Butler Entreprenør AS

5.0 (5 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

Butler Entreprenør AS

Butler Entreprenør AS ble nyregistrert som et AS selskap, men med samme eier og ledelse som tidligere Butler Bygg & Vedlikehold ENK. Grunnet økende og større arbeidsoppgaver så vi oss nødsaget til å omstrukturere enkelpersonforetaket.

Ledelse og den faste stammen av håndverkere er den samme som tidligere. Alle ansatte?i bedriften innehar fagbrev innen yrket deres og er "håndplukkede". ?Daglig leder og eier er utdannet mesterlære tømrer/snekker med 22 års erfaring innen yrket.

Vi innehar stor kompetanse innen tømrer/snekker?yrket og holder oss ajour med nye byggeregler, retningslinjer og områder innen utstyr og sikkerhet.?Vi?har gode kompetente forbindelser innen andre yrker, så vi har mulighet for å levere totalpakker til våre kunder.

Vi utfører små og store oppdrag for både næringsliv og private. Ingen oppgaver er for små og alle blir behandlet med like stor interesse.

Butler Entreprenør AS utfører nybygg, tilbygg, garasjer, oppussing, rehabilitering, service.?I tillegg bygger vi lekehuse, anneks, paviljonger?og overbygg til spabad skreddersydd på mål i henhold til deres ønsker.

Vi leier også ut verktøy og utstyr for den som ønsker å gjøre ting selv. Eksempelvis: Gravemaskin,snøfreser, pigghammer/meiselhammer,håndoverfres,slagdrill,batteridriller,dykkertpistoler på gas,spikerpistoler,sirkelsag,bajonettsag,vinkelkutter,boltpistoler og mye mye mer. Alt verktøyet er proff verktøy av meget god kvalitet. Vi har selvsagt også det nødvendige tilbehør og selger festemateriell til fordelaktige priser.?

Vi er godkjente montører av piperehabiliteringssystemet HeatFab som selvsagt er Sintef Godkjent. Dette systemet leveres både som nytt foringssystem i eksisterende piper og kan leveres som fullgod pipeløsning i stedet for tradisjonell pipe.

Vi bygger også datarom og har vært med på fler store datarom utbygginger både i Norge og utlandet. (Sertifisert Remtech montør). Her er vi ansvarlige for det bygningsmessige som vegger, datagulv, dørmontasjer osv.

Både ledelse og håndverkere i bedriften har samme mål, nemlig 100% fornøyde kunder.

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring for å hjelpe deg å oppfylle dine drømmer. Ta gjerne kontakt om dere ønsker referanser

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften