Ebr Elektro AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

EBR Elektro AS

EBR Elektro AS er totaleverandør innen elektroinstallasjoner. Vi er i dag et team med erfarne prosjektledere, montører og lærlinger. Vår visjon er å kunne garantere kundetilfredshet og prøver derfor å holde oss som en mellomstor aktør i markedet. Vi er en utrolig sammensveiset gjeng, hvor alle montører bidrar til løsninger og styre prosjekter på en effektiv måte.

Vi ufører alle våre elektroinstallasjoner på bolig- og næringsbygg i Oslo og Akershus. Her stiller vi krav til oss selv om at arbeidene blir utført på en håndverksmessig måte. Derfor stilles det høye krav til materialvalg, service og kvalitet. Dette dokumenterer vi gjennom vårt kvalitets-styringssystem.

Vi har flere lokale og nasjonale samarbeidspartnere som gjør at vi er kapable for å takle enhver utfordring våre kunder kommer med.

Alle våre ansatte er forpliktet gjennom sin arbeidsavtale å sette seg inn i våre kvalitets-styringssystemer og internkontrollsystemer, og å benytte de deler av systemet som til enhver tid er naturlig i sitt arbeid. Vi legger stor vekt på HMS rutiner i firmaet og jobber kontinuerlig med å fremme bedre løsninger for alle ansatte inkludert tredjeparts eiendeler.

Vårt internkontrollsystem er bygget opp slik at det må tilpasses hvert enkelt anlegg, da disse er unike objekter og er forskjellig utformet.

Siden 2003 har vi hatt forskjellige byggeprosjekter (næring og bolig) for Seby / Veidekke, Tronerud Entreprenør og AF Gruppen. I tillegg har vi service og vedlikeholdsarbeider i forbindelser med rammeavtaler for Olav Thon, AGA Norge, Sats Elixia, ROAF IKS, Tom Hagen Eiendom og Høegh Eiendom.

EBR er medlem av Elproffen-kjeden. Elproffen består av 188 medlemsbedrifter ognærmere 3500 elektrikere. Med 181 medlemsbedrifter og nærmere 3500 elektrikere er vi Norges største elektrikerkjede. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder høy service hele landet rundt. Kjeden er landsdekkende og er i sin helhet eid av medlemmene. Våre elektrikere arbeider med alle typer elektro-arbeid for både private og bedrifter.


EBR Elektro AS er godkjent for og medlem av:

Godkjent for ansvarsrett
Sentral godkjenning for brann og nødlysinstallasjon
EKOM autorisasjon
Startbank
Nelfo
Elproffen
Godkjent opplæringsbedrift for lærlinger
Produkt Exchange
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften