble meget godt fornøyd. Fikk fastpris ut fra en detaljert oversikt, noe jeg foretrekker, og da vi valgte å utvide jobben til det dobbelte: Bygge TO rom og slå gjennom murvegg for vindu, var ikke det noe problem og de fullførte på anslått tid! (8 dager! ) Vi gir derfor Zek og hans menn full pott på arbeidet. Bare en ekstrajobb med å bygge en levegg ble vi ikke fullt ut fornøyd med, men det vil de komme og fikse!

Tone Nøtvik Jakobsen, 9. mai 2013

Postkassestativ

Jeg valgte Kutub fordi de gav meg øyeblikkelig tillit og tro på at det var de som var de beste til å utføre mitt prosjekt. Og det viser seg å være helt rett! Jeg er superfornøyd! :o)) Smil fra Marianne Karlsen.

Marianne Karlsen, 27. april 2013

Helsparkle vegger og male

Firmaet totalrenoverte vår leilighet. Zek er en svært hyggelig mann, som er lett å samarbeide med og som er opptatt av at kundene blir fornøyd. Han og de andre kom presis, utførte jobben i tide, viste fleksibilitet, kom med gode råd og løsninger, og var generelt en positiv erfaring. De holdt de seg til avtalen, og vi er spesielt fornøyd med samarbeidet og at vi fikk en totalpakke for hele leiligheten, som har blitt veldig fin!

Charlotte Systad, 27. feb. 2013

Hasteoppdrag! diverse småarbeider: toalett,pakning,skyvedør (**innen 20. des**)

Jeg hadde en rekke mindre oppgaver jeg trengte hjelp til. KUTUB utførte samtlige oppgaver meget tilfredstillende og rask, flink til å gi beskjed om utfordringer underveis, til en svært god pris. Anbefales!

Jørgen Eskerud, 17. jan. 2013

Total renovering av kjellerleilighet.

Veldig raske med befaring og pristilbud. Jobben ble utført meget godt og anbefaler KUTUB på det sterkeste! Flere jobber ble utført da jeg bestemte meg for å bruke samme firma. Hele kjellerleiligheten ble oppusset, flislegging og ny himling. Veldig fornøyd med slutt resultatet.

Naveed, 28. des. 2012

Sette inn dør inne i leilighet,male to piper og fuge i dusj

Avtalte befaring, kom som avtalt. Startet 2 dager etter som avtalt. Jobben ble gjort utrolig raskt og under avtalt tid. Utrolig flinke og gjorde en super jobb! Gjorde alt til punkt & prikke slik jeg ønsket det. Vil bruke de senere og kan absolutt anbefales! Veldig profesjonelle. Fornøyd kunde.

Lasse Ulvmoen, 13. des. 2012

Maling av gjerde

Maling av gjerde, legge belegningsstein og opparbeidelse av bed med kantstein. Vi var fornøyd med det som ble gjort med få unntak, men fikk så plutselig tilsendt regning på totalsummen før jobben var ferdig (hadde da ikke påbegynt nedlegging av ca 40 lpm kantstein). Da vi høflig forklarte at vi ønsket å holde tilbake 20% av summen til jobben var fullført, ble firmaets eier fornærmet, og få dager senere fikk vi mail om at de ikke ville fullføre. . .

Cathrine Heier, 6. aug. 2012

Innredning av loft (tak,gulv,vegger)

Er veldig fornøyd med den jobben Zek og hans team gjorde for meg med å bygge loftstue, soverom, to boder og et bad, fra et råloft. Noen utfordringer hadde vi underveis, men Zek har vært profesjonell hele veien og har utbedret alle småting jeg klaget på (jeg er litt pirkete:) Meget behagelig med en prosjektleder som snakker flytende norsk. Han fulgte prosjektet hos meg daglig, noe som var betryggende for meg som oppdragsgiver.

Monica Solberg, 5. juli 2012

Maling av enebolig,moelvenhus,1.5 etg,jessheim

Bedriften anbefales. Arbeidet ble ferdig før tida. Kommunikasjon med leder foregikk på en hyggelig måte, på norsk, der han også kom med ideer til forandring. Håndverkerne var flinke, effektive og hyggelige. Prisen bra, og i tillegg ble jobben noe utvidet innenfor den allerede avtalt tid. Bruker gjerne dette firma igjen i fremtiden.

Anne Nybakk Søberg, 28. juni 2012

Lage platting 28m2 i rælingen (romerike)

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført. Fra start hadde vi god dialog om oppdraget, pristilbud var ryddig og håndtverkerne møtte til avtalt tid. Arbeidet er solid og pent utført og når de reiste var alt ryddet vekk. I tillegg ble materiale som var til overs etter at plattingen var ferdig, benyttet til å lage noen flotte blomsterkasser. Kan anbefale dette firmaet.

Nils Aasheim, 12. juni 2012

Gulvlegging kjøkken 9 kvm og soverom 15 kvm

Imøtekommende og hyggelige arbeidere. Møtte opp til avtalt tid, og jobben med å legge parkett, listning og flislegging ble gjort raskt og fint! Dessverre sprakk noen av fugene opp i gulvflisene, men dette kom de å rettet opp raskt uten noen spørsmål. God kommunikasjon og kunnskap. Kan anbefales.

Anette, 10. juni 2012

Maling,småsnekring,litt elektrisk i 37 kvm leilighet ved alexander kiellands plass i oslo

Kutub malte tak og vegger, gjorde litt snekkerarbeid som listing og litt småelektrisk i min leilighet i mai 2012. De fikk god tid, men jeg fikk mail om at arbeidet var ferdig før fristen. Pent malt, godt sparklet, svært få malingsflekker som gikk bort med litt vask, noen få ujevnheter etter maling, bra snekkerarbeid og det elektriske ble utbedret. Kutub ryddet etter seg og grovvasket leiligheten. Totalt sett er jeg fornøyd med resultatet.

Heidi Walbye Sveen, 5. juni 2012

Isolere og legge panel råloft ca 30-40 m2. elektrisk arbeid i forbindelse med dette.

Bygningsarbeider i forbindelse med å gjøre om rå loft til oppholdsrom. Leder for firmaet kom på befaring og presenterte gode løsninger. Arbeidene kom raskt i gang og ble utført presist og effektivt. Alt ble gjort etter avtale. Veldig bra sluttresultat. Godt fornøyd med håndverkerne som jobbet med prosjektet. Hyggelige på alle måter. Hele prosessen ble nøye fulgt opp av bygnings leder.

Nicolai Setsaas, 8. mai 2012

Legge belegningsstein på ca 150 kvm.

VI fikk et prisgunstig anbud på å legge belegningsstein på gårdsplassen vår av firmaet Kutub. De gjorde en gjennomført bra jobb og ferdigstilte plassen på en uke. Vi er kjempe fornøyde.

Victoria Marie Hamrin, 6. mai 2012

Utvendig maling av hus og aneks.

Kom som avtalt og utførte jobben fjorten dager før tidsfristen, selv om været ikke var det beste. Meget nøyaktig og ingen søling med maling. De malte huset med to strøk, skiftet vannbord og laget gjerde rundt plattingen til en avtalt pris. Meget flott arbeid. Dette firmaet kan anbefales på det sterkeste.

Per Nedreberg, 4. mai 2012

Ferdigstilling av levegg

Jobben ble grundig og effektivt utført, vi er fornøyd.

Vidar Moe, 15. april 2012

Oppussing av lite toalett

Bra utført jobb. Kan anbefale firmaet.

Vibeke Opstad Digranes, 11. april 2012

Bygge terasse ca 43m2 - lørenskog

Veldig fornøyd med jobben som ble utført. Rask oppstart i henhold til avtale, og sluttresultatet ble akkurat slik vi ønsket. Faktueringen var akkurat som vi ble enige om. Vil gjerne benytte KUTUB ved en senere anledning. Ekstra bonus at vi fikk noen fine tilpassede blomsterkasser på terassen, som en siste finish. Supert!

Simen Alve, 2. april 2012

Isolering av loft

Veldig bra utført arbeid. Kom presis og var effektive og hyggelige. Eneste minus var at de ikke tok med seg avfall fra oppussingen av toalettrommet (do, vask og pappesker), men er usikker på om vi hadde avtale om dette.

Vibeke Opstad Digranes, 22. mars 2012

Dessverre Vibeke, men vi hade ikke avtale om dette.

KUTUB Jasareic Zekerijah 22. mars 2012

Platting på to balkonger,9,6m2 og 17m2

Vi fikk lagt platting på våre to balkonger i fjerde etasje. Disse ble lagt i seksjoner etter ønske og det ble lagd fine løsninger for kummer. Håndverkerne var veldig effektive og hyggelige og jobben ble gjort veldig raskt! Flott resultat og god kvalitet, og ikke minst, fantastisk pris! Takk skal dere ha. Jeg anbefaler gjerne videre!

Henriette Dale Elsbak, 22. mars 2012

Avretting av vaskerom ig legging av vinyl/fliser,kjeller i hus

Jeg er godt fornøyd med arbeidet som ble utført - fleksible folk, en daglig leder som snakket godt norsk og var tilgjengelig, hyggelige og proffe arbeidsfolk, et firma jeg kan anbefale andre. Viktig også: Oversiktlig faktura i tråd med anbud og hva som ble avtalt underveis.

Halvor Fosli, 15. mars 2012

Montering av hvitevarer

Bra arbeid, de himlet ned tak, monterte downlights og dimmer. Samt monterte integrerte hvitevarer. De hamme med elektriker. Ferdig til avtalt tid og avtalt pris. Fordel at et firma kunne gjøre både snekker og el. Arbeider.

Sverre Otto Mellberg, 12. mars 2012

Ventilasjonsrør fra kjøkkenvifte samt kasse. reparasjon gipsvegg.

Flott og ryddig jobb. Veldig fornøyd med resultatet.

Arora Satish, 5. mars 2012

Gulvavretting

Kutub gjorde en fremragende jobb med å rette ut gulvet. Det er helt i vater og ser bra ut. Dyktige og hyggelige folk som møtte opp presis og utførte jobben til avtalt pris.

Alexander Dreyer Johnsen, 2. mars 2012

Liten jobb: støping av gulv

Vi trengte hjelp til støping av gulv i gangen. Dem kom på avtalt tid og gjorde en god jobb. Absolutt intet å bemerke! Denne bedriften kan jeg anbefale til lignende jobber.

Emma Cordenius, 25. feb. 2012

Montere innerdør

Jeg skulle sette inn dør, og demontere og kaste gamle garderobeskap. De kom til avtalt tid (faktisk litt før) og gjorde jobben raskt og effektivt. Jeg har ikke selv bil så jeg var avhengig av å få døren/lister tilkjørt, men KUTUB hentet dette for meg og tok ikke noe ekstra for det. Trivelige folk, og jeg er veldig fornøyd med jobben.

Solveig Tømte, 16. feb. 2012

Nytt kanal til ventilator på kjøkkenet

Veldig fornøyd med resultatet både på ny viftekanal og flislegging. Rask og effektiv :).

Cecilie Landin, 13. feb. 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart