Siste evalueringer (19)

Renovering av bad og avløp fra kjøkken

Ryddig i hele prosessen. Organiserte rørlegger, snekker og elektriker på en fin måte og uten unødvendige dager uten fremdrift i et omfattende prosjekt. Lett å få kontakt med, møtte opp som avtalt, utførte arbeidet som avtalt og leverte oss nytt bad og vaskerom ++ på mindre tid enn avtalt. De holdt det ryddig hver gang de gikk hjem og gjorde pent arbeid. Delte rabatt på materialer med oss. Anbefales!

Tanja Valsgård, 24. feb. 2020

Renovering av bad

Bagstevold VVS gjorde en god jobb og jeg gir han min anbefaling. Arbeidet ble ferdig som avtalt og han svarer alltid på telefon.

Arve Lund, 17. feb. 2020

Renovering av bad

Bagstevold gjorde en god jobb og det kom ingen overraskende ekstra regninger. Bruker dem gjerne igjen.

Tor Hove, 12. des. 2019

Helrenovering av bad i 2. etg.,ca 6 kv m,asker

Bad totalrenovert av Hans Bagstevold VVS, som ga et pålitelig inntrykk under befaring. Jobben utført i henhold til avtale, og jeg er svært godt fornøyd med resultatet. Godt gjennomført, god kommunikasjon underveis, og ferdig litt før plan. Kontrakten var klar på hva som var inkludert og hva som kom i tillegg, og dermed ingen misforståelser. Anbefales!

Kristin Teigland, 25. sep. 2019

Oppussing av bad

Jeg kan varmt anbefale Bagstevold VVS for renovering av bad. Arbeidet ble utført med særdeles høy kvalitet til avtalt pris.

Frode Bjerkehagen Smeland, 15. juni 2019

Oppussing av bad og vaskerom

Måtte få pusset opp et lite bad og et vaskerom raskt pga lekkasje, Hans Bagstevold ga raskt et ryddig og utførlig tilbud hvor oppgaver og tidsplan var spesifisert. Arbeidet ble startet og ferdigstilt nøyaktig som avtalt, småjusteringer undreveis ble greit ordnet. Dokumentasjon ble også levert raskt, og betalingsbetingelsene var rimelige. Hans svarte alltid raskt på forespørsler, og resultatet ble meget bra. Bagstevold var ikke den aller billigste tilbyderen, men ga et godt inntrykk noe som viste seg å stemme. Anbefales!

Jon Vedum, 5. mai 2019

Baderom

Vi har totalrenovert badet vårt i en leilighet i Oslo. Vi valgte Bagstevold VVS AS etter profesjonell befaring med Hans Bagstevold. Etter den første dagen skjedde all kommunikasjon over telefon med Hans. Han var alltid tilgjengelig på telefon, og tok seg alltid tid til å svare på spørmål. Bagstevold totalrenoverte badet på under fire uker, flere dager før avtalt tid. Flisleggingen og alt overflatearbeid ble kjempefint. Hans var veldig klar på at all baderomsinnredning skal kjøpes fra rorkjop.no, som vi syntes hadde for dyre ting. Da vi ønsket å kjøpe varer fra billigere forretninger, opplevde vi litt motstand. Bortsett fra dette, er vi veldig fornyøde!

Vidar Ådnanes, 20. mars 2019

Totalrenovering av bad

Badet ble profesjonelt totalrenovert i henhold til kontrakt og innen forespeilet tid. Jeg er godt fornøyd med arbeidet som er utført, det synes å ha meget god kvalitet. Det var lett å kommunisere med teamet underveis, og det var alltid ryddig på arbeidsplassen etter hver arbeidsdag. Prisen ble eksakt som avtalt. Pålitelig team som jeg gjerne anbefaler for tilsvarende jobber.

