Siste evalueringer (6)

Maling av borettslag

Siden vi var svært fornøyde med SK Maling som malte hele vårt borettslag (8 stk 4-mannsboliger) valget vi å ta en snarvei for flere oppgaver. Vi har nå fått samtlige tak renovert med impregnering/maling av takstein. Et arbeide som pågikk kontinuerlig etter litt vanskelige værforhold. Vi har også brukt det samme firmaet til å legge nytt belegg i våre fellesoppganger. Meget fornøyd. Fagmessig og bra utført. Kan anbefales.

Terje, Larvik, 22. juni 2017

Maling av borettslag

En varm takk til SK-Maling for en meget bra utført jobb. Fra oppstartdagen og frem til ferdigstillelse har firmaet stillet mannskaper som samtlige har utført en fremragende malerjobb. De utførende har vært en sammenhengende fornøyelse å samarbeide med, hvor humor og kvalitetsarbeide har gått hånd i hånd. Pinlig nøyaktighet og samvittighetsfull utførelse er firmaets varemerke. Jeg vil derfor varmt anbefale SK maling til andre oppdragsgivere. Takk.

Terje, Larvik, 4. okt. 2016

Maling av boligen.

De brukte alt for lang tid på jobben. Sa det var en jobb på drøye to dager men de kom og malte litt nå og da. Tok vel nesten 2 uker før de var ferdig. Var flere dager med fint vær som de bare var her litt . Virket som de holdt på flere steder samtidig. Og vi har malt over flere steder som vi syntes var for dårlig malt.

Edmund, Larvik, 11. aug. 2015

Jeg er helt enig med deg Edmund, jobben tok alt for lang tid, som jeg fortalte deg personlig så gapet jeg over for mye, midt i ferien hadde ikke nok folk til for mange oppdrag. Jeg har drevet i i Larvik i 19 år og vi er kjent for å gjøre raks og grundig arbeid. Edmund det tar ikke to dager å vaske grunne med visir det som var ubehandlet rundt vinduene og male huset to strøk. Men igjen var det dårlig planlegging fra min side, dette beklager jeg

SERGIO DE LIMA KNUTSEN 11. aug. 2015

Snekkerjobb

Meget hyggelig oppdragsgiver. Håndverkeren var pålitelig og nøye. Raskt og effektivt utført arbeide. Totalt sett kan dette firmaet anbefales på det varmeste.

Terje, Larvik, 27. mars 2014

Yttervegg

Alt fungerte bra. Kom til tiden og gjorde jobben både raskt og meget bra.

Tony, Larvik, 16. nov. 2013

Kle om 1 vegg,bytte ut dragere for vindskier,etterisolere ute.

Jobben ble grundig gjort og vi hadde hele tiden en god dialog. Jeg kan trygt anbefale SK Maling ! ! !

, Stokke, 31. okt. 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER