Siste evalueringer (60)

Beleggningstein og støttemur

Kommer til avtalt tid og blir ferdig som avtalt. God kommunikasjon underveis og pent utført arbeid. Huset har virkelig fått en «ansiktsløft» med beleggningssten👍🏻.

Reidar Pedersen, 13. april 2020

Belegningsstein i gårdsplass

Meget bra. Holdt avtaler både på tid og pris.

Arild Helgesen, 8. april 2020

Legge belegningsstein på en liten sti på ca 0,7 x 10

Flinke gutter.

Pål-andré Kjøniksen, 6. april 2020

Ny parkeringsplass

Rask og effektiv utførelse av arbeidet. Meget fornøyd med resultatet! ! Bra kommunikasjon underveis. Og slo ut 5 andre aktører på pris. Absolutt å anbefale! !

Yngve Boga Ellingsen, 25. mars 2020

Fjerne stener i gårdsplass pga. mye mose og ugress som vokser imellom stenene. erstatte disse med sort singel.

Arbeidet raskt utført, løste noen problemer som oppsto uten ekstra kostnader. Anbefales på det sterkeste.

Bård Paulsen, 2. sep. 2019

Legging av ca 50 kvm belegningsstein

Møtte i h. H. T. Avtale, gjorde jobben til avtalt pris.

Geir Arne Lind, 4. aug. 2019

Stenlegging av gårdsplass

Kom til avtalt tid og gjorde jobben raskere en antatt. Fornøyd med både pris og arbeid, anbefales. .

Kent-erik Røed, 16. jan. 2019

Steinlegging

Steinlegging. Alt utført som avtalt. Raskt og fint arbeid til avtalt pris. Anbefales!

Knut Storflor, 6. nov. 2018

Beleggingsstein

Meget fornøyd med jobben som ble utført på hytta. Den gikk fortere enn tenkt og de var veldig ryddig av seg. De la 300 kvadrat med stein og kantstein. Alt ble etter avtalen både jobb og pris. Tore Smøttebråten på Øketangen.

Tore Smøttebråten, 28. aug. 2018

Legging av belegningsstein ca 150m2,samt legge thuja hekk.

Meget ryddig firma, god oppfølging samt proft utført til en riktig pris. Andre Pajesø anbefaler jeg gjerne til andre!

Amir Becic, 25. juni 2018

Belegningsstein i oppkjørsel. 300 kvm

Veldig fornøyd med Østfold Utemiljø. De har lagt 260 Kvm med belegningsstein. Vi hadde mye problemer med vannansamlinger og med gode løsninger er vannet borte. Uteplassen har gått fra byggeplass til himmels! Flinke til å følge opp og arbeidet ble utført før tiden. 100% til å stole på. Høyeste anbefaling fra meg.

Thomas Ekenes-fosback, 4. nov. 2017

Legge belegningsstein

André og hans kollega utførte jobben veldig bra og vi er superfornøyd med steinlegging av uteplass. Arbeidet ble utført til avtalt tid, effektivt og hyggelige gutter med supert resultat! Kan anbefale Østfold Utemiljø på det sterkeste.

Jon Eirik Ødegaard, 7. aug. 2017

Legging av belegningsstein i hage

Veldig fornøyd med steinlegging av uteplass. Arbeidet ble utført til avtalt tid, effektivt og med supert resultat! Seriøs!

Aina Upsahl, 30. juni 2017

Støttemur og belegningsstein

André og hans kollega utførte jobben som avtalt i god tid før jobben skulle være gjort. Resultatet ble veldig bra - og vi fikk tips og råd til hvordan vi burde ha det. Kan trygt anbefale Østfold Utemiljø.

Anders Martinussen Pedersen, 17. mai 2017

Legging av belegningssten på hytte

Steinlegging av 140kvm rundt hytte etter rask befaring og tilbud. La ut forespørsel på fredag og fikk avtalt befaring allerede på søndag, siden vi var på hytta. Ble lovet dette klart til avtalt dato, og jobben ble ferdigstilt tre dager før lovet. Resultatet ble over all forventning, faktisk bedre enn vi hadde håpet på, og til avtalt pris, til tross for at de måtte hentes noe bedre masse til deler av området. Alt i alt, meget godt fornøyd :-).

Magne Kjøniksen, 8. nov. 2016

Steinlegging av gårdsplass,ca 180 kvm.

Steinlegging av gårdsplass utført som avtalt på befaring. Resultatet ble meget tilfredsstillende og ekstra plusspoeng for hyggelige og imøtekommende medarbeidere som løste noen små endringer underveis. Arbeidet ble ferdigstilt til forventet tid og det ble ryddet opp ved sluttføring. Fakturert kostnad var ihht. Forventning, og meget konkurransedyktig.

Vidar, 14. okt. 2016

Klargjøre til beleggningsstein

Vi er veldig fornøyde med jobben. De gravde og la belegningsstein, og var ferdige før forventet. Raske, hyggelige og effektive.

Vibeke Handegård, 30. sep. 2016

Stenlegging

Utrolig, men de kom i dag og blir ferdig i dag. 2 hyggelige karer. La 36 kvadratmeter på under 1 dag. Imponert over de driftige karene. MVH Bente og Steinar Sveum Takk til Mitt anbud som la ut jobben for oss.

Steinar Sveum, 16. sep. 2016

Stenlegging av gårdsplass

Vi var veldig fornøyde med arbeidet Andre Pajesø og gutta hans utførte hos oss! Vi fikk stenlagt en stor gårdsplass og lagt granittblokker ut mot veien. Jobben ble gjort nøyaktig og fint, og karene var effektive og hyggelige! Alt utført til avtalt pris og på avtalt tidspunkt. Østfold Utemiljø kan trygt anbefales!

Maria Vatvedt, 18. juli 2016

Steinlegging ca. 200kvm med tilhørende arbeid

Arbeidet ble utført som lovet, før lovet frist. Det ble gjort sammenhengende og det var ryddighet og tilgjengelighet til gårdsplass samtidig som arbeidet ble utført. Mannskapet som gjorde jobben opptrådte meget ryddig og var positive og lyttende til alle innspill underveis. Det ble utvist fleksibiltet og kreativitet der det var nødvendig. Alt i alt er vi meget fornøyd både med utførelse og resultat. Vi gir våre varmeste anbefalinger.

Liv Og Jørn Olav Strekerud, 9. juni 2016

Sten legging av gårdsplas

Kom som avtalt, gjorde en meget bra jobb med gårdsplassen på 130m2. Kan anbefales på sterkeste.

Per Arthur Henriksen, 2. feb. 2016

Stensetting av gårdsplass

Jeg er svært fornøyd med Østfold Utemiljø! Resultatet ble bra og jobben ble gjort raskt og effektivt, til en bra pris. Dyktig fagmann som visste hva han holdt på med. :) Vil definitivt bruke firmaet igjen neste gang noe skal gjøres på eiendommen som ikke kan gjøres på egen hånd.

Stein Ballangrud Andersen, 4. des. 2015

Opparbeiding og steinlegging av uteområde

Steinlegging av gårdsplass ca 140m2 Grunnarbeidet og steinleggingen ble utført raskt og til en bra pris. Kom med gode innspill til utførelse. Vi ble veldig fornøyd med resultatet. Anbefales!

Anita Weberg-larsen, 24. aug. 2015

Stenlegging 150 m2

Sarpsborg Hus hytte og hage (nå Østfold utemiljø) gjorde jobben på en rask og effektiv måte. De var prisgunstige og det kom ingen negative overraskelser sammen med regningen. Justeringer i våre planer ble hensyntatt underveis.

Tom Erik Guttulsrød, 21. juli 2015

Steinlegging av deler av gårdsplass

Jobben ble utført raskt, til avtalt pris og med god kvalitet. Jeg kan absolutt anbefale Sarpsborg hus, hytte og hage.

Thomas Stokke, 3. juli 2015

Belegningsstein i stor oppkjørsel

Jobben ble gjennomført på en meget god måte. Meget dyktig og alt ble levert som avtalt. Kan anbefales.

Jarl Andre Lindvig, 23. juni 2015

Steinlegging gårdsplass

Lagt 170 m2 med belegningsstein. Veldig bra utført arbeid til en fornuftig pris. Anbefales.

Anders Jørgensen, 2. nov. 2014

Belegningsstein i oppkjørsel på ca 90 m2

Vi er veldig fornøyd med arbeidet som har blitt gjort i vår oppkjørsel. Arbeidet ble utført raskt og resultatet ser meget bra ut. Sarpsborg Hus, hytte og Hage anbefales på det sterkeste Mvh Morten Justin Strand og Kathrine Akre.

Morten Justin Strand, 10. juli 2014

Steinlegging av oppkjørsel 200kvm

Kan anbefales på det sterkeste. Jobben ble utført grundig, raskt og med høy kvalitet. De har øye for gode løsninger og har et ønske om at jeg skulle være 100% fornøyd før jobben skulle betales. Kvaliteten på jobben var veldig høy sammenlignet med prisen.

Pål Berntsen, 30. mai 2014

Stensette gårdsplass ca 160 kvm + -

Jeg er meget godt fornøyd med jobben de gjorde, jobben ble gjort til avtalt tid. Jeg ble hele tiden informert om fremdriften. Dette er et firma jeg kan anbefale på det sterkeste.

Geir Karlsen, 22. april 2014

Steinlegging

Firmaet gjorde en fantastisk jobb med steinlegging. Pålitelige og flinke folk.

Jens Ellef Andresen, 1. april 2014

Legging av 80 kvm belegningsstein i hage

Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Kom raskt på befaring, og fikk tilbud med det samme. Kunne starte en uke etterpå, og brukte to og en halv dag på jobben. Alt som ble lovet ble holdt, og har et veldig godt inntrykk av dette firmaet. Anbefaler Sarpsborg Hus, hytte og hage til andre som ønsker en jobb utført problemfritt.

Reidar Johansen, 17. sep. 2013

Legge beleggningsstein

Meget effektivt, meget ryddig, og svært høy kvalitet! Kan anbefales på det sterkeste!

Kim Motrøen, 28. aug. 2013

Lage uteplass i hagen - belegningsstein - 16m2

Jobben ble utført til avtalt tid og til en konkurransedyktig og avtalt pris. Plassen ble fin. Kommunikasjon og skriftlig tilbud kan bli litt bedre. Noe problemer med snekkerarbeidet, men dette ble raskt rettet opp. Vi kan trygt anbefale Sarpsborg Hus Hytte Hage til andre som ønsker belegningsstein.

Anne Holm, 11. aug. 2013

Legging av stein,med kantstein. inkl stein.

Rask og effektiv. Veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort. :-).

Reidar Killingrød, 24. juli 2013

Stensetting av uteplass

Jeg er kjempefornøyd med arbeidet! God kommunikasjon, effektiv jobbing. Ute- plassen(e) ble ferdig på drøye to dager, til og med utemøblene ble satt på plass etter endt arbeid. Anbefaler firmaet til andre!

Ninni Sandvik, 23. juli 2013

Tujahekk

Veldig bra, og utrolig god service! Bedrift jeg anbefaler! !

Ørjan Kittilsen, 3. juli 2013

Steinlegging

Vi har nå fått stenlagt, asfaltert og bygd stenmurer på vår eiendom og er ualminnelig fornøyd med resultatet. Firmaet leverte en utmerket jobb, ingenting var vanskelig og de kom godt ut på pris - de kom når de skulle og alt ble supert utført. Vi kan anbefale Sarpsborg Hus, Hytte og Hage på det aller varmeste! ! ! Hadde alle håndverkere gjort en så bra jobb hadde det vært en fornøyelse! !

Walter Kovalseth, 27. juni 2013

Legge stein foran inngang

Sten ble lagt raskt, men måtte komme og rette siste del av leggingen. Firma som holder avtale, og kommer til å bruke de også i fremtiden. ASnbefales.

Håvard Ødegård, 24. juni 2013

Belegningsstein i gårdsplass

Sarpsborg Hus, hytte og Hage kan anbefales på det sterkeste. Kom raskt på befaring, hadde gode innspill og forslag på løsninger. Startet arbeidet til avtalt tid og gjorde jobben på avtalt tid og til avtalt pris uten noen overraskelser. Hadde hele tiden en god dialog og tilpasset seg endringsønsker underveis på en meget tilfredstillende måte. Veldig fornøyd med resultatet og arbeidet som er gjort.

Kristian Weel Johnsen, 20. juni 2013

Legging av belegningsstein oppegård

Fikk lagt belegningsstein på totalt 4 gårdsplasser i løpet av en uke, og alle er veldig fornøyde. Andre er både kompetent, kreativ og serviceminded. Alle avtaler ble holdt til punkt og prikke, både tidsmessig og økonomisk. Arbeidet ser også veldig bra ut, så vi kan absolutt anbefale Sarpsborg Hus, Hytte og Hage til andre som skal ha utført noe på utenomhusområdene. Norsk firma med norske arbeidere gjør også dialogen underveis mye lettere.

Stig Morten Nilsen, 23. mai 2013

Legging av stein ved inngangsparti. ca 25kvm.

Veldig fornøyd. Rask respons, tilbud den samme dagen og jobben utført den samme uka. Veldig lett og komunisere med og jobben bra utført. Og ikke minst raskt. Jeg satt bare igjen med et stort smil etter jobben var gjort. Vil trygt anbefales til andre.

Henrik Helgesen, 22. mai 2013

Stenlegging av gårdsplass

Jobben ble utført akkurat slik vi avtalte på forhånd og dialogen har vært meget god hele veien. Resultatet er helt perfekt. Nå over 1 mnd. Etter avslutningen, ligger det akkurat som det skal. Så her er grunnjobben også gjort 100 %. Skal jeg ha gjort noe lignende igjen, er jeg ikke i tvil om hvem jeg skal ringe :) Prisen var også veldig bra! Takk :).

Jørgen Johannessen, 20. mai 2013

Legge ny sten ca 10 m2 foran inngangspartiet. .

Jobben bestod i å bytte ut og legge 10 m2 sten samt fikse på en murkant som hadde forskjøvet seg. Bedriften kom til avtalt tid både for å se på jobben samt ved utførelsen. De ga en konkurransedyktig pris og fakturerte i hht. Denne. Jobben de gjorde var etter mitt skjønn meget bra utført. Jeg kan trygt anbefale firmaet til andre og vil selv benytte dem igjen om behovet skulle oppstå.

Rolf Alling, 5. mai 2013

Legging av belegningstein i front av huset

Bedriften utførte legging av belegningstein i august på en effektiv måte. Har ventet en del uker for å vurdere stabiliteten. Jeg tilkalte bedriften for å rette opp en del steiner siden det samle seg en vanndam. Dette ble raskt utført. Prisen på det hele var jeg fornøyd med.

Rolf Hess-bolstad, 19. nov. 2012

Stensetting av gårdsplass

Fin jobb med stensetting. Flink til å finne riktig løsning. Tydelig og grei bedrift! :).

Anders Olsen, 27. okt. 2012

Steinlegging av gårdsplass

Raskt svar og oppfølging med befaring, hurtig tilbud og gjennomføring raskere enn forventet med bra resultat. Kan anbefales.

Finn Erik Madsen, 27. sep. 2012

Beleggningsstein

Arbeidet utført som avtalt med en flott resultat. Kommunikasjon med oppdragstakeren fungert kjempe bra. Kan anbefale denne bedriften, hvis noen tenker å legge beleggningsstein i gårdsplassen.

Lana Berglund, 24. aug. 2012

Legge belegningsstein gårdsplass på ca 280 m2

Vårt sameie er veldig fornøyd med jobben som er utført av Andre Pajesø. Jobben gikk ut på å legge belegningsstein på felles gårdsplass på ca 270 m2. Andre er lett å kommunisere med og grundig i sin jobb. Alt ble utført til avtalt tid og til avtalt pris. Kan fint anbefale Sarpsborg Hus, hytte og Hage videre til liknende jobber. Martin Strandvik.

Martin Strandvik, 14. aug. 2012

Legging av stein på uteomeråde

De kom som avtalt og gjorde en god jobbe med å legge ca 25 m2 belegnings stein. Jobben ble gjort på 2 dager.

Terje Ringstrøm, 14. aug. 2012

Belegningsstein og kantstein til gårdsplass

Denne skrives med glede! Firmaet tok rask kontakt - kom umiddelbart på befaring. Pris på prosjektet mottatt skriftlig samme dag. Dialogen underveis, både i forkant av arbeidet og underveis i prosjektet var i særklasse bra. De (innehaver) kom med gode forslag til løsninger, og våre ønsker om justeringer underveis ble foretatt til punkt og prikke! Gunstig pris, fleksibel, rask, svært pålitelig og punktlig. Nydelig utført arbeid. Anbefales varmt! ! !

Elisabeth Norum, 30. juli 2012

Ønsker tilbud på drøyt 100 kvm belegningssten - ferdig lagt

Tok raskt kontakt og foretok befaring. Tilbud kom samme dag - fornuftig pris. God på dialog i mellom første tilbud og sluttført jobb. Kom alltid som avtalt - og fulgte inngått kontrakt og var løsningsorientert underveis. Godt fornøyd med jobben som er gjort - og gir også garanti på jobben. Jeg anbefaler firmaet til andre kunder.

Tormod Eriksen, 13. juni 2012

Graving og planering av gårdsplass ca 70 m2 + støttemur

Kjempefornøyd! Vi har fått et pent uteområde og flott støttemur. Hyggelig, rask, proff og rimelig.

Hanne Beate Bærkas-buer, 29. mai 2012

Asfaltering eventuelt stienlegging av gårdsplass/parkeringsplass

Bra utført jobb til avtalt pris og raskt gjennomført. Kan anbefales!

Ørjan Karlsson, 29. mai 2012

Hage/parkering

Fikk tilbud raskt. Utførte jobben til avtalt tid og pris. God service. Godt fornøyd med resultatet. Kan anbefales.

Kenneth Halvorsen, 22. mai 2012

Hekk

Veldig bra utført jobb. Kan anbefales.

Håvard Ødegård, 15. mai 2012

Oppsett av nytt hagegjerde

Meget fornøyd med jobben. Pent arbeid utført til avtalt tid til akseptabel pris. Anbefaler bedriften! Ketil Ellingsen/Fredrikstad.

Ketil Sjur Ellingsen, 30. april 2012

Fjerning av mose og legging av sand mellom belegningsstein

Jobben ble utført på en god og profesjonell måte, til en gunstig pris.

Tom Lund, 11. april 2012

Legge belegningsstein - mindre jobb

Kom til avtalt tid og gjennomførte jobben innenfor den økonomiske rammen vi var enige om. Arbeidet er OK utført og det er garanti på jobben - han kommer tilbake til sommeren å tar kontroll på at stein ligger riktig. I all hovedsak godt fornøyd.

Steffen Svarstad, 9. april 2012

Bygging av overbygg på del av veranda.

Jobben ble utført på beste måte. Billig i pris, det han gjorde var solid og bra. Anbefaler denne snekkeren videre.

Katja Wosnitza, 23. mars 2012
Vis flere evalueringer

Kart

Kart