Siste evalueringer (5)

Oppgradering av sikringsskap

Hyggelige folk, men gjorde dessverre mye rart. Det nye sikringsskapet koblet feil, slik at jeg "genererte" strøm i stedet for å bruke strøm. Det likte elverket dårlig. Da de kom for å sjekke, kommenterte de også om at sikringene var plassert for høyt inne i skapet. Varmekabler ble lagt og fungerer helt fint. Første faktura fra dem var inkassovarsel, pluss feil beløp, hadde mange runder med inkassoselskap for å få orden på dette. Mye styr!

Henning, Holmestrand, 22. juni 2015

Her hadde montøren byttet om ledningene inn og ut på måleren. Dette er noe som ikke skal skje men dessverre skjedde. Når det gjelder fakturaen bruker vi Svea på factoring og det er de som sender purring/inkassovarsel uten at vi blir informert. Orginal faktura sendes kunden i posten med kopi til Svea som da følger denne opp videre. Det virker litt rart å få en evaluering 1,5 år etter utført arbeid?

Strand Elektro AS 24. juni 2015

Skifting av elektrisk anlegg

Meget god service og informasjon. Imøtekommende og høflige håndverkere. Overholdt alle avtaler, og skaffet til og med budbil/egen transport for å hente utstyr som ikke var kommet i tide til deres avtale med oss. Har pr i dag ikke opplevd maken til service og imøtekommenhet fra andre håndverksbedrifter. Godt fornøyd med alle priser. Et firma som absolutt kan anbefales. :).

Turid, Holmestrand, 29. mai 2012

Elektrisk installasjon ifm. varmepumper

Mindre el. Installasjonsjobb utført til god kvalitet. Mindre enn en ukes ventetid. Jobb utført til oppgitt pris. Utfylt samsvarserklæring fulgte med faktura (dette er det mange som slurver med). Hyggelig og effektiv montør. Kan anbefales.

Jørn, Holmestrand, 17. mai 2012

Bytte av spotter i tak

Ja, jeg tror firmaet gjorde en bra jobb. Jeg bor ikke i huset, det er det noen andre som gjør. Etter det jeg har blitt fortalt, har det blitt bra. Det eneste negativet er at de fjernet en spott i taket, som ikke skulle ha vært der pga. Lovmessige krav. Dette står nå som et åpent sår i taket. Leverandør har sagt at de skal sette et lokk over hullet, men dette har dessverre enda ikke blitt gjort.

Nanne, Åsgårdstrand, 15. des. 2011

Installere sikringskap

.

Espen, Tønsberg, 17. aug. 2010
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Strand Elektro AS

4.0 5 evalueringer Holmestrand

CMC Varme AS

4.8 77 evalueringer Tolvsrød

Varmepumpegutta AS

5.0 62 evalueringer Nøtterøy