Berit Kårstad, 30. nov. 2018

Helrenovering av bad 4m²

Valgte Bagstevold fordi han virket mest kunnskapsrik og profesjonell av de som var på befaring, forklarte hva som også burde fikses i forhold til byggestandarder, og hvilke av mine forslag som var gode eller dårlige. All arbeidet (riving av gammelt bad, innkjøp av materiale og bygging av nytt bad, pluss bytte til større varmtvannstank og installasjon av oppvaskmaskin i kjøkken pluss rørarbeid der) tok ca. 1 måned, alt ser fint ut!

Johan Ho, 18. feb. 2018

Pusse opp bad i kirkeveien,oslo

Pusset opp mindre bad, Majorstuen. Presist tilbud, gunstig pris. Arbeid utført kvalitetsmessig og ferdig før avtalt tid. Elektriker- og flisarbeid meget bra utført. Rask og tydelig kommunikasjon underveis. Husk å varsle naboer ved stenging av vann!

Lars Edvard Andresen, 10. juni 2017

Totalrenovering av bad på 6,2 kvm areal:

Veldig fornøyd. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris.

Per Erik Slåttekjær, 31. mai 2017

Renovering av bad

Begynte på kort varsel og var alikevel ferdig til avtalt tid og pris. Godt utført arbeid, ble kjempefint!

Emilyn Michelle Mckenna, 17. april 2017

Puss bade

Bra jobber.

Louise Chimene Yemeli, 24. feb. 2017

Rehabilitering av bad,vaskerom og do

Bagstevold VVS ga oss et godt spesifisert tilbud, som lå midt på treet prismessig. Jobben ble utført fagmessig og innenfor avtalt frist. Endringer underveis ble håndtert på en fleksibel og god måte. Bagstevold og hans medarbeidere var hyggelige og serviceorienterte. Det var enkelt og komme i kontakt med dem og de kom alltid til avtalt tid. Det var alltid ryddet når de var ferdige for dagen. Vi anbefaler Bagstevold VVS på det sterkeste.

Nenad Tomic, 26. sep. 2016

Oppussing av bad

Totalrenovering av bad ble utført som avtalt i henhold til spesifisert tilbud. Arbeidet ble ferdigstilt en dag før avtalt tid, og til avtalt pris. Var nødvendig med noe ekstraarbeid fra elektriker, som var tatt forbehold om i tilbudet og jeg ble kontakt i forkant for avtale. Godt håndverk og bra resultat. Litt lite gjennomtenkt plassering av en stikkontakt resulterte i noe dårlig utnyttelse av plassen i rommet, men ellers bra. Kan anbefales.

Andreas Gustavson, 19. aug. 2016

Pusse opp bad på 12 kvm

Jeg var veldig fornøyd med jobben. Bagstevold er grundig og sjekker alltid med sin kunde at jobben blir utført med alle detaljer slik som ønsket. Han kom alltid til avtalt tid, og ringte og ga beskjed om det var forandringer i planene. Håndverkeren han brukte var grundig og utførte veldig pent arbeid. Denne dukket ikke alltid opp som avtalt, som ga meg litt frustrasjon, og jobben tok ca en uke over forventet. Men alt i alt, uansett veldig fornøyd.

Øyvor Gimnes, 7. aug. 2016

Renovering av bad

Jeg kan anbefale Bagstevold VVS på det sterkeste. Han ga et fornuftig anbud, skrev en ryddig kontrakt og var lett og tydelig å kommunisere med. Bagstevold og hans håndverkere gjorde veldig fint arbeid og ryddet fint etter seg da arbeidet var avsluttet en hel uke før fristen. Ingen uventede kostnader og veldig god prosjektledelse. Da jobben var avsluttet fikk vi all dokumentasjon med bilder fra prosessen og alle nødvendige dokumenter.

Terje Engen, 24. juni 2016

Oppussing av bad i oslo

Totalrenovering av bad: veldig bra jobb gjennomført, presist anbud gitt på pris og tidsestimat korrekt, hyggelig og dyktige fagfolk.

Cathrine Thoresen, 2. juni 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